Book of Destiny

Scatter-Symbol

3 eller flere Scatter-symboler udløser Gratis Spil-bonussen.Scatter-symbolet fungerer som et Wild-symbol, og erstatter alle andre symboler.

Vælg Din Skæbne

Før Gratis Spil begynder kan 1 til 3 indledende Udvidende Symboler vindes i Skæbne-Sats.Udvidende Symboler fylder hjulet, og udbetaler også på positioner der ikke er fortløbende.

Skæbne -Sats

Før Gratis Spil begynder kan 1 til 3 indledende Udvidende Symboler vindes i Skæbne-Sats.

Genudløser

Hvis du får 3 eller flere Scatter-symboler i et enkelt spil under Gratis Spil, vil 10 ekstra gratis spil blive tildelt, og et ekstra Udvidende Symbol vil blive valgt tilfældigt.

Spilleregler

Introduktion

Book of Destiny er en spillemaskine med 5 hjul, 3 rækker og 10 gevinstlinjer, hvor du kan vælge dine egne gratis Skæbne-spil og Scatter-booster.Den teoretiske gennemsnitlige udbetaling (spillerafkast) er 96.50% for hovedspillet, med eller uden Scatter-Boost.

En gevinstlinje består i at matche fortløbende symboler på en gevinstlinje, fra yderst til venstre mod højre. Det er kun den højeste gevinst pr. gevinstlinje der udbetales.Vindende kombinationer vises i Udbetalingstabellen, og afspejler den nuværende indsatskonfiguration.

Funktioner

Scatter-Symbol

Scatter-symbolet fungerer som et Wild-symbol, og erstatter alle andre symboler.

Vælg Din Skæbne

3 eller flere Scatter-symboler udløser Gratis Spil-bonussen, som oprindeligt tildeler 10 gratis spil.Under bonussen kan alle 9 almindelige symboler blive forvandlet til Udvidende Symboler via Skæbne-Sats og Genudløser-funktionerne.Efter en almindelig gevinstevaluering, vil alle Udvidende Symboler, som kan skabe vindende kombinationer uden Scattere, udvide sig for at fylde hjulet.Udvidende Symboler skaber vindende kombinationer langs gevinstlinjer, også på positioner der ikke er fortløbende.

Skæbne -Sats

Før Gratis Spil begynder kan 1 til 3 indledende Udvidende Symboler vindes.

1. Vælg et Udvidende Symbol.
  2. Tryk på ‘Start’ for at starte Gratis Spil, eller tryk ‘Sats’ for chancen for at vinde yderligere et valg af et Udvidende Symbol.
  3. På Sats-skærmen skal du trykke på ‘Spil’, for at begynde at dreje hjulet, eller ‘Tilbage’ for at returnere til skærmen for symbolvalg.
  • Ved at vinde et Sats, vil du få tildelt et yderligere valg af et Udvidende Symbol.
  • Ved at tabe et Sats, vil det returnere det sidst valgte Udvidende Symbol til normal størrelse.
  • Hvis der ikke er flere Udvidende Symboler tilbage efter at have tabt et sats, vil Gratis Spil-bonussen omgående slutte.

Genudløser

Hvis du får 3 eller flere Scatter-symboler i et enkelt spil under Gratis Spil, vil 10 ekstra gratis spil blive tildelt, og hvis muligt, vil et ekstra Udvidende Symbol blive valgt tilfældigt.

Sådan Spiller Du

Spilknap

Tryk på Spil-Knappen for at starte spillet på nuværende indsatsniveau. Tryk på Spilknappen under et spil for omgående at vise resultatet (når det er relevant).

Indsats

Tryk på pilene for at øge eller reducere indsatsen. Tryk på fanen for at åbne Indsatsvælger. Vælg din indsats ved at rulle på listen over tilgængelige indsatser, indtil den ønskede indsats er fremhævet. Tryk uden for Indsatsvælgeren for at lukke den.

Auto Spil

Tryk på Auto Spil-knappen for at åbne Auto Spil-menuen. Vælg antallet af spil du ønsker at spille, og tryk på Spil-knappen for at starte.Tryk på Stop Auto Spil-knappen under et spil, for at annullere Auto Spil.

Menuknap

Tryk på Menu-knappen for at åbne Menuen.

Scatter-Boost

Når Scatter-Boost er aktiveret, vil der være flere Scattere på hjulene. Prisen for aktiveret Scatter-Boost er halvdelen af den nuværende indsats.

Yderligere oplysninger

Spil der ikke er afsluttet, vil automatisk blive færdigspillet efter 2 dage. Alle gevinster som opstår i forbindelse med en automatisk færdigspilning, vil blive udbetalt til spillerens konto.Hvis et spil ikke kan færdigspilles, vil indsatsen blive tilbagebetalt til spilleren.

Seneste opdatering: 13-01-2022