Serendipity Deluxe 6

Serendipity Deluxe

SPILLEREGLER

Dette spil er på 6 hjul i 3 rækker, og spillet spilles med 10 indsatslinjer (faste) orienteret fra venstre mod højre.

ORB'en' er et scatter-symbol, der fremkommer på hjulene 1-5. 3-5 scatter-symboler udløser gratis spins. Hvert scatter-symbol danner et tilfældigt tal mellem 1-9, og du vinder den samlede sum af de kombinerede tal som gratis spins. Tre scatter-symboler giver mellem 3-27 spins, 4 giver 4-36, og 5 giver5-45 spins.

LADY LUCK' er en wild, der kan erstatte ethvert symbol undtagen "ORB" og "Bonus" scatter-symbolerne.

SÆRLIG SJETTE HJUL

Det 6. hjul er et specielt hjul med jackpotværdier på 20x, 50x, 250x, 1000x og 5000x.

Saml 3 "BONUS" scatter-symboler, som kun fremkommer på hjulene 1, 3 og 5 for at udløse det 6. hjul og vinde en af jackpotværdierne.

Den maksimale udbetaling på denne spilleautomat er 5000x indsatsen. Eventuelle gevinster der overstiger dette beløb, vil i stedet være begrænset til denne maksimale udbetaling. Det er muligt, at operatøren har konfigureret en gevinstgrænse, der er et andet end gevinstgrænsen på 5000x. Hvis dette er tilfældet, vil det ikke være muligt at nå gevinstgrænsen på 5000x. Kontakt venligst operatøren for yderligere information.

Kun den højeste gevinst pr. række kan vindes.

Adskillige gevinster på flere gevinstrækker lægges sammen.

BONUSSPIL

ORB'en' er et scatter-symbol, der fremkommer på hjulene 1-5. 3-5 scatter-symboler udløser gratis spins. Hvert scatter-symbol danner et tilfældigt tal mellem 1-9, og du vinder den samlede sum af de kombinerede tal som gratis spins. Tre scatter-symboler giver mellem 3-27 spins, 4 giver 4-36, og 5 giver5-45 spins.

Under gratis spins vil det særlige sjette hjul udelukkende indeholde tilfældigt nummererede "LADY LUCK" wild-symboler. Hvert spin tildeler et antal (angivet på symbolet) wilds til hjul 1-5, op til 7 wilds i et enkelt spin!

AUTOPLAY

Autoplay spiller spillet automatisk i det antal spilrunder der er valgt i AUTOPLAY-menuen. Valg af Turbo aktiverer hurtigt spil. Husk, at Autoplay og Turbo ikke er tilgængelige i alle områder. Ved at vælge Turbo aktiveres hurtigere spil.

For at bruge autospil, skal du vælge antallet af autospil, som du ønsker ved at være et nummer. Dernæst vælges samlede tabsgrænse og trykkes på knappen for at BEKRÆFTE og starte spillet. Du kan også vælge at standse autospil, hvis din gevinst på enkeltspil overstiger et bestemt beløb. Du kan også vælge at standse autoplay, når du vinder en feature.

SÅDAN SPILLER DU

  • Vælg væddemål
  • Tryk på ”Spil”-knappen for at begynde
  • Tryk på indstillingsmenuen for Spin for at tilpasse din spin-oplevelse
  • Tryk på knapperne for væddemålsstyring for at øge eller mindske dit indskud. Når du har nået det mindste / maksimale antal linjer, deaktiveres den tilsvarende knap.
  • Tryk på menuknappen for at gå til spilindstillinger
  • Tryk på Turbo Switch-knappen for at skifte mellem normal- og turbospil.
  • Denne funktion er muligvis ikke tilgængelig i en eller anden jurisdiktion

RETUR TIL SPILLER

Den samlede, teoretiske retur til spiller er 95.8%

SPILINDSTILLINGER

Spillyde - Slår lyde til eller fra.
Spilregler - Åbner spillets regler.
Tryk på retur-knappen for at vende tilbage til spillet

DEMOSPIL

Operatørens Demospil er en prøve på versionen om rigtige penge. De spiller efter samme regler og tilfældighedsgenerator. Demoversioner af spil giver dig mulighed for at spille for sjov, så du ikke oplever tab.

FEJL I SPILSYSTEM

Operatøren forbeholder sig ret til at tilbageholde gevinster, hvis en spiller manipulerer spillene på en bedragerisk måde, eller hvis selve spilsystemet fejler.

Definitionen på sådan en fejl omfatter også fejl i viste odds eller betalingsoversigter, eller hvis et spil ikke fungerer i henhold til de offentliggjorte regler.

AFBRUDTE SPIL

Hvis et afbrudt spil ikke spilles færdigt inden for 1 dag, afsluttes det. Alle optjente gevinster fra det pågældende spil udbetales.

Seneste opdatering: 16-08-2022