Tales of Asgard: Freya's Wedding

Uafsluttede spil

Hvis din spillerunde afbrydes, gemmes alle spilleoplysninger og placerede indsatser, indtil du genåbner spillet. Du kan fortsætte din uafsluttede runde fra afbrydelsestidspunktet. Uindløste indsatser, der er afgivet, men ikke besluttet i ufuldstændige spil, bliver annulleret efter 90 dage. Fejlfunktion annullerer alle udbetalinger og spil.

Oplysninger

Gevinster på gevinstlinjer kan forekomme på de valgte gevinstlinjer i overensstemmelse med oplysningerne på gevinstoversigten og i spillereglerne. Når der opnås gevinster på flere gevinstlinjer under en enkelt spillerunde, lægges alle gevinster sammen. Alle gevinster fra funktioner (eksempelvis gratis spil), bonusspil og/eller scatter-symboler (hvis dette er aktuelt) føjes til gevinster fra gevinstlinjer. Alle kombinationer med gevinst udbetales efter spillerunden. Gratis spil-funktioner spilles med samme indsats og samme antal valgte linjer som den spillerunde, der udløste funktionen – medmindre andet er anført. Indsatsen kan ikke ændres under en igangværende spillerunde. Der henvises til spillereglerne for flere oplysninger.

Spilleregler

Tales of Asgard: Freya’s Wedding er en videospillemaskine med 5 hjul og 30 gevinstlinjer.

WILD-symboler erstatter alle symboler undtagen SCATTER og kan vises på alle hjul. WILDS kan vises som en enkelt WILD eller en udvidet WILD, der dækker 4 symboler. FREYA-symboler er kun tilgængelige i basisspillet og erstattes af THOR-symboler under FREE SPINS.

HER KOMMER FREYA: På ethvert spin kan en udvidet FREYA WILD med en x2 MULTIPLIER vises på et tilfældigt hjul, hvilket giver en garanteret gevinst.

SCATTERS er kun tilgængelige på hjul 1, 3 og 5. Saml 3 af dem for at udløse FREE SPINS. Forskellige GOM OG GÆST-symboler bruges under basisspillet og FREE SPINS. FREE SPINS vil fortsætte, så længe der er en synlig udvidet THOR WILD på hjulene. Ved starten af FREE SPINS er der en garanteret udvidet THOR WILD på det 5. hjul. Den bevæger sig et trin til venstre efter hvert spin og øger dens MULTIPLIER hver gang med 1, op til x10. Når hjulet længst til venstre er nået, forlader den udvidede THOR WILD skærmen og vises muligvis igen ved næste spin. Den øgede MULTIPLIER vil blive overført, næste gang en udvidet THOR WILD vises, og den vil først blive nulstillet efter FREE SPINS.

Hvis en udvidet THOR WILD dukker op på hjulene, vil FREE SPINS fortsætte, ellers tildeles et ekstra RE-SPIN med en større chance for at få en udvidet THOR WILD. RE-SPIN kan ske flere gange under FREE SPINS, men det kan ikke tildeles på et fortløbende spin. FREE SPINS slutter, når der ikke er nogen udvidet THOR WILD på et RE-SPIN. Det maksimale antal FREE SPINS er 30. FREE SPINS afslutter de resterende spins med udvidet THOR WILD, når det maksimale antal FREE SPINS er nået.

Indsatser vælges med indsats-knapperne. Klik på knapperne plus og minus for at ændre indsatsen ét trin ad gangen. Klik på SPIL for at starte runden. Når hjulene stopper, bestemmer de viste symboler din gevinst ifølge betalingstabellen.

RTP : 94.40%

Handlinger

• Betalingstabel- Viser betalingstabellen.
  • Autospil- Klik på knappen AUTOSPIL for at aktivere/deaktivere Autospil-funktionen. Under Autospil spilles der automatisk et antal spillerunder i træk med din aktuelle indstilling for indsatsen. Autospil deaktiveres automatisk afhængigt af dine indstillinger, eller hvis din saldo bliver for lav.
  • Hyperspil- Når du holder MELLEMRUMSTASTEN nede, aktiveres hyperspilfunktionen efter 1,5 sekunder. Spillene bliver meget hurtigere, men tempoet falder, hvis en funktion aktiveres.
  • Spil / Start / Mellemrum- Starter spillerunden med den aktuelt valgte indsats. Klik spil for at starte.
  • Stop- Stopper hjulene hurtigere.
  • Hurtigt spil- Slå til for et væsentligt hurtigere spil.

Seneste opdatering: 16-02-2022