Wild Robo Factory

• Velkommen til Wild Robo Factory videospilleautomaten med Robo Transport funktion, Robo Free Spins, Robo Wilds og flere funky funktioner.

OM SPILLET

• Wild Robo Factory er en videospilleautomat med 5 hjul, 4 rækker og 25 gevinstlinjer fra ventre mod højre.
  • Spillet har 8 almindelige symboler (4 højværdi symboler og 4 lavværdi symboler), et 2x Wild symbol og et almindeligt Wild symbol, som begge kan stables og blive 2 hjul bred. Slutteligt er der et Free Spin symbol, som udløser Robo Free Spin tilstanden.

Robos

• Der er tre typer Robos. Den første er Robo Wild. Robo Wilds kan være hvor som helst fra 1x1 symboler op til 2x4 symboler. De er altid placeret på Robo transportbåndet og flytter sig 1 position til venstre for hvert spin. Så længe en Robo er aktiv på hjulene, er et Respin garanteret.
  • Robos bliver inaktive, når de rammer hjul 1 (de vil stadig give gevinst, men ikke udløse Free Spins eller Respins). Wild Robos fungerer som et almindeligt Wild symbol på hjulene. Den anden type Robo er x2 Wild Robo. Den fungerer på samme måde som Robo Wild, men den tilføjer også en x2 multiplikator til hver gevinst, den er en del af.
  • Den sidste type Robo er Free Spin Robo som altid er et 1x1 symbol. Den kan ramme enhver række på hjulene og rykker med transportbåndet en position til venstre på hvert spin. Den giver også et Respin, så længe den er aktiv på hjulene.

Robo Respin

• Robo Respins bliver tildelt tilfældigt, men kun i basisspillet. Sammen med Robo Respin bliver en Robo placeret på transportbåndet på hjul 3, 4 eller 5. Så længe der er en aktiv Robo på hjulene fortsætter Respins.

Robo Free Spins

• Robo Free Spins bliver udløst ved at ramme 3+ Free Spin symboler på et enkelt spin. I Robo Free Spins bliver spillere tildelt Robos, der bliver placeret på transportbåndet med 1-3 felter imellem sig, i stedet for at få Free Spins.
  • Disse Robos rykker fra højre side af hjulene mod venstre. Robos giver Free Spins så længe de er aktive på hjulene (når de rammer det første hjul fra venstre, stopper de med at tildele Free Spins). Free Spin symboler forekommer også i Robo Free Spins og giver gevinst ved at tilføje det samme antal Robos til køen, som da Robo Free Spins blev aktiveret. Free Spin symboler giver gevinst på følgende måde:
  • 5 Free Spin symboler giver en Free Spin tilstand med 15 Robos
  • 4 Free Spin symboler giver en Free Spins tilstand med 10 Robos
  • 3 Free Spin symboler giver en Free Spins tilstand med 5 Robos
  • Robo Free Spins bliver spillet med samme linjer og indsats som i det aktiverende spil. Hvis Free Spins bliver udløst under et Robo Respin, bliver Free Spin tilstanden først aktiveret efter Respins er spillet. Flere Free Spin tilstande udløsere kan blive vundet i en enkelt Robo Respin runde, hvorefter alle vundne Robos samles i en enkelt Robo Free Spin session.

Symbol Swap

• Alle lavværdi symboler kan tilfældigt blive til et højværdi symbol, hvis det giver en gevinst. For eksempel: grøn lavværdi symbol bliver til grøn højværdi symbol.
  • Denne funktion kan aktiveres i basisspillet, i Robo Free Spins og Robo Respins.

System overload

• Under Robo Free Spins kan transportbåndet tilfældigt skifte retning og rykke alle Robos tilbage med 1-9 positioner.
  • Den funktion er kun tilgængelig, hvis mindst 3 Robos er rykket over transportbåndet forbi hjul 1. Maksimum 4 system overload kan aktiveres i en enkelt Free Spin session.

HVORDAN SPILLER MAN

• Vælg din pålydende mønt.
  • Tryk på Spin knappen for at starte spillet.

SÅDAN UDREGNER DU GEVINSTEN PÅ DIN BETALINGSLINJE

• For at udregne din samlede betalingslinje mønt gevinst, skal du udregne alle dine gevinster på betalingslinjerne og lægge dem sammen.
  • For at udregne en enkelt linjegevinst, skal du tælle antallet af ens symboler, der er i rækkefølge på linjen. Hvis gevinstlinjen giver gevinst fra venstre, skal du starte med at tælle fra den yderste venstre position. Hvis betalingslinjen betaler fra højre, skal du starte med at tælle fra den yderste højre position.
  • Hvis tre eller flere identiske symboler er på linje, kan du finde møntværdien i gevinsttabellen. Der kan du finde værdien for alle symboler i forbindelse med 3 i træk, 4 i træk eller 5 i træk. Der udbetales kun for den højest vindende kombination pr. linje.
  • Det ovenstående inkluderer ikke Free Spin symboler, som giver gevinst når mindst 3 lander hvor som helst på hjulene.
  • Hvis den vindende kombination starter med tre wilds, kan der være mange måder at fortolke gevinsten. I dette scenarie giver kun den højest vindende kombination gevinst.
  • Udregn den samlede gevinst i din egen valuta ved at gange den samlede mønt gevinst med værdien af din mønt.

SPILMULIGHEDER

• Klik/tryk på ikonet for indstillinger for at udvide eller sammenfolde menuen.
  • Gevinsttabel – Se hvor meget hvert symbol giver, forklaringer på spillefunktioner og informationer om gevinstlinjerne.
  • Spilindstillinger – Ændr lydniveau og andre indstillinger.
  • Spilhistorik – Hvis denne funktion er aktiv på spiludbyderens hjemmeside, kan du gennemgå og genspille dine seneste 10 spillerunder.
  • Spilleregler – Åbner spillets regler.
  • Deaktiver lyde – Slukker eller tænder for lyden.

SPILPANEL

• Linjer – Viser antallet af linjer i spillet. Antallet af linjer er fast og kan ikke ændres.
  • Møntværdi – Skifter indsatsstørrelsen ved at skifte møntværdien. For at veksle en indsats eller gevinst til din lokale valuta, skal du gange møntantallet (25) med møntværdien.
  • Indsats – Indsatsen er altid 25 mønter per spin. Ved at trykke på feltet skiftes mellem mønt- og pengeværdi.
  • Maks Indsats – Indstiller mønt værdien til den højest mulige. Ved at trykke på knappen en gang til, returnere den til sin oprindelige tilstand.
  • Spin Knap – Starter spillet. Når hjulene spinner, bliver spin knappen til en Stopknap. Ved at klikke på Stopknappen stopper hjulene med det samme.
  • Autospil – Spillere kan lade spillet spille automatisk uden at klikke på spin knappen hver gang. Vælg antal runder til automatisk afspilning ved at trykke på Autospil knappen. Spillere kan vælge yderligere indstillinger til når der skal stoppes med autospil i Spilindstillingerne. Tabsgrænsen i nogle klienters version forhindrer spillere i at tabe mere end en forudbestemt grænse sat i en autospil session. Ved at klikke på Autospil knappen igen, stoppes autospillet.
  • Gevinst – Viser gevinsten for den nuværende eller seneste udbetalingsrunde. Ved at trykke på feltet skiftes mellem mønt- og pengeværdi.
  • Saldo – Viser spillernes saldo. Ved at trykke på feltet skiftes mellem mønt- og pengeværdi.

TASTATURGENVEJE

• Mellemrumstast – Tryk på mellemrumstasten for at spinne

TILBAGEBETALINGSPROCENT (RTP)

• Den samlede teoretiske spillegevinst er på 96,4%.

TILFÆLDIGHED

• Hjulene spinner på fair vis med lige chance for at stoppe på enhver position ved hjælp af en certificeret tilfældig tal generator. For mere information, besøg http://www.yggdrasilgaming.com/en/about-us

YDERLIGER INFORMATION

• Hvis et spil afbrydes mens det er i gang, kan runden genstartes inden for 1 time efter afbrydelsen. Derefter vil alle gevinster fra et afbrudt spil blive tilføjet til spillerens saldo. Hvis spillerne vælger at droppe omspillet, vil gevinsten blive tilføjet spillerens saldo med det samme.
  • I enhver situation hvor omspilsfunktionen ikke er tilstrækkelig, bedes du venligst kontakte spiludbyderens kundeservice.
  • I tilfælde af fejl på spillets hardware/software vil alle de påvirkede spilindsatser samt gevinster blive annulleret, og alle påvirkede indsatser vil blive tilbagebetalt.
  • Dette er spillereglerne version 1.0, dateret 24/06/2019. For at se tidligere versioner, bedes du venligst bruge kontaktformularen på http://www.yggdrasilgaming.com/en/contact-us
  • Dette er en oversættelse af de originale spilleregler. I tilfælde af enhver form for konflikt mellem den engelske og denne sprogversion, gælder den engelske version.

Seneste opdatering: 24-06-2019