Pandora's Box of Evil

Uafsluttede spil

Hvis din spillerunde afbrydes, gemmes alle spilleoplysninger og placerede indsatser, indtil du genåbner spillet. Du kan fortsætte din uafsluttede runde fra afbrydelsestidspunktet. Uindløste indsatser, der er afgivet, men ikke besluttet i ufuldstændige spil, bliver annulleret efter 15 dage. Fejlfunktion annullerer alle udbetalinger og spil.

Oplysninger

Gevinster på gevinstlinjer kan forekomme på de valgte gevinstlinjer i overensstemmelse med oplysningerne på gevinstoversigten og i spillereglerne. Når der opnås gevinster på flere gevinstlinjer under en enkelt spillerunde, lægges alle gevinster sammen. Alle gevinster fra funktioner (eksempelvis gratis spil), bonusspil og/eller scatter-symboler (hvis dette er aktuelt) føjes til gevinster fra gevinstlinjer. Alle kombinationer med gevinst udbetales efter spillerunden. Gratis spil-funktioner spilles med samme indsats og samme antal valgte linjer som den spillerunde, der udløste funktionen – medmindre andet er anført. Indsatsen kan ikke ændres under en igangværende spillerunde. Der henvises til spillereglerne for flere oplysninger.

Spilleregler

Pandora's Box of Evil er et videospil med 5 hjul og 20 faste betalingslinjer. Alle gevinster udbetales for tilstødende hjul startende på hjul 1, men kun den højeste gevinst pr. aktiv linje udbetales.

Mysteriesymbolet kan lande hvor som helst. Hvert mysteriesymbol bliver enten til et mysterie-WILD- eller åbnes og afslører et SCATTER-symbol, et SPIRIT OF HOPE-symbol eller et normalt gevinstsymbol. Alle normale symboler, der afsløres, vil være af samme slags.

Før de åbner, har mysteriesymboler en chance for at blive til mysterie-WILDS, som så også har chance for at blive vist sammen med en Multiplier på x2, x3, x4 eller x5. Hvis der forekommer mere end én MULTIPLIER på en gevinstlinje, lægges de sammen, og den samlede MULTIPLIER anvendes på linjegevinsten.

SPIRIT OF HOPE-symbolet kan afsløres fra et hvilket som helst mysteriesymbol. Når det sker, udløses et RE-SPIN efter det aktuelle spin. Under RE-SPIN er mysteriesymboler, SCATTER-symboler og mysterie-WILDS låst. Alle låste mysteriesymboler vil lukke under RE-SPIN og derefter åbne igen med et nyt tilfældigt resultat.

SCATTER-symbolet kan lande på et hvilket som helst hjul; 3 eller flere udløser 8 FREE SPINS.

Under FREE SPINS er alle mysterie-WILDS låst. Får du 1, 2 eller 3 Scatters under FREE SPINS, tilføjes hhv. 2, 5 eller 8 FREE SPINS til den samlede total.

Indsatser vælges med indsats-knapperne. Klik på knapperne plus og minus for at ændre indsatsen ét trin ad gangen. Klik på SPIL for at starte runden. Når hjulene stopper, bestemmer de viste symboler din gevinst ifølge betalingstabellen.

RTP: 96.20%

Handlinger

  • Betalingstabel- Viser betalingstabellen.
  • Autospil- Klik på knappen AUTOSPIL for at aktivere/deaktivere Autospil-funktionen. Under Autospil spilles der automatisk et antal spillerunder i træk med din aktuelle indstilling for indsatsen. Autospil deaktiveres automatisk afhængigt af dine indstillinger, eller hvis din saldo bliver for lav.
  • Hyperspil- Når du holder MELLEMRUMSTASTEN nede, aktiveres hyperspilfunktionen efter 1,5 sekunder. Spillene bliver meget hurtigere, men tempoet falder, hvis en funktion aktiveres.
  • Spil / Start / Mellemrum- Starter spillerunden med den aktuelt valgte indsats. Klik spil for at starte.
  • Stop- Stopper hjulene hurtigere.
  • Hurtigt spil- Slå til for et væsentligt hurtigere spil.
  • Juster automatisk spil- Reducerer automatisk den samlede indsats, når du starter et nyt spin, hvis saldoen er for lav til at starte et spin på det aktuelle indsatsniveau.

Seneste opdatering: 01-03-2023