Cleopatra

igtcleopatra

Cleopatra™
Tag en tur ned ad Nilen og oplev mysterierne fra oldtidens Egypten!
15 gratis spins i Cleopatra™ -bonusrunden skænker luksuriøse gevinster med tredobbelte udbetalinger!

Sådan spiller du
Cleopatra™ indeholder 20 betalingslinjer. Vælg at spille på 1, 5, 9, 15 eller 20 linjer samt hvor meget du vil sats pr. linje.

LINJEINDSATS
Klik på minusknappen (-) for at sænke linjeindsatsen. Klik på plusknappen (+) for at øge linjeindsatsen.

LINJER
Klik på venstre pil (-) for at reducere antallet af anvendte betalingslinjer. Klik på højre pil (+) for at øge antallet af anvendte betalingslinjer. SPIN Klik for at dreje hjulene og for at indsende din indsats.

[tilbage til toppen]

Auto-spin

Auto-spin spiller spillet automatisk i et givent antal spil med den samlede aktuelle indsats. Vælg den ønskede samlede indsats, klik på AUTO-SPIN og vælg dernæst, hvor mange spil du vil spille. Auto-spin bliver bed med at spille det anførte antal spil, indtil du klikker på STOP-knappen, du udløser en bonus eller din saldo er utilstrækkelig til at spille igen.

Auto-spin er kun tilgængeligt i godkendte områder.

[tilbage til toppen]

Cleopatra™ -bonus
Du udløser Cleopatra™ -bonussen ved at få tre bonussymboler hvor som helst på de tre midterste hjul. Cleopatra™ -bonussen udløser 15 gratis spins. Alle gevinster med undtagelse af de 5 Cleopatra-symboler tredobles i Gratis spins-bonussen.

Hvis der vises tre eller flere sfinks-symboler, hvor som helst på hjulene i løbet af et gratis spin, tildeles yderligere 15 gratis spins, som føjes til den aktuelle Gratis Spins-bonus (op til et maksimum på i alt 180 gratis spins i enhver bonusrunde).

Din indsats pr. linje i bonusrunden er lig indsatsen pr. linje i det spin, der udløste bonusrunden.

[tilbage til toppen]

Valgmuligheder
Grafikkvalitet

• BEDST – Den bedste grafik, men ydelsen kan blive forringet.
  • HØJ (standard) – Optimal indstilling for grafik og ydelse.
  • MELLEM - Lavere kvalitet, men øget ydeevne.
  • LAV – Forringet grafik, men gnidningsløs animationsydelse opnås selv på langsommere computere.

[tilbage til toppen]

Regler
Misbrug eller funktionsfejl ugyldiggør alle udbetalinger og spil.

Alle linjebetalingssymboler skal vises på en spillet linje og på fortløbende hjul, begyndende med hjulet længst til venstre.

Kun den højeste gevinst betales på hver betalingslinje. Linjegevinster ganges med linjeindsatsen på den gevinstudløsende linje.

Kun den højeste scattergevinst udbetales. Scattergevinster ganges med den samlede indsats.

Samtidige gevinster på forskellige betalingslinjer tilføjes. Scattergevinster er uafhængige af betalingslinjegevinsterne og føjes også til det samlede udbetalte beløb.

Gevinster vises i valuta.

Uanset størrelsen på din indsats er der et gevinstloft på alle enkelte transaktioner. Se gevinstoversigten for detaljer. En transaktion omfatter resultaterne af Gratis Spins-bonusrunden plus det resultat, der udløste bonussen. Hvis gevinstgrænsen er nået i bonusrunden, afsluttes runden omgående, uanset resterende antal gratis spins.

Alle varemærker er registrerede varemærker eller anmeldte varemærker, der tilhører IGT USA og/eller andre lande. © 2012 IGT. Alle rettigheder forbeholdes.

Sidst opdateret 7. december 2012