Fa Fa Babies

SPECIALSYMBOLER OG FUNKTIONER
LYKKEPRÆMIER
Ved starten af spil fire, vil LYKKEPRÆMIERNE være synlige med et bestemt beløb. Hver LYKKEPRÆMIE kan øges med et specifikt beløb, op til et bestemt maksimalt beløb. Kun én LYKKEPRÆMIE kan vindes fra en enkelt LYKKEBONUS.

STOR RIGDOM starter ved 25x, og kan øges op til maksimalt 38x. Hvis der vindes en STOR RIGDOM, vil værdien blive nulstillet til 18x. LYKKEMØNTER kan øge præmien med 0,1x, 0,2x eller 0,3x under det normale spil, og med 1x, 2x eller 3x under FREE SPINS.

SUPERRIGDOM starter ved 50x, og kan øges op til maksimalt 138x. Hvis der vindes en SUPERRIGDOM, vil værdien blive nulstillet til 38x. LYKKEMØNTER kan øge præmien med 0,1x, 0,2x, 0,3x, 0,4x eller 0,5x under det normale spil, og med 1x, 2x, 3x, 4x eller 5x under FREE SPINS.

MEGARIGDOM starter ved 200x, og kan øges op til maksimalt 388x. Hvis der vindes en MEGARIGDOM, vil værdien blive nulstillet til 188x. LYKKEMØNTER kan øge præmien med 0,2x, 0,4x, 0,6x, 0,8x eller 1x under det normale spil, og med 2x, 4x, 6x, 8x eller 10x under FREE SPINS.

VIDUNDERLIG RIGDOM starter ved 888X, og kan øges op til maksimalt 1888X. Hvis der vindes en VIDUNDERLIG RIGDOM, vil værdien blive nulstillet til 888X. LYKKEMØNTER kan øge præmien med 0,5x, 1x, 1,5x, 2x eller 2,5x under det normale spil, og med 5x, 10x, 15x, 20x eller 25x under FREE SPINS.

LYKKEMØNTER
LYKKEMØNTER indsamles kun fra symboler der er del af en gevinstlinje. Spillet starter med 38 mønter, som allerede er i krukken for hver indsats. Ved at indsamle 138 mønter vil det udløse LYKKEBONUSSEN. Ved at indsamle flere, vil det udløse bonussen for de 138 mønter, og de ekstra mønter vil være en del af den næste LYKKEBONUS. Ved at udløse LYKKEBONUSSEN uden ekstramønter, vil det nulstille krukken til 0. En tilfældig symboltype kan komme frem med LYKKEMØNTERNE. Under FREE SPINS vil alle symboler som lander, have en LYKKEMØNT

WILD SYMBOLER
Erstatter alle betalende symboler og lander altid med en mønt.

LYKKEBONUS
Når den udløses kan spilleren vælge blandt 16 mulige mønter. Ved at vælge en mønt vil det afsløre bagsiden af mønten, som vil fremvise én af de fire LYKKEPRÆMIE-farver. Hvis der vælges tre mønter i den samme farve, vil spilleren få tildelt den tilsvarende LYKKEPRÆMIE. Hver gang Bonussen udløses, vil alle mønterne blive placeret tilfældigt.

HELDIG KUVERT
Hver HELDIG KUVERT som lander på hjulene, vil åbne for at afsløre en LYKKEMØNT. Op til 10 HELDIGE KUVERTER kan lande på et enkelt spin, og hver af disse, vil afsløre en tilfældig LYKKEMØNT. Der er fire LYKKEMØNT-farver som øger den tilsvarende LYKKEPRÆMIE med et relateret beløb.

FREE SPINS
Tre FREE SPINS-symboler på hjulene 1, 3 og 5 tildeler 8 FREE SPINS. Under FREE SPINS vil alle symboler lande med en LYKKEMØNT. LYKKEBONUSSEN kan udløses under FREE SPINS. FREE SPINS-symbolerne kommer ikke frem under FREE SPINS, og dermed tildeles der ingen bonusspins under bonusrunden.

SÅDAN SPILLER DU FA FA BABIES
SPILFORLØB
Alle forløbsfunktioner i spillet, inklusive symboler der er låst på hjulene, og som påvirker efterfølgende spin, gemmes i dit spil på det indsatsniveau, du spiller.
Du kan have flere forløbsniveauer på forskellige indsatser i samme spil, og skifte mellem dem ved at skifte indsats.
Hvis du vinder gratis spin fra en promoveringskampagne bliver alle forløb i hovedspillet inklusive alle låste symboler gemt, og du har mulighed for at fortsætte med at spille med samme indsats, når du har afsluttet dine gratis spin.
Bemærk venligst, at når du forlader spillet, vil alle dine fremskridt blive gemt, og indlæst når du åbner spillet igen.
Samlet indsats
Den samlede indsats er summen af indsatser pr. linje. Du kan justere den når som helst ved at bruge knapperne + og -.
Spin hjulene
Hvis du spiller på en computer, skal du klikke på Spin-knappen eller trykkee på mellemrumstasten for at spille.
Autospil
Tryk på AUTO-knappen for at starte automatisk spil til den aktuelle, valgte indsats. Vælg, hvor mange spin der skal spilles via rullemenuen Samlet Antal Spin.
Flere autospilsindstillinger
Vælg tabsgrænsen. Autospin stopper ved det sidste spin, inden tabsgrænsen er nået. Tabsgrænsen for autospil skal være højere end din samlede indsats.
Udvid dialogen AUTOSPIL ved at vælge FLERE AUTOSPIL-INDSTILLINGER. Her kan du vælge flere kriterier for at stoppe AUTOSPIL, herunder - Stop hvis en enkelt gevinst overstiger et bestemt beløb, Stop ved Bonus-funktion.
Jackpot-spil
Vind en af de tilbudte jackpot trin, når tre eller flere jackpot symboler kommer frem på hjulene, eller når jackpotten udløses af en spillefunktion. Drej jackpot hjulet for at bestemme hvilken af de tilbudte jackpot trin, der vil blive vundet. Størrelsen af segmenterne på jackpot hjulet svarer ikke til odds for at vinde hver repræsenteret jackpot trin. Chancerne for at vinde en jackpot, stiger i forhold til størrelsen på den spillede indsats. Jackpotten udløses tilfældigt, og kan vindes ved at spille enhver af de forbundne jackpot spil. For at vinde jackpotten skal spilleren ikke gøre andet, end tage beslutningen om at dreje hjulene. Indsatsværdien kan ikke ændres under free spins. Problemer med internetforbindelsen kan forårsage forsinkelser i jackpot meddelelser eller opdateringer, men de påvirker ikke de faktiske jackpot gevinster. Det er ikke muligt for to spillere at vinde den samme jackpot. I tilfælde af, at to jackpot gevinster opstår tæt på hinanden, vil jackpotten blive tildelt i deres respektive rækkefølge. Pga forbindelsesproblemer kan den viste jackpot værdi være anderledes end den effektive jackpot værdi. Jackpotten kan være midlertidigt deaktiveret, når dette sker, vil alle bidrag være sat på pause. Det tilgængelige jackpot beløb efter genaktiveret, vil være det samme som før deaktiveringen.
Progressive Jackpot / Progressiv Jackpot
Den progressive jackpot indsamles via alle indsatser på spil, der tilbyder disse jackpotter, og i nogle tilfælde kan jackpotterne være tilgængelige på mange websites. En lille procentdel af hver indsats lægges til den fælles pulje. Størstedelen af dette bidrag bruges til at opbygge det progressivt stigende jackpot-beløb, og den resterende mindre del bidrager til nulstillingspuljen, som er det mindste garanterede beløb, som spillerne kan vinde, når en jackpot bliver vundet af kvalificerede spillere. Når jackpotten er blevet vundet, bliver en ny progressiv jackpot tilgængelig, og processen starter forfra. Jackpotten kan kun udløses og vindes på ét spin af én enkelt bruger. Jackpotten har ingen maksimumværdi, og den kan vindes når som helst. Når jackpotten bliver vundet af en anden spiller, vises en besked i jackpot-feltet. Når den er vundet, overføres beløbet direkte til brugerens pung, også selv om den er vundet via et bonusspin.
Timed Jackpot / Tidsindstillet Jackpot
Den tidsindstillede jackpot er en progressiv jackpot, som garanterer at udbetale inden en bestemt dato og klokkeslæt. Præmiepuljen vokser med bidrag fra indsatserne på alle spin i et jackpot-spil, og jo tættere puljen kommer på det viste, garanterede udbetalingstidspunkt, jo større er oddsene for at vinde den. Oddsene øges op til 100 %, når det garanterede udbetalingstidspunkt nås. Når jackpotten er vundet, bliver en ny jackpot tilgængelig og processen starter forfra med en ny deadline for, hvornår den næste garanterede udbetaling er. Jackpotten kan kun udløses og vindes på ét spin af én enkelt bruger. Jackpotten har ingen maksimumværdi, og den kan vindes når som helst. Når jackpotten bliver vundet af en anden spiller, vises en besked i jackpot-feltet. Når den er vundet, overføres beløbet direkte til brugerens pung, også selv om den er vundet via et bonusspin.
Dynamisk Jackpot Allokering
Kun de første 17.85kr af en indsats er berettiget til at vinde time jackpot.
Indsatsbeløb på mere end 17.85kr lægges direkte til progressive jackpot.
Daily Jackpot (time)
Den nuværende startværdi er: 17,858.17kr, Den næste minimum startværdi er: 17,858.17kr
Mega Jackpot (progressive)
Den nuværende startværdi er: 446,454.48kr, Den næste minimum startværdi er: 446,454.48kr
Hourly Jackpot (time)
Den nuværende startværdi er: 892.90kr, Den næste minimum startværdi er: 892.90kr
Generelle spilletyper
Tjek udbetalingsmenuen i spillets udbetalingstabel hvis du ikke er sikker på spilletypen.
Værdierne relateret til hvert symbol, som vises enten på spillemaskinescenen eller på de dedikerede sider for Symbolgevinster på Udbetalingsmenuen, repræsenter indsatsmultiplikatorer og ikke kreditter.
Præmieværdien for en gevinstlinje er den samme som den samlede indsats divideret med antallet af gevinstlinjer, ganget med symbol-multiplikatoren, som det fremgår af udbetalingstabellen. Når flere gevinster opstår på flere gevinstlinjer, bliver de samlede gevinstværdier lagt sammen. Hvis der opstår mere end én gevinst på samme udbetalingslinje, udbetales den største gevinst. Hver individuel udbetalingslinje kan kun betale én gang pr. spin.

For eksempel: Samlet indsats er 2. Antallet af gevinstlinjer er 20. Symbol-multiplikatoren for en række på 5 er 300. Gevinsten for 1 gevinstlinje med dette symbol og dette antal på række beregnes således: 2 / 20 * 300 = 30.

Præmieværdien fra en gevinstlinje i et Multilinje spil, svarer til indsatsen multipliceret med symbolmultiplikatoren, som angivet i gevinstoversigten. Når der opstår flere gevinster på flere gevinstlinjer, vil de samlede gevinstværdier blive lagt sammen. Hvis mere end en gevinst opstår på den samme gevinstlinje, vil den største gevinst blive betalt.

Eksempel: Indsats er 2. Symbolmultiplikator for længden på 5 er 20. Gevinsten for 1 gevinstlinje med dette symbol, og denne længde, vil blive beregnet på følgende måde: 2 * 20 = 40.

Gevinstværdien fra en måde eller vindende klyngespil er den samme som indsatsen ganget med symbol-multiplikatoren som vist i udbetalingstabellen. Når der er flere gevinster fra flere måder eller klynger, lægges gevinstværdierne sammen.

Eksempel: Samlet indsats = 2. Symbolgevinst-multiplikator = 2. Gevinst = 2x2 = 4.

Hvis der er et Scattersymbol i spillet, vil alle gevinster blive udbetalt foruden enhver anden symbolgevinst som opstår under samme spin.

Vær venligst opmærksom på, at hver konto kun tillader, at et enkelt spil kan spilles af gangen. Derfor kan et spil ikke spilles på mere end en enhed, eller flere spil på samme enhed, på samme tid. Ved at gøre dette, kan det medføre forskellige fejl.

For at få den bedste spiloplevelse anbefales det, at du bruger den nyeste softwareudgave. Fejl annullerer alle udbetalinger og spil.
RTP er ≈ 94.68%, hvilket inkluderer RTP i grundspillet samt jackpot-bidrag.
Den kalkulerede maks. multiplikator for spillet er 1964.2.
Minimumindsats: 1kr
Maksimumindsats: 100kr

Seneste opdatering: 20-01-2022