Village People: Macho Moves

Spiludbetalinger

Eventuelle gevinster til udbetaling på slotmaskinen afgøres af, hvilke symboler der vises på paylinen, når hjulene stopper.

Alle udbetalingstabeller viser det antal credits, der er vundet for hver vindende kombination.

Formlen bag beregningen af konverteringen af dine mønter til credits er: Antal mønter x møntværdi spillet = antal credits.

Linjeudbetalinger

Linjegevinster beregnes ved at gange linjekombinationsudbetalingen med bet pr. linje.

For at en kombination af almindelige symboler kan udgøre en vindede linjekombination, skal følgende kriterier være opfyldt:

• Symbolerne skal være placeret ved siden af hinanden på en payline.

• Payline-vinderkombinationer udbetales fra venstre til højre. En payline-vinderkombination skal starte med payline-positionen længst til venstre og fortsætte med tilstødende positioner på paylinen.

Udbetaling for gratis spin

Indsamling af 5 VP Wild-poletter på et hjul vil fylde VP Wild-måleren og tildele 5 gratis spin.

Gratis spin spilles med et gennemsnit af de udløsende bets for den måler.

Hvis flere målere fyldes i et enkelt spin, vil flere funktioner spilles ud i sekvens.

Spilleregler

Se sektionerne herunder for at få mere at vide om spillets regler.

Generelle regler

1. Du kan satse op til 5 mønter pr. linje.

2. Driftsfejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Regler for wild-symbol

1. VP Wild er en wild.

2. Wild-symboler erstatter alle symboler

3. Wilds og VP wilds giver gevinst på en payline ved enhver vinderkombination af de to symboler.

Regler for VP Wild-funktion

1. VP Wilds forekommer på hvert basisspil-hjul.

2. Når et VP Wild lander på et hjul, og de andre to positioner på hjulet bliver Wild.

3. Højst en VP wild kan lande på hvert hjul i et enkelt spin i basisspillet.

Regler for VP Wild-målere

1. Hvert hjul har en VP Wild-måler.
  2. Når en VP Wild lander på et hjul, tilføjes en VP Wild-polet til dette hjuls måler.
  3. To VP wild-poletter gives som belønning til en ny spiller før starten på et spil. En polet føjes til måleren på hjul 1 og en til måleren på hjul 2.
  4. Indkassering af 5 VP Wild-poletter vil fylde måleren.

Regler for macho-bevægelser

1. Opfyldning af en VP Wild-måler udløser 5 gratis spin med en unik "Macho-bevægelse"-funktion

• Hjul 1 - gratis spin med tilfældige multiplikatorer. En tilfældig multiplikator mellem 2x og 20x tildeles før hvert spin.

• Hjul 2 - gratis spin med tilfældige wilds. 2 til 12 wilds placeres tilfældigt før hvert spin.

• Hjul 3 - gratis spin med tilfældige wild-hjul. 2 til 4 wild-hjul placeres tilfældigt før hvert spin.

• Hjul 4 - gratis spin med gående wild-hjul. 2 wild-hjul placeres på hjul 5 og 6 på det første spin, der marcherer ét hjul til venstre hvert spin!

• Hjul 5 - gratis spin med symbolopgraderinger. Ved hvert spin bliver alle lave symboler erstattet med et af de høje symboler.

• Hjul 6 - gratis spin med låsende wilds. Før hvert spin placeres 1 til 3 wilds tilfældigt og låses fast for alle resterende gratis spin.

2. Gratis spin spilles med et gennemsnit af de udløsende bets for den måler.

3. Hvis flere målere fyldes i et enkelt spin, vil flere "Macho Move"-funktioner spilles ud i sekvens.

4. Hver måler tømmes, når de tilhørende gratis spin er spillet.

5. Der kan ikke udløses flere gratis spin.

6. Alle spillede linjer er de samme som i basisspillet.

7. VP wilds og VP wild-funktionen er ikke tilgængelige i gratis spin.

Regler for betting og udbetaling

1. Der udbetales kun gevinster for den højeste kombination på hver linje.
2. Linje-vinderkombinationer udbetales fra venstre mod højre, så mindst ét af symbolerne skal vises på første slothjul. En symbolkombination, der starter på andet,
tredje, fjerde eller femte hjul, giver ikke gevinst. Disse symboler skal være ved siden af hinanden på en linje.
3. Alle udbetalingstabeller viser det antal credits, der er vundet for hver kombination. Det samlede antal mønter, der udbetales, afhænger af det antal mønter, du satser pr. linje.
4. Antallet af vundne credits er lig med det samlede antal vundne mønter ganget med den møntværdi, du vælger.
5. Formlen bag beregningen af konverteringen af dine mønter til credits er: Antal mønter x møntværdi spillet = antal credits.
6. Driftsfejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Såden spilles spillet

Spillets formål er at lade hjulene køre, så symbolerne udgør en vinderkombination en payline.
Udbetalingen afhænger af vinderkombinationen.
Sådan spiller du:
1. Din saldo bliver vist i credits og er tilgængelig på konsolbjælken.
2. Sådan vælger du dit bet-beløb:

Desktop

Tryk på bet-området.
Ryk møntværdi-angiveren til højre for at øge eller til venstre for at mindske den møntværdi, du vil satse.
Ryk mønt-angiveren til højre for at øge eller til venstre for at mindske det antal mønter, du vil satse pr. linje.
Tryk på maks. bet for at satse det maksimale. Dette konverterer møntstørrelsen og det satsede antal mønter til det maksimalt tilladte bet.

Mobil

Åbn Indstillinger-panelet ved at trykke på (>)-ikonet.
Under bet-indstillinger skal du rykke møntværdien til venstre eller højre for at justere din møntværdi.
Under bet-indstillinger skal du rykke møntantallet til venstre eller højre for at justere antallet af mønter.
Tryk på maks. bet for at satse det maksimale. Dette konverterer møntstørrelsen og det satsede antal mønter til det maksimalt tilladte bet.

1. Tryk på Spin for at dreje hjulene.

2. Når hjulene stopper, fremhæves gevinsterne, hvis du har en vindende linjekombination. Du får det gevinstbeløb udbetalt, der vises i Gevinst-feltet.

3. Hvis du ikke har en vinderkombination, er spillet slut, og du kan spille igen.

Indstillinger

panelet giver dig adgang til adskillige spil-indstillinger og -muligheder.

Lydindstillinger

Du kan vælge, hvilke lyde du vil slå til eller fra.

• Spillyde styrer konsol- og spin-lyde.
  • Gevinstlyde styrer lyde for vindende kombinationer og sekvenser.
  • Baggrundslyde styrer baggrundsmusikken.

Sådan indstiller du lyden:

Computer

1. Åbn Indstillinger-panelet ved at trykke på (...)-knappen.
2. Tryk på Indstillinger.
3. Under Lyd-indstillinger kan du trykke på mulighederne for at slå lyden til eller fra.

Mbil

1. Åbn Indstillinger-panelet ved at trykke på (>)-ikonet.
2. Tryk på Indstillinger.
3. Under Lyd-indstillinger kan du trykke på mulighederne for at slå lyden til eller fra.

Bemærk: Lydindstillinger er kun aktiveret, hvis lydikonet er slået TIL.

Grafikindstillinger

Grafikindstillinger lader dig ændre grafikkens niveau.

Basal optimerer spillets ydelse på mindre kraftige maskiner.
Forbedret giver brugeren den komplette oplevelse med animationer.

Sådan indstiller du grafikken:

Computer
1. Åbn Indstillinger-panelet ved at trykke på (...)-knappen.
2. Tryk på Indstillinger.
3. Under Grafikindstillinger kan du trykke på enten Basal eller Forbedret efter forgodtbefindende.

Mobil
1. Åbn Indstillinger-panelet ved at trykke på (>)-ikonet.
2. Tryk på Indstillinger.
3. Tryk på Spilindstillinger.
4. Under Grafikindstillinger kan du trykke på enten Basal eller Forbedret efter forgodtbefindende.

Spilindstillinger

Spilindstillinger giver dig indstillinger for spillets generel spiladfærd.

Introskærm viser introskærmen, når spillet starter.
Vis vejledning ved start (kun på mobil).
Hurtigt spin øger spinhastigheden på slothjulet.

Bemærk: Nogle af disse indstillinger er muligvis ikke tilgængelige i din region.

Sådan indstiller du spillet:

Computer
1. Åbn Indstillinger-panelet ved at trykke på (...)-knappen.
2. Tryk på Indstillinger.
3. Under spilindstillinger kan du trykke på Introskærm-indstillingen for at slå introskærmen til og fra ved start.
4. Under Spilindstillinger kan du trykke på Hurtigt spin-muligheden for at slå den til eller fra.

Mobil
1. Åbn Indstillinger-panelet ved at trykke på (>)-ikonet.
2. Tryk på Indstillinger.
3. Tryk på Spilindstillinger.
4. Under spilindstillinger kan du trykke på Introskærm-indstillingen for at slå introskærmen til og fra ved start.
5. Under spilindstillinger kan du trykke på vis vejledning ved start for at aktivere eller deaktivere vejledningen.
6. Under Spilindstillinger kan du trykke på Hurtigt spin-muligheden for at slå den til eller fra.

VP-jukebox-indstillinger
VP-jukeboxs funktionalitet og adfærd.

VP-jukebox indeholder fem sange, som du kan skifte mellem i løbet af spillet.
Sange kan skiftes ved at røre sangtitelområdet på jukeboxens brugerflade eller ved at bruge spilstyringen i den valgfrie skyder-menu.
Sange vil skifte automatisk med et par minutters mellemrum, med mindre knappen gentag valgte sang er aktiveret.
Den aktuelt valgte sang i jukeboxen, når en funktion udløses, fortsætter med at spille, indtil alle gratis spin er færdige.

Bemærk: VP-jukebox-funktionen er kun til underholdning og har ikke betydning for gameplayet.

Autospil

Du kan spinne et bestemt antal gange i træk uden at interagere med spillet ved at bruge Autospil.

Om Autospil

Autospil og nogle af de relaterede muligheder er måske ikke til rådighed i det spil, du spiller.
Du skal angive din indsats, inden du starter en Autospil-session, da Autospil spiller med den senest angivne indsats.
Autospil kan stoppes når som helst. Dette påvirker ikke spinnets resultat.
Autospil stopper, hvis du udløser en funktion.

Gevinsthistorik og statistik

Du kan få vist dine gevinster og statistik i spillet.

Vis spilstatistik

Statistikken gælder kun for den aktuelle spilsession. Når du afslutter spillet, nulstilles statistikken.

Computer
1. Tryk på gevinst-området.
2. Klik på knappen Statistik.
3. Få vist din aktuelle spilstatistik.

Mobil
1. Åbn Indstillinger-panelet ved at trykke på(>)-ikonet.
2. Tryk på Statistik-konet.
3. Tryk på Stats-ikonet.
4. Få vist din aktuelle spilstatistik.

Statistik

Spilresultater
Viser det antal spil, der er spillet i den aktuelle spilsession, spilsessionens længde og det gennemsnitlige antal spil pr. time.

Højeste gevinster
Viser de tre højeste gevinster i den aktuelle spilsession.

Vis spilgevinster
Viser dine nyeste og fem bedste gevinster. Nylige gevinster gælder kun for den aktuelle spilperiode. Når du afslutter spillet, bliver de nulstillet.

Computer
1. Tryk på gevinst-området.
2. Tryk på gevinster-knappen.
3. Vis dine spilgevinster.

Mobil
1. Åbn Indstillinger-panelet ved at trykke på(>)-ikonet.
2. Tryk på Statistik-konet.
3. Tryk på gevinster-ikonet.
4. Vis dine spilgevinster.

Vinder

Nyeste
Viser de fem nyeste gevinster i den aktuelle spilsession.
Top 5
Viser de fem bedste gevinster nogensinde.

Udbytte til spiller (UTS)

Udbytte til spiller (UTS) er den teoretiske, statistiske procentdel af det samlede antal penge, som spillerne har satset i et bestemt spil, og som er udbetalt som gevinster i tidens løb. UTS er fast og ændres ikke.

Dette spil har et UTS på 96.00%.

Seneste opdatering: 12-02-2020