Jungle Gems

Mål:

Jungle Gems er en spilleautomat med Wild funktion, gratis spil og øjeblikkelige gevinster. I MONKEY bonusspillet, vises en abe over hvert hjul og ændrer et symbol til en et Wild Abe-symbol. Et bonusspil udløses, når tre eller flere scatter symboler ses hvor som helst på hjulene. Når bonusspillet udløses, kan du vælge ØJEBLIKKELIG GEVINST eller gratis spil med den specielle stacked funktion GEM. Wild(Abe)-symbolet og Tiger-symbolet kan stables i et spil. Dette spil spilles med 2, 3, 4, 3, 2 symboler per hjul og med 144 måder at vinde på. Dette spil er ikke et spil med de normale betalingsretninger, det betaler på en anden måde. Der er 72 måder at vinde 3 ens på og 144 måder at vind 4 ens på.

Information:

• Spillereglerne er de samme i spil om rigtige penge og spil for sjov modus.
  • Den teoretiske gevinst til spillere i spillet er 95,00%.

Sådan spiller du:

• Når du starter er der sat en standard indsats for spillet.
  • Du kan ændre indsatsen per gevinst ved at klikke på - eller + på hver side af INDSATS.
  • Den samlede indsats er 50 gange indsatsen per gevinst og vises ved siden af INDSATS nederst til venstre på skærmen.
  • Klik på MAKS. INDSATS for at vælge den maks. mulige indsats.
  • SPIL knappen til højre på skærmen med cirkulære pile starter spillet.
  • AUTOSPIL:  Du kan bruge denne funktion til at vælge mellem de forskellige muligheder for "håndfrit spil". De tilgængelige muligheder under denne funktion er:
    • Antal spil:  Spillet fortsætter automatisk det antal spil, du valgte i rullemenuen. Du kan vælge hvilket som helst antal spil og spille indtil din saldo er lavere end den samlede indsats der sættes.
    • Spil til gevinst er lige med eller over: Spillet spiller automatisk indtil det vundne beløb overskrider det indtastede beløb.
    • Spil til tab ikke overskrider: Spillet spiller automatisk indtil det tabte beløb overskrider det indtastede beløb.
    • Spil til bonusrunde udløses:  Spillet spiller automatisk til bonusrunden udløses.
  • Klik på STOP for at deaktivere AUTOSSPIL og at fortsætte med det normale spil.
  • Klik på X knappen for at lukke AUTOSPIL dialog vinduet.
  • Vær opmærksom på: AUTOSPIL kan ikke bruges i spil for sjov.
  • Der er ingen linjer i dette spil. Alle gevinster udbetales fra venstre til højre, undtagen Scatters som giver gevinst overalt.
  • Alle vindende symboler vil være animeret.
  • Det samlede gevinstbeløb vises i GEVINST vinduet  nederst til højre på skærmen.
  • Din spilsaldo vises ved siden af SALDO nederst til venstre på skærmen.

Browser-knap panelfunktioner

• Klik på Spilleregler for at se alle spillereglerne i hjemmeside format.
  • Klik på Spilhistorik for at se en logbog fra de spil du har spillet.
  • Klik på Forlad spil hvis du vil afslutte spillet og gå tilbage til lobbyen.
  • Klik på Ansvarligt spil for at åben Ansvarlige spil siden.
  • Klik på Real\Play for at skifte mellem spil for rigtige penge og fiktive penge.
  • Klik på Stjernen for at tilføje eller fjerne spil til dine favoritter.
  • Klik på Indbetal for at indbetale flere penge på din konto.

Regler

• Klik på ?-knappen nederst på skærmen for at gå til spillereglerne.
  • Brug scroll for at bladre igennem hjælp siderne.

Funktioner:

MONKEY BONUSSPIL

• MONKEY bonusspillet kan udløses tilfældigt når som helst i hver spil.
  • Når MONKEY bonusspillet udløses, krydser aberne over hjulene.
  • Når hjulet stopper, erstatter aben et symbol på skærmen med et WILD-symbol.
  • Aben kan også erstattet en abe på hjulene.
  • Scatters tælles før andre og erstattes med WILD-symboler.
  • Alle gevinster udbetales når et symbol er blevet erstattet.

SCATTER BONUSSPIL

• 3 eller flere scatters udløser SCATTER BONUSSPILLET
  • Vælg en funktion
    • Instant præmie: 50, 25x, x eller 10x gange den samlede indsats.
    • 14 eller 15 gratis spil med alle tiger-diamant-symboler erstattet af diamantbunke-symboler.
    • 14 eller 15 freespin med alle toucan-smaragd-symboler erstattet af smaragdbunke-symboler.
    • 14 eller 15 gratis spil med alle slange-rubin-symboler erstattet af rubinbunke-symboler.
    • 14 eller 15 freespin med alle frø-safir-symboler erstattet af safirbunke-symboler.
  • MONKEY BONUSSPILLET kan udløses under gratis spil.
  • Under gratis spil er indsatsen per gevinst den samme som i det spil der udløste SCATTER BONUSSPILLET.
  • Under gratis spil vil 3 eller flere scatter-symboler genudløse det opdrindelige antal gratis spil.

Spilleregler:

• Alle symboler betaler fra venstre til højre, startende på hjulet yderst til venstre, undtagen scatter-symbolet, som betaler hvor som helst.
  • Tre ens gevinster gives for hver af de 72 unikke kombinationer fra venstre til højre fra hjulet yderst til venstre. Disse kombinationer består af det samme symbol på hjulene 1, 2 og 3 og et andet symbole på hjul 4.
  • Fire ens gevinster gives for hver af de 144 unikke kombinationer fra venstre til højre fra hjulet yderst til venstre. Disse kombinationer består af det samme symbol på hjulene 1, 2, 3 og 4 og et andet symbole på hjul 5.
  • Fem ens gevinster gives for hver af de 144 unikke kombinationer fra venstre til højre fra hjulet yderst til venstre. Disse kombinationer består af det samme symbol på hjulene 1, 2, 3, 4 og 5.
  • Alle gevinster udbetales i henhold til gevinstoversigten.
  • Kun den højeste gevinstkombination, med mindst et symbol der ikke er et Wild symbol, gives hver vej.
  • Sammenfaldende eller samtidige gevinster tilføjes og betales i henhold til betalingoversigten.
  • Scatter gevinster tilføjes til Way gevinster.
  • Alle gevinster ganges med indsatsen per gevinst.
  • Den samlede indsats er 50 gange indsatsen per gevinst.
  • Fejl annullerer alle betalinger og spil.
  • Spilleren er selv ansvarlig for korrekt valg af spil og indsats.

GEVINSTOVERSIGT:

GEVINSTOVERSIGTEN kan ses ved at klikke på "i"-knappen.

JungleJems_EN_Desktop_clip_image001 x5 - 100
x4 - 55
x3 - 15
WILD erstatter alle symboler, undtagen scatters.
JungleJems_EN_Desktop_clip_image002
x6 - 100,000
x5 - 5,000
x4 - 1,000
x3 - 200
SCATTER-symboler giver gevinst overalt.
GRATIS SPIL KUN SYMBOLER
JungleJems_EN_Desktop_clip_image003
x5 - 90
x4 - 50
x3 - 12

JungleJems_EN_Desktop_clip_image004
x5 - 90
x4 - 50
x3 - 12

JungleJems_EN_Desktop_clip_image005
x5 - 85
x4 - 45
x3 - 10

JungleJems_EN_Desktop_clip_image006
x5 - 85
x4 - 45
x3 - 10

JungleJems_EN_Desktop_clip_image007
x5 - 80
x4 - 40
x3 - 7

JungleJems_EN_Desktop_clip_image008
x5 - 80
x4 - 40
x3 - 7

JungleJems_EN_Desktop_clip_image009
x5 - 75
x4 - 35
x3 - 5

JungleJems_EN_Desktop_clip_image010
x5 - 75
x4 - 35
x3 - 5

JungleJems_EN_Desktop_clip_image011
x5 - 70
x4 - 30
x3 - 4

JungleJems_EN_Desktop_clip_image012
x5 - 70
x4 - 30
x3 - 4

JungleJems_EN_Desktop_clip_image013
x5 - 65
x4 - 25
x3 - 3

JungleJems_EN_Desktop_clip_image014
x5 - 65
x4 - 25
x3 - 3

JungleJems_EN_Desktop_clip_image015
x5 - 60
x4 - 20
x3 - 2

JungleJems_EN_Desktop_clip_image016
x5 - 60
x4 - 20
x3 - 2

Alle symboler betaler fra venstre til højre, undtagen scatters.

Indbetal penge på din konto

For at indbetale flere penge til din konto, skal du klikke på "INDBETAL" til højre på kontrolpanelet og vælge den ønskede indbetalingsmetode (Spil hvor som helst kunder) eller klikke på "Kasse" på panelet til venstre i hovedlobbyen og vælge den ønskede indbetalingsmetode (for download kunder). Hvor lang tid, det tager at overføre penge og afgifter, varierer i forhold til den valgte indbetalingsmetode.

Hvad gør jeg, hvis jeg når min indsatsgrænse?

Hvis din saldo er lavere end minimumindsatsen, vises en besked om for lav saldo automatisk. Du kan indbetale på din konto ved at klikke "INDBETAL" i browser-panelet og derefter at vælge den ønskede indbetalingsmetode.

Jeg kunne ikke afslutte spillet. Hvad skal jeg gøre?

Hvis du mister internetforbindelsen midt i spillet, afslutter softwaret automatisk spillet for dig. Du kan se resultatet ved at klikke på "Spilhistorik" når du er logget på igen.

Hvis du bliver afbrudt efter udløsning af eller i midten af gratis spin, vil softwaren, når forbindelsen genoprettes, automatisk starte gratis spin, hvis det ikke allerede er startet, eller fortsætte fra der hvor det blev afbrudt.

Hvis du stadig har problemer, skal du kontakte vores 24/7 Kundeserviceteam.

Seneste opdatering: 11-04-2018