Magic of the Nile

Træd ind i magien og mysterierne i det gamle Egypten i Magic of the Nile! Skarabæsymboler fremtryller ædelsten, der fylder 3 mystiske obelisker. Når de er fuldt opladet, hidkalder obeliskerne Tilfældige WildsUdvidende Hjul eller Multiplikator Wilds - eller endda flere funktioner samtidig! Rigdommene vokser under Gratis Spins-bonussen, hvor Skarabæ-symbolerne tildeler ekstra gratis spins og oplader obeliskerne hurtigere, hvilket straks udløser en funktion!

Sådan satser du

Magic of the Nile har 30 gevinstlinjer i hovedspillet og 75 gevinstlinjer i Udvidede hjul-funktionen.

Indsatskonfigurationsmenu (mobil/tablet)

Tryk på møntstakken for at åbne indsatskonfigurationsmenuen.

Tryk på afkrydsningsfeltet for at bekræfte og lukke indsatskonfigurationsmenuen.

Møntværdi

Viser den aktuelle møntværdi i valuta.

Samlet indsats

Viser den aktuelle samlede indsats i valuta.

Tryk på minusknappen (-) for at sænke den samlede indsats.

Tryk på plusknappen (+) for at hæve den samlede indsats.

Spin

Tryk på den cirkulære pil for at bekræfte indsatsen og spinne hjulene.

Autospin-funktion

Autospin spiller spillet automatisk i et givet antal spins ved den aktuelle møntværdi.

For jurisdiktioner hvor autospin er aktiveret: Vælg antal autospins, tabsgrænsen og den (valgfri) enkelte gevinst-grænse.

Når du har valgt den ønskede indsatskonfiguration, skal du trykke på AUTOSPIN og vælge, hvor mange spins der skal spilles med de aktuelle indsatsindstillinger.

Autospin spiller det specificerede antal spins, indtil der enten trykkes på STOP, en bonus udløses, saldoen er utilstrækkelig til at spinne, eller enhver aktiv gevinst/tabsgrænse bliver nået.

Autospin er kun tilladt i godkendte jurisdiktioner.

Gratis Genspin-modifikatorfunktion

I grundspillet, når et skarabæ-scatter-symbol fremkommer hvor som helst på hjul 2 eller 4, dukker der 1 til 3 farvede ædelstene op. Hver juvel fylder en sektion af den tilsvarende farvede obelisk.

Gratis genspin-modifikatorfunktionen bliver udløst, når 3 eller flere ædelstene i samme farve fylder en obelisk. Tildelte modifikatorer er baseret på den fyldte obelisks farve.

Grønne ædelsten – Tilfældige Wilds - 5 til 10 hjulpositioner bliver wild.

Røde ædelsten – Udvidede Hjul - Hjulene udvider sig lodret og tilføjer 3 ekstra rækker til det spin. Udvidede Hjul-funktionen spilles automatisk på 75 linjer med samme møntværdi, som det udløsende spin.

Blå ædelsten – Multiplikator Wilds - Alle Wilds, som vises på hjulene, forvandles til 2x Wilds. Hvis 1 eller flere 2x Wild-symboler erstatter i en linjegevinst, fordobles den pågældende gevinst. 2x Wild-symboler erstatter alle symboler undtagen skarabæsymboler og Bonussymboler.

Der kan udløses flere gratis genspin-modifikatorer samtidig.

Gratis genspin-modifikatorer gælder kun for næste gratis genspin og kan ikke genudløses.

Gevinster evalueres, efter alle symbolforvandlinger gennemføres.

Der anvendes forskellige hjul under Gratis genspin-modifikatorfunktion.

Skarabæsymboler og Bonussymboler forekommer ikke på funktionshjulene.

De indsamlede ædelsten i obeliskerne under grundspillet gemmes separat for hvert indsatsniveau og forbliver mellem spilsessioner.

Gratis Spin-Bonus

Gratis Spin-bonussen udløses, når tre eller flere Bonus-scatter-symboler vises hvor som helst på hjulene.

Antal bonussymboler

Gratis Spins tildelt

3

8

4

10

5

12

Hjulene under Gratis Spins-bonussen er "rigere" end hjulene i grundspillet.

Under Gratis Spins-bonussen tildeler hvert skarabæ-scatter-symbol, som vises på hjul 2 eller 4, 1 ekstra gratis spin og 1 eller 2 ædelsten. Hver tildelt ædelstensfarve udløser den tilsvarende Gratis Genspin-modifikatorfunktion.

Der kan tildeles ekstra gratis spins flere gange op til maksimalt 50 gratis spins per bonus.

Gratis Spins-bonussen kan ikke genudløses.

Der anvendes forskellige hjul under Gratis Spins-bonussen.

Gratis spins spilles ved samme møntværdi som det udløsende spin.

Regler

Misbrug eller fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Alle linjegevinstsymboler skal forekomme på en spillet linje og på fortløbende hjul, startende med hjulet længst til venstre.

Kun den største gevinst udbetales på hver gevinstlinje. Linjegevinster ganges med møntværdien på den vindende linje. Sammenfaldende linjegevinster på forskellige gevinstlinjer lægges sammen.

Skarabæ-scatter-symboler forekommer kun på hjul 2 og 4 under grundspillet og Gratis Spins-bonussen, men de forekommer ikke under Gratis Genspin Modifikator-genspin. Der kan indsamles flere ædelsten på det samme spin. Hvis der bliver indsamlet flere ædelsten, end der er plads til i obelisken, bliver de ekstra ædelsten ikke indsamlet. Der kan fyldes flere ædelsten-obelisker på det samme spin, og alle optjente funktioner tildeles på det spin.

Når et eller flere 2x Wild-symboler erstatter i en gevinst, fordobles den pågældende gevinst.

Wild-symbolet erstatter alle symboler undtagen 2x Wild-symboler, Skarabæ-scatter-symboler og Bonussymboler.

2x Wild-symbolet erstatter alle symboler undtagen Skarabæ-scatter-symboler og Bonussymboler.

Før en funktion anvendes, Wild-symbolet forekommer kun på hjul 2, 3, 4 og 5.

Bonus-scatter-symboler forekommer kun på hjul 1 til 5 i grundspillet.

Gratis genspin Modifikator-gevinster er uafhængige af linjegevinster og lægges til det samlede udbetalte beløb.

Bonusgevinster er uafhængige af linjegevinster og lægges til det samlede udbetalte beløb.

Gevinster forevises i valuta.

I nogle jurisdiktioner, uanset indsatsstørrelse, kan der være en gevinstbegrænsning på enhver transaktion. Se gevinstoversigten for detaljer. En transaktion inkluderer resultaterne af bonussen samt det resultat, der udløste bonusrunden. Hvis gevinstgrænsen nås under bonussen, afsluttes bonussen øjeblikkeligt, også selvom der er flere gratis spins tilbage.

RTP:-96.02% 

Yderligere oplysninger

Forventet tilbagebetaling

I overensstemmelse med praksis for retfærdige spil, som der kræves af de fleste af verdens retssystemer, er alle spilresultater helt uafhængige, medmindre et spin låser op for en funktion med ekstra spin eller en serie af spins, som det fremgår af spillereglerne. Oddsene for at få et bestemt resultat er altid ens.

Oddsene varierer ikke baseret på dine tidligere resultater, indsatsstørrelse, saldostørrelse, tidspunkt på dagen, ugedag, osv. Hvis du for eksempel vinder den største gevinst i et spin, er din chance for at vinde den igen i næste spin nøjagtig den samme. Ligeledes ændrer tidligere tab ikke dine fremtidige odds.

Den forventede tilbagebetaling afspejler den teoretiske tilbagebetaling på tværs af et meget stort antal spins fra adskillige spillere over en længere periode. Resultaterne for en given spiller over en spillesession kan variere kraftigt fra dette langsigtede, forventede gennemsnit i begge retninger. Jo færre antal spillede spil, jo bredere er den normale varians i faktisk tilbagebetaling, du kan opleve.

Intellektuel ejendom

© 2021 IGT. De varemærker og/eller servicemærker, der anvendes heri, er enten varemærker eller registrerede varemærker tilhørende IGT, dets affilierede virksomheder eller dets licensgivere.

Seneste opdatering: 18-08-2021