Irish Magic

Snup din knortekæp og følg dværgene til et lystigt eventyr i Irish Magic! Strejf omkring i den forheksede skov og hold øje med, at de Stacked Wilds-funktioner giver dig ekstra chancer for at samle wild-symboler og øge jackpot-værdien på fem forskellige jackpotter! Udløs Gratis Spins-bonussen og spin hjulet for at få chancen for at vinde op til 20 gratis spins. Hold øje med Niveau Op-symbolerne under bonus for at øge jackpot-værdien endnu mere. Med en garanteret jackpot-gevinst i alle bonusser kunne dette spil bringe dig irernes held!

Sådan placerer du en indsats

Irish Magic har 10 betalingslinjer.

RTP: 94.81%

Indsats-konfigurationsmenu

Tryk på den pil for at åbne spil-konfigurationsmenuen.

Tryk på det afkrydsningsfelt for at bekræfte og lukke indsats-konfigurationsmenuen.

Linjer

Viser det nuværende antal gevinstlinjer.

Indsatsen er fastsat til 10 betalingslinjer.

Indsats i alt

Viser den aktuelle samlet indsats i valgte valuta.

Tryk på minusknappen (-) for at formindske indsats i alt.

Tryk på plusknappen (+) for at hæve indsats i alt.

Spil

Tryk på den cirkelformede pil for at vælge en indsats og dreje hjulene.

Autospil-funktion

Autospil spiller spillet automatisk i et givent antal spil med den aktuelle linjeindsats og antal valgte betalingslinjer.

I lande hvor er autospil er aktiveret: Vælg antal autospil, tabsgrænsen og (valgfri) enkelt gevinstgrænse.

Når du har valgt den ønskede spilkonfiguration, skal du klikke på AUTOSPIL og vælge, hvor mange spil du vil spille med de aktuelle indsatsindstillinger.

Autospil spiller det angivne antal spins, indtil der bliver trykket på STOP, der bliver udløst en bonus eller saldoen er for lille til at spille, eller du har nået en fastsat grænse for gevinst/tab.

Autospil er kun tilgængelig i godkendte lande.

Stacked Wilds funktion

Med Stacked Wilds-funktionen er hvert hjul pakket med grupper af fire eller flere på hinanden følgende Joker-symboler. I bonusrunden med gratis spins giver Stacked Wilds-funktionen endnu større og endnu flere gevinster.

Gratis spil-bonus

Gratis Spil-bonus udløses, når tre Bonus-scatter-symboler dukker op hvor som helst på de midterste hjul. Disse symboler findes kun på hjul 2, 3 og 4.

Hjulene drejes en enkelt gang før Gratis Spil-bonus for at afgøre, hvor mange gratis spil der skal tildeles i starten. Efter hjulene stopper tildeles 10, 15 eller 20 gratis spil, efter hvad viseren viser.

Hjulene i bonusrunden med gratis spil byder på flere og mere gevinstgivende Stacked Wilds-symboler end i basisspillet.

Hvert Plus 1 runde-symbol (uanset hvor på hjulene) tildeler 1 ekstra gratis spil, op til maks. 100 gratis spil pr bonus.

Hjulene i Gratis Spil-bonus er forskellige fra hjulene i grundspillet.

Gratis spins spilles med samme indsatslinje og antal betalingslinjer som ved det spil, som udløste bonussen.

Jackpot-bonus

Joker-symboler, der dukker op i Gratis Spil-bonus, indsamles for at vinde Jackpot-gevinster.

I slutningen af bonussen sammenlignes det samlede antal Joker-symboler med tringrænserne for de forskellige Jackpot-værdier, hvorefter den højeste enkelt gældende Jackpot tildeles.

Det indsamlede antal Joker-symboler starter altid på nul, hver gang en Gratis Spil-bonus udløses.

Antal Joker-symboler Jackpot tildelt
100 eller mere 2000
65 til 99 500
40 til 64 200
20 til 39 125
mindre end 20 80

Hvert Niveau Op-symbol på hjul 3 øger hver Jackpot med dets startværdi.

Hvert Dobbelt Niveau Op-symbol på hjul 3 øger hver Jackpot med 2 gange dets startværdi.

Jackpot-gevinsten kan øges op til maks. 10 gange.

Efter alle gratis spil er spillet, tildeles den Jackpot-værdi, der svarer til det højeste antal indsamlede Joker-symboler.

Jackpot-værdier ganges med linjeindsatsen.

Regler

Misbrug og fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Alle linjegevinstsymboler skal vises på en spillet linje og på fortløbende hjul, begyndende med hjulet længst til venstre.

Kun den højeste gevinst betales på hver betalingslinje. Liniegevinster ganges med det linie-bet på den gevinstgivende linie. Sammenfaldende linjegevinster på forskellige spillelinjer lægges sammen.

Kun den højeste scatter-gevinst bliver udbetalt pr. scatter-symbol. Scatter-gevinster ganges med den samlede indsats.

Scatter-gevinster er uafhængige af linjegevinster og føjes også til det samlede udbetalte beløb.

Bonusgevinster er uafhængige af linjegevinster og føjes også til det samlede udbetalte beløb.

Joker-symboler forekommer på alle hjul i grundspillet og i Gratis Spil-bonus.

Gevinster vises i penge.

I nogle lande er der et loft på enhver enkelt transaktion, uanset indsats. Se yderligere oplysninger i gevinsttabellen. En transaktion omfattende resultaterne af en udløst bonus samt udfaldet, der udløste bonusspillet. Hvis gevinstgrænsen bliver nået i bonusrunden, afsluttes runden omgående, uanset resterende antal gratis spil.

Yderligere oplysninger

Forventet tilbagebetaling

I overensstemmelse med praksis for retfærdige spil, der kræves af de fleste af verdens retssystemer, er alle spilresultater helt uafhængige. Dette gælder dog ikke i tilfælde, hvor et spil låser op for en funktion til et efterfølgende spil eller en række spilles iht. spilreglerne. Dine odds for at få et bestemt resultat er altid de samme.

Oddsene varierer ikke på grundlag af dine tidligere resultater, dine indsatser, dit budget, tidspunkt på dagen, ugedag, osv. Hvis topgevinsten vindes på et givent spil, er chancerne for at vinde topgevinsten igen på det efterfølgende spil nøjagtigt de samme. Ligeledes ændrer tidligere tab ikke dine fremtidige odds.

Den forventede tilbagebetaling afspejler den teoretiske gevinst ved et meget stort antal spil spillet af mange forskellige spillere over en længere periode. Enhver given spillers resultater i en spilsession kan variere meget begge veje fra denne forventede tilbagebetaling på lang sigt. Jo færre antal spil, der er spillet, jo større normal varians af den faktiske tilbagebetaling kan man opleve.

Intellektuel ejendom

© 2020 IGT. Alle rettigheder forbeholdes. Alle andre varemærker anvendt heri er ejet af IGT eller dets partnere, må ikke blive brugt uden tilladelse og, hvor det indikeres med et ®, er registreret i det amerikanske patent- og varemærkekontor.

Seneste opdatering: 29-06-2020