Seasons

Velkommen til Seasons Spilleautomaten med 4 spilletilstande, 4 wild funktioner og 4 free spin tilstande.

OM SPILLET

Seasons er en spilleautomat med 5 hjul og 20 betalingslinjer som betaler fra venstre mod højre.

Spillet har ni regulære symboler som vinder, hvis du får tre eller flere i træk på samme betalingslinje, som starter fra den yderste venstre position og går mod højre.

Der er fire spilletilstande: Vinter, Forår, Sommer og Efterår. Efter der er spillet 10 spins i en sæson, kan sæsonen skifte til en anden sæson på tilfældig vis, når der satses. Det maksimale antal af spil i træk i samme sæson kan ikke være mere end 49.

Hver tilstand har et unikt wild symbol og en wild funktion. Alle wilds erstatter alle andre symboler pånær free spins symboler.

Vinter byder på Hare Wild som fordobler sig selv til en anden position. Positionen vælges alt efter den bedste mulige gevinst ud af alle positionerne.

Forår byder på Ugle Wild som giver gratis genspin. Ved dit genspin vil din Ugle Wild bevæge sig et felt på tilfældig vis i lige eller diagonal retning. Hvis Uglen flytter til en position som er udenfor spilleområdet, vil uglen forsvinde. Dette gentages så længe at der er en Ugle i spilleområdet.

Sommer byder på Hjort Wild som vil udvide i et "KRYDS mønster" når den lander. Dette betyder at den vil tilføje en wild ovenfor, en wild nedenfor, en wild til venstre og en wild til højre for denne Hjorte Wild, når der er mulighed for det.

Efterår byder på Ræv Wild som giver en tilfældig gangefaktor som gælder alle gevinster i spinnet. Den mulige gangefaktor afhænger af antallet af wilds: Jo flere Wilds der lander desto højere er gangefaktoren.

1 wild giver en gangefaktor på 2,3,4 eller 5.
2 wilds giver en gangefaktor på 3,4,5 eller 6.
3 wilds giver en gangefaktor på 4,5,6 eller 7.
4 wilds giver en gangefaktor på 5,6,7 eller 8.
5 wilds giver en gangefaktor på 7,8,9 eller 10.

Hvis en wild udvides til at dække et free spin, som giver en free spin tilstand udløser, gives der stadigvæk en free spin tilstand.

Tre eller flere free spin symboler, som lander hvor som helst, udløser free spin tilstanden.

3 free spin symboler giver 7 free spins.
4 free spin symboler giver 15 free spins.
5 free spin symboler giver 30 free spins.

Free spin tilstanden spilles i samme sæson, på de samme linjer og med den samme satsning, som det spil der udløste det. Wilds er mere hyppige i free spin tilstanden. Free spin tilstanden kan genudløses mens du bruger dine free spins.

HVORDAN SPILLER MAN

 • Vælg din pålydende mønt.
 • Tryk på Spin knappen for at starte spillet

SÅDAN UDREGNER DU GEVINSTEN PÅ DIN BETALINGSLINJE

 • For at udregne din samlede betalingslinje mønt gevinst, skal du udregne alle dine gevinster på betalingslinjerne og lægge dem sammen.
 • For at udregne en enkelt betalingslinjegevinst, skal du tælle antallet af ens symboler der er på række på linjen. Hvis betalingslinjen betaler fra venstre, skal du starte med at tælle fra den yderste venstre position. Hvis betalingslinjen betaler fra højre, skal du starte med at tælle fra den yderste højre position.
 • Hvis tre eller flere identiske symboler er på linje, kan du finde mønt værdien i Betalingsoversigten. Der kan du finde værdien for alle symboler i forbindelse med 3 i træk, 4 i træk eller 5 i træk. Der udbetales kun for den højest vindende kombination.
 • Ovenstående inkluderer ikke enhver Free Spin eller Bonus symboler som betaler spredt.
 • Udregn den samlede gevinst i din egen valuta ved at gange den samlede mønt gevinst med værdien af din mønt.

SPIL VALGMULIGHEDER

Klik på PLUS ikonet i det nederste venstre hjørne for at udvide eller kollapse valgmulighedsfunktionen.

 • Betalingsoversigt – Se hvor meget hvert symbol betaler, forklaringer på spillefunktioner og information vedrørende betalingslinjerne.
 • Spilindstillinger – Skift spillehastigheden, lydstyrken og indstil betingelser for hvornår du ønsker at automatisk afspilning stopper.
 • Spil Historie – Hvis denne funktion er sat til på din gaming hjemmeside, kan du gennemgå og genspille dine seneste 10 spillerunder.
 • Spilleregler – Åbner reglerne for spillet.
 • Mute – Slukker eller tænder for lydeffekterne.

SPILLEPANEL

 • Linjer - Viser antal linjer i spillet. Antallet af linjer er fast og kan ikke ændres.
 • Mønt Værdi – Skift din satsning ved at skifte din mønt værdi. For at omsætte enhver satsning eller gevinst i mønter til din egen valuta, skal du gange dit antal af mønter med din mønt værdi.
 • Satsning– Satsningen er 1 mønt per betalingslinje.
 • Maks Satsninger – Indstiller mønt værdien til den højest mulige. Tryk på Max Satsning-knappen på ny for at vende tilbage til den mønt værdi som du havde før.
 • Spin Knappen– Starter spillet. Når hjulet spinner bliver spin knappen til en Stop Knap. Tryk på Stop Knappen for at stoppe hjulet med det samme.
 • Automatisk afspilning – Du kan sætte spillet i gang uden at skulle trykke på spin knappen hver gang. Vælg antal runder til automatisk afspilning ved at trykke på Automatisk Afspilning knappen. Du kan bestemme yderligere betingelser for automatisk afspilning under Spil Indstillingerne. Begrænsning for tab i nogle spil klient versioner hjælper med at undgå at tabe mere end et bestemt antal spil i din automatisk afspilning session. For at stoppe automatisk afspilning på manuel vis, skal du trykke på Automatisk Afspilning knappen.
 • Gevinst – Viser gevinsten for den nuværende eller seneste udbetalingsrunde.
 • Balance – Viser du nuværende balance på kontoen.
 • Penge/Mønt oversigt – Du kan vælge at vise Satsning størrelse og Balance i enten Penge eller Mønter. Hvis du vælger penge vil spillet omdanne alle dine værdier i mønter til penge ved at gange summen med din mønt værdi. Du kan skifte imellem Penge og Mønt oversigt ved hjælp af valgmuligheden under indstillingerne eller ved at trykke på Satsning feltet eller Balance feltet.

SPILLEGEVINST

Den samlede teoretiske spillegevinst er på 96.1%.

TILFÆLDIGHED

Hjulene drejer på fair vis med ligeværdig chance for at enhver stop position ved hjælp af en certificeret tilfældig tal generator. For mere information kan du besøge http://www.yggdrasilgaming.com/en/about-us

YDERLIGER INFORMATION

 • Hvis dit spil afbrydes under et spil, kan du genstarte runden efter at du har genstartet spillet. Du skal blot gøre det inden for en time efter at dit spil blev afbrudt. Efter den tid, vil enhver gevinst fra det afbrudte spil blive tilføjet til din konto. Hvis du vælger at springe spillet over, vil din gevinst blive tilføjet til din balance med det samme.
 • I enhver situation hvor genstart-funktionen ikke er nok, bedes du venligst kontakt din gaming hjemmeside.
 • I tilfælde af defekter i spillets hardware/software vil alle de påvirkede spil satsninger samt udbetalinger blive annulleret og alle påvirkede satsninger vil blive tilbagebetalt.
 • Dette er spillereglerne version 2.0, fra dato 18/10 2016. For at se en tidligere version, bedes du venligst udfylde denne kontakt formular på http://www.yggdrasilgaming.com/en/contact-us
 • Dette er oversættelsen af de originale spilleregler. I tilfælde af enhver form for konflikt mellem den engelske og denne sprogversion, fremhersker den engelske version.

Seneste opdatering: 16-02-2018