Nitropolis

Spilbeskrivelse:

• Nitropolis er et spændende spil, der finder sted i byen Nitropolis, hvor de fire bander; Dirty Dawgs, Gritty Kitty, Pug Thugs og Rogue Rats alle jagter den sjældne, men værdifulde nitro. Spillet har 6 hjul, 4 linjer og 4 096 måder at vinde på.
  • Kernefunktionen er Nitro Reels, der er 1x2 i størrelse og kan indeholde enten 4, 6, 8, 10 eller endda 12 1x1 identiske symbolforekomster. Nitro Reels øger antallet af måder at vinde betydeligt på, og kan øges hele vejen til fantastiske 85 155 840 måder at vinde på. Hver gevinst genererer et respin af alle symboler og Nitro-hjul, som bidrager til gevinsten.
  • Tre eller flere bonussymboler udløser bonusspillet med gratis spins. Et symbol vælges tilfældigt for scattergevinster i bonusspillet. Alle Nitro-hjul er låst på plads i bonusspillet, og forbliver i spil for de resterende gratis spins.

Spilvisning:

• Satsbeløb og balance vises altid i infobjælken i bunden af spilvisningen i den valuta, som spilleren har valgt. Disse oplysninger er altid tilgængelige i hele spillesessionen. Gevinster vises i den valgte valuta midt i infobjælken i bunden af spilvisningen, når du spiller i liggende tilstand, og øverst i spilvisningen, når du spiller i portrættilstand.

Symbolafklaring:

Gevinstlinjer:

Nitropolis har op til 85 155 840 måder at vinde på. RTP for alle gevinstlinjer er den samme, og RTP for spillet er defineret i spilregel .

Særlige symboler:

Symbolbillede

Funktion

Wild-symbolet erstatter alle andre symboler undtagen bonussymbolet. En udbetalingslinje med rent wild-symboler giver samme gevinst som det mest værdifulde symbol. I gratis spin erstatter wild- symboler det udbetalende scatter-symbol i en scatter-gevinst.

Nitro Reels med 4, 6, 8, 10 eller 12 identiske symboler kan dukke op under ethvert spin.

Alle Nitro Reels låser fast i bonusspillet og fortsætter med at være i spil i de tilbageværende gratis spin.

Tre eller flere bonussymboler udløser gratis spin- bonusspillet. Bonusspillet kan genudløses.

Spilfunktioner:

Bonusspil:

• Tre eller flere bonussymboler udløser gratis spin-bonusspillet. Bonusspillet kan genudløses. I starten af bonustilstanden vælges et udbetalende symbol tilfældigt som scatter-gevinster i bonusspillet.
  • Alle Nitro Reels låser fast i bonusspillet og fortsætter med at være i spil i de tilbageværende gratis spin.

Spillestrategier:

Mange spillere ændrer indsatsstørrelsen efter deres sidste spilrundes udfald. Du kan indstille dette til at ske automatisk ved at vælge en spillestrategi.

1. En spillestrategi er et forudbestemt mønster, som automatisk skifter dit indsatsniveau efter bestemte regler.
  2. En spiller kan ændre eller deaktivere en spillestrategi efter hver spillerunde.
  3. Auto Spin medtager spillestrategier.
  4. Aktivér en spillestrategi ved at vælge startniveauet og Tryk derefter på 'Spil'.
  5. Spillestrategien skifter ikke spillets teoretiske udfald..
  6. Værktøjet Optimiser justerer indsatsen op eller ned til det nærmeste indsatsniveau under den valgte %-del. Den forbliver aktiv på det laveste insatsniveau.
  7. Spillestrategierne er opført i undetalingstabellen.

Knapafklaringer:

Knap

Navn

Menu

Indsatssniveauer

Spin

Auto spin

Lobby

Udbetalingstabel

Spilleregler

Indstillinger

Historik

Kampagner

spilleregler:

1. Nitropolis er en spillemaskine med 6 hjul, 4 rækker og op til 85 155 840 måder at vinde på.
  2. Spillet tilbyder flere indsatsniveauer for hver
  3. Hver indsats udgør 100 mønter.
  4. Gevinstlinjer udbetales efter kombination fra venstre mod højre. Kun den højeste gevinst aktiv gevinstlinje udbetales.
  1. En spilrunde begynder på det valgte indsatsniveau, når spilleren trykker på knappen "Spin".
  2. Spillet kan også spilles automatisk ved at aktivere funktionen Hold knappen "Spin" nede, eller brug knappen "Autospin" til at indstille antallet af spillerunder, der skal spilles automatisk.
  3. Gevinster og gevinstgivende kombinationer udbetales efter gevinsttabellen.
  4. Gevinster vises i spillerens valuta eller i mønter. Spilleren kan ændre sine præferencer i indstillinger.
  5. Nitropolis spilles i to tilstande: normaltilstand og bonustilstand med gratis spin.
  6. Alle spin i normaltilstand og bonustilstand starter med 6 hjul, 4 rækker og 4 096 måder at vinde på.
  7. Wild-symbolet erstatter alle andre symboler undtagen En udbetalingslinje med rent wild-symboler giver samme gevinst som det mest værdifulde symbol. I gratis spin erstatter wild-symboler det udbetalende scatter- symbol i en scatter-gevinst.
  8. Et Nitro Reel dækker altid to symbolpladser og kan have en størrelse på 4, 6, 8, 10 eller 12. Størrelsen repræsenterer antallet af 1x1 symbolforekomster, som det Størrelse 8 består f.eks af 8 standard 1x1 symboler.
  9. Et bonussymbol kan dukke op på et Nitro Reel, men tæller kun som ét uanset størrelsen på det enkelte Nitro Reel, og antallet af måder at vinde på begrænses. Størrelsen på et Nitro Reel forbliver den samme, når bonussymbolet spinner ud, og antallet af måder at vinde på øges igen.
  10. Gevinsterne i det aktuelle spin samles, hvorefter alle symboler og Nitro Reels, som er en del af en gevinstkombination, udløser et individuelt Det nye resultat udbetales i overensstemmelse dermed, og respin-funktionen fortsætter så længe, der dukker nye gevinstkombinationer op.
  11. Antallet af måder at vinde på øges i takt med det stigende antal af Nitro Reels og deres øgede størrelse. Det begynder med 4 096 og kan vokse til maksimum 85 155 840 måder.
  12. Et Nitro Reel kan dukke op i det første spin og tilfældigt, når to symboler ved siden af hinanden på en lodret linje udfører et respin efter en gevinst.
  13. Et eller flere synlige Nitro Reels kan vokse tilfældigt under et respin eller mellem gratis spin.
  14. Et eller flere synlige Nitro Reels kan udløse tilfældige respin, når et spin uden ekstra gevinster slutter.
  1. En kombination af tre eller flere bonussymboler i normaltilstanden udløser bonustilstanden med gratis spin.
  • bonus-symboler: 10 gratis spin
  • bonus-symboler: 15 gratis spin
  • bonus-symboler: 20 gratis spin
  • bonus-symboler: 25 gratis spin
  1. Tre eller flere bonussymboler i bonustilstanden genudløser ekstra gratis spin. Antallet af ekstra gratis spin bliver bestemt på samme måde, som når bonusspillet bliver udløst. Et ekstra symbol vælges til scatter-gevinster op til maksimum 3 udbetalende scatter-symboler.
  2. Alle Nitro Reels låser fast i bonusspillet og fortsætter med at være i spil i de tilbageværende gratis spin.
  3. I starten af bonustilstanden vælges et udbetalende symbol tilfældigt som scatter-gevinster i Det kræver tre eller flere udbetalende scatter- symboler på tre forskellige synlige hjul for at få en gevinst. Et Nitro Reel med det udbetalende scatter-symbol tælles kun som ét symbol, når funktionen udløses, men repræsenterer dets egentlige størrelse i den potentielle udbetaling.
  4. Det er kun scatter-gevinsten, der udbetales, hvis et symbol, der er valgt som scatter-gevinst i bonusspillet, også dukker op i en almindelig gevinst.
  5. Gratis spin-bonusspillet slutter, når der ikke er nogen gratis spin tilbage, eller når den maksimale gevinst er nået.
  6. Gevinster udbetales, når bonusspillet slutter.
  7. Indsatser kan ikke ændres i løbet af et igangværende spin eller i bonustilstanden.
  8. Den teoretiske udbetaling (RTP) i Nitropolis er 96,1 % .
  9. Spillet har en maksimal gevinst på 1 000 000 mønter.
  10. Alle indsatser og gevinster annulleres ved fejl.

Seneste opdatering: 30-10-2020