Rock Star Santa

Velkommen til Rock Star Santa Videospilleautomaten med Free Spins, Lavine, multiplikatorer og flere funktioner.

OM SPILLET

Rock Star Santa er en videospilleautomat med 6 hjul og 6 rækker. Spillet indeholder klyngegevinster, der giver gevinst, hvis en klynge med 5 eller flere identiske symboler lander. Spillet har 8 almindelige gevinstgivende symboler. Der er et wild symbol, som erstatter alle almindelige symboler. Der er også et Free Spin-symbol, som kun dukker op i basisspillet.

Lavine Funktion

Spillet har Laviner, hvilket betyder, at de vindende symboler forsvinder fra hjulet, og dermed giver plads til at nye symboler kan falde ned og overtage pladsen. (Ekstra Free Spin symboler kan også land under en Lavine). Hver gang spilleren får en Lavinegevinst, tilføjes en wild til en af de vindende positioner før resten af hjulets positioner genfyldes.

Multiplikatorer

Hver gevinst afføder en wild og øger hjulmultiplikatoren med x1. Multiplikatoren nulstilles efter hvert tabende spin eller Lavine i basisspillet. I Free Spins nulstilles multiplikatoren ikke inden for sessionen.

Free Spins

Ram 3 Free Spin symboler og få 7 Free Spins. Ram 4 Free Spin symboler og få 9 Free Spins. Ram 5 Free Spin symboler og få 11 Free Spins. Multiplikatoren nulstilles, når du kommer til Free Spins, og derefter nulstilles den ikke i hele sessionen. Free Spins bliver spillet med de samme indsatser som i det aktiverende spin.

Gyldent Væddemål

Spillere kan betale x0,25 ekstra pr. indsats for at fordoble deres chancer for at ramme Free Spins.

Gavesymbolet

Gavesymbolet kan lande i Free Spins og i basisspillet på det sidste hjul. I basisspillet giver Gaven: 5x-100x indsatsen, 7 Free Spins, 9 Free Spins, 11 Free Spins eller +4 wilds. I Free Spins giver Gaven: 5x-100x indsatsen, +1 Free Spin, +1 Multiplikator på alle hjul eller +4 wilds.

Køb Free Spins

Spillere kan betale x75 for at købe Free Spins med 7-11 Free Spins valgt tilfældigt. Spillere kan betale x250 for at købe Free Spins med 11 Free Spin.

Free Spin Gamble

Når spillere kommer i en Free Spin-session, kan spillerne gamble for flere Free Spins (medmindre spilleren allerede har 11 Free Spins). Hvis de lykkes, opgraderer de deres 7 Free Spins til 9, eller fra 9 Free Spins til 11. Hvis de ikke lykkes, er Free Spin-sessionen tabt.

SÅDAN UDREGNES LAVINEGEVINSTER

• Alle symbolers gevinster er oplistet i gevinsttabellen for alle gevinster.
  • Gevinsten vises i din valgte valuta.
  • Hvis en multiplikator var aktiveret, gang det vindende beløb med den tildelte multiplikator.
  • Alle klynge gevinster regnes sammen efter spinnet.
  • Dette spil har et gevinstloft på 10.000x indsats

SPILPANEL

• Menu - Menuikonet udvider eller skjuler spilmenuen.
  • Saldo – Viser saldoen på spillerens konto.
  • Kontantindsats – Viser den aktuelle indsats.
  • Gevinstfelt – Viser den aktuelle gevinst
  • Spin-knap - Placerer indsatsen, spinner hjulene og starter spillet. (Spillere kan bruge mellemrumstasten på skrivebordet på nogle markeder til at spinne)
  • Gyldent Væddemål - Aktiverer/deaktiverer det Gyldne Væddemål.
  • Lydløs - Slår lyden fra og til i spillet.
  • {turbomode}
  • Autospil - Viser autospil-indstillingerne.
  • Køb Bonus - Åbner køb bonus-menuen.

SPILMENU

• Gevinsttabel - Viser gevinsttabellen, som indeholder en forklaring af de vigtigste funktioner i spillet og viser gevinsten for hvert symbol.
  • Kontantindsats - Viser indsatsmulighederne.
  • Indstillinger – Viser spilindstillingerne.
  • Spilleregler – Viser spillets regler.
  • Kontantindsats - Viser indsatsmulighederne.
  • Auto Spin - Viser auto spin-indstillingerne.
  • Spilhistorik - Viser de seneste spin med mulighed for at gense.
  • Køb Bonus – Viser køb bonus-menuen.

(Nogle funktioner og muligheder er muligvis ikke tilgængelige i din jurisdiktion)

TILBAGEBETALINGSPROCENT

• Den forventede tilbagebetaling afspejler det teoretiske afkast på tværs af et meget stort antal spins af adskillige spillere over en længere periode, og kan ikke påvirkes af spillerens strategi.
  • Den samlede teoretiske tilbagebetalingsprocent er 96.0%.

YDERLIGER INFORMATION

• Hvis dit spil afbrydes, mens du spiller, kan du genspille runden, hvis du genstarter spillet inden for 1 time/r efter afbrydelsen. Efter den periode bliver alle gevinster fra et afbrudt spil tilføjet din konto. Hvis du vælger at springe genspillet over, vil din gevinst blive tilføjet til din saldo med det samme.
  • I enhver situation hvor genstart-funktionen ikke er nok, bedes du venligst kontakte kundeservicen på din gaming hjemmeside.
  • I tilfælde af fejl på spillets hardware/software vil alle de påvirkede spilindsatser samt udbetalinger blive annulleret, og alle påvirkede indsatser vil blive tilbagebetalt.
  • Dette er en oversættelse af de originale spilleregler. I tilfælde af enhver form for konflikt mellem den engelske og denne sprogversion, er den engelske version gældende.

Seneste opdatering: 04-12-2023