7's To Burn

Introduktion til spillet

• 7'ere To Burn er den lækre nye spilleautomat med tre hjul, der har Hi Roller-spins.

Sådan spilles der

• Vælg din indsats
  • Hvis du gerne vil justere dette, så klik på INDSATS '+' og '-'-knapperne for at forøge eller reducere din indsats.

Drej hjulene

• Tryk på SPIN-knappen for at starte dit spil.

Info

• Alle rækkers gevinstbeløb vises i spillets udbetalingstabel som multiplikationer af den samlede indsats.
  • De kan ses ved at trykke på INFO-knappen, og de vil vises som kontantværdier i spillet og ændrer sig, når indsatsen pr. linje justeres.

Gevinstlinjer

• Standardvalget af gevinstlinjer er 5 linjer, hvilket er fastlagt hver dag.

Præmierne

• Præmierne kan ses i spillet ved at bruge info-knappen. Alle gevinster krediteres automatisk din konto.
  • Under basisspillet er burning 7'ere jokere og erstatter røde 7'ere.

Hi Roller

• Ved at trykke på Hi Roller-knappen i spillet vil der vises en boks, der tillader dig at forøge eller reducere din indsats for at spille 5 Hi Roller-spil. Under Hi Roller-spil erstatter Hot 7'ere alle symboler.
  • Den teoretiske gennemsnitsudbetaling til vinderen er 95,10 %.
  • Denne teoretiske udbetaling repræsenterer den langsigtede forventede udbetaling for spillet som beregnet og bekræftet af en uafhængig testvirksomhed.
  • Funktionsfejl vil annullere alle udbetalinger og spil.