Witch Pickings

Witch Pickings er et spil med en 5-hjuls-spilleautomat med en Gratisspil som øger dine gevinster. Under normalt spil er målet at opnå en vinderkombination af symboler på en af de valgbare linjer. Udbetalinger afhænger af det antal mønter du spiller, og den vindende kombination af opnåede symboler. Teoretisk set er den gennemsnitlige udbetaling til spilleren (RTP) 95,792% - 95,938%.

SPILLEREGLER

• 40 mønter spiller 25 udbetalingslinjer
  • Udbetalinger foretages i henhold til udbetalingstabellen
  • Udbetalingsgevinster ganges med indsatsen
  • Scattergevinster ganges med indsatsen
  • Scatter-gevinster tilføjes gevinster fra udbetalingslinjer
  • Kun højeste gevinst på hver valgt udbetalingslinje
  • Gevinster på forskellige udbetalingslinjer lægges sammen
  • Alle gevinster sker på valgte linjer, undtagen SCATTER
  • Alle gevinster starter med tromlen yderst til venstre og betaler venstre mod højre på tromler i træk, undtagen SCATTER, som betaler enhver
  • WILD erstatter alle symboler undtagen SCATTER
  • SCATTER-symboler forekommer på alle hjul
  • Fejl annullerer alle udbetalinger og spil

HEKSEBONUS

• 3 eller flere SCATTER tildeler HEKSEBONUSSEN!
  • Der tildeles 5 gratis spil
  • Vælg 3 features (Vælg en feature fra hver heks) til de gratis spil!

BLÅ HEKS

ENS SYMBOLER

Et af symbolerne BORG, KEDEL, TRYLLEDRIKSFLASKE eller HALSKÆDE vælges tilfældigt
Under HEKSEBONUSSEN bliver alle BORG, KEDEL, TRYLLEDRIKSFLASKE eller HALSKÆDE til det valgte symbol

STABLEDE SYMBOLER

Et af symbolerne BORG, KEDEL, TRYLLEDRIKSFLASKE eller HALSKÆDE vælges tilfældigt
Under HEKSEBONUSSEN stables det valgte symbol

SYMBOL PRÆMIER

Et af symbolerne BORG, KEDEL, TRYLLEDRIKSFLASKE eller HALSKÆDE vælges tilfældigt
For hvert valgt symbol der forekommer under HEKSEBONUSSEN, tildeles en præmie på 500, 250, 200, 150, 100, 50 eller 25
Præmier ganges med indsatsen

RØD HEKS

UDVIDENDE WILDS

• Alle WILDS, som vises, udvides til at fylde alle 3 positioner på hjulet

EKSTRA WILDS

• Ekstra WILDS tilføjes til alle hjul under HEKSEBONUSSEN

WILD MULTIPLIKATOR

Enhver gevinst under HEKSEBONUSSEN med WILD ganges med 2, 3, 4, 5 eller 10
GRØN HEKS

ALLE GEVINSTER MULTIPLIKATOR

Enhver gevinst under HEKSEBONUSSEN kan ganges med 2, 3, 4 eller 5, deriblandt symbolpræmier, som allerede vises med en ganges på 2, 3, 4 eller 5

UDBETALER BEGGE VEJE

Alle gevinster under HEKSEBONUS begynder på hjulet længst til venstre og betaler fra venstre mod højre på tilstødende hjul OG begynder på hjulet længst til højre og betaler fra højre mod venstre på tilstødende hjul, bortset fra SCATTER-symboler, som udbetaler hvor som helst
Kun højeste gevinst udbetales for hver valgt udbetalingslinje fra VENSTRE mod HØJRE OG HØJRE mod VENSTRE

5 EKSTRA GRATIS SPIL

• 5 gratis spil tilføjes HEKSEBONUS og ethvert genudløst spil
  • Gratisspil bliver spillet på de samme linjer og med samme indsats som det udløsende spil
    HEKSEBONUS kan genudløses, med de oprindelige valg spillet igen

HEKSEBONUS

TROFÆER

• Klik for at få adgang til trofæsiden, som viser de indsamlede trofæer, de gives for at nå visse milepæle under spillet. Et sæt trofæer tildeles for det antal gange, du udløser featuren, og et andet sæt tildeles for størrelsen af featuregevinsten

HISTORIK / TOPSCORE

• Klik for at åbne Historik / Topscore-siden, som viser de sidste 5 valgte Features og de 5 bedste Feature-valg. Klikkes på en af de sidste 5 valg eller en af de 5 bedste valg, vælges disse features til HEKSEBONUSSEN

AUTOVALG

• Klik for at vælge 3 tilfældige Features

Ryd alt

Klik for at slette alle valg

GAMBLEFUNKTION (HVIS RELEVANT)

• For at satse en gevinst skal du klikke GAMBLE vælge RØD/SORT FARVE eller en KULØR
  • Gevinster FORDOBLES (X2) hvis valget af FARVE er korrekt
  • Gevinsten FIREDOBLES (x4) hvis valget af KULØR er korrekt
  • Gevinster kan gambles op til 5 gange
  • Jackpotgevinster (hvis relevant) kan ikke gambles

Sådan spiller

Den indsats, som du ønsker at spille, kan justeres vha. knapperne (OP) og (NED) ved siden af de respektive valgmuligheder. Knappen Maks. for indsats vælger automatisk det maksimale indsats for det respektive felt.

SPIN: Drejer hjulene.
Autospil: Muliggør automatisk fortløbende spil af normale spillerunder i et bestemt antal ture. Valgmuligheder for ture er fra 5 ture til 100 ture.
Info: Få adgang til udbetalingspræmier ved gevinstgivende symbolkombinationer. Indeholder også spillereglerne for dette spil.

Spillet viser alle dine oplysninger i følgende skærmfelter:
Saldo: Viser din samlede saldo.
Viser det satset beløb pr. linje, der skal spilles.
GEVINST: Viser det beløb, du har vundet i turen.
Samlet indsats: Viser det samlede indsatsbeløb.

Seneste opdatering: 28-07-2017