Red Hot Sapphires

Om dette spil

Dette er et slotspil med 5 hjul og 3 rækker.

Spillets formål er at lade hjulene spinne, så symbolerne lander på forskellige kombinationer.

Gevinstkombinationer fremhæves på hjulene, og udbetalingen tildeles.

Indsats-regler

Startindsats er det nuværende samlede indsats divideret med gevinstlinje-prisen for 10.

Hvert spin koster et samlet betbeløb.

Den samlede indsats er baseret på det placerede start-indsats ganget med 10.

Gevinstlinje-regler

En gevinstlinje er et mønster bestående af tilstødende symbolplaceringer, der danner en linie på hjulene.

En gevinst udbetales, når matchende symboler lander ved siden af hinanden på en gevinstlinje.

Spillet indeholder 10 gevinstlinjer.

Antallet af spillede gevinstlinjer er fast.

Gevinster på gevinstlinjer starter på hjulet længst til venstre og udbetaler kun fra venstre mod højre på tilstødende hjul.

Regler for udbetaling

Udbetaling af gevinster fra gevinstlinjer bygger på den placerede startindsats.

Størrelsen på udbetalingen afhænger af den fremkomne gevinstkombination.

Kun den højeste vinderkombination tildeles pr. symbolkombination.

Den samlede udbetaling er den samlede mængde af alle gevinstlinje-gevinster som følge af et spin.

Udbetalingstabellen viser udbetalingen for hver symbolkombination afhængig af den aktuelle indsats.

Den viste vind op til-værdi rundes ned og er en gennemsnitlig vurdering af den højest mulige gevinst på et enkelt spin.

EpicStrike™-Funktion

EPICSTRIKE™-SYMBOL

Vind op til 6.000x indsatsen!

Land 5+ EpicStrike™ eller Wild-symboler for at vinde kontanter fra Bonusstigen

• 5symboler tildeler 1x indsatsen
  • 6symboler tildeler 3x indsatsen
  • 7symboler tildeler 10x indsatsen
  • 8symboler tildeler 25x indsatsen

9+ symboler tildeler 500x indsatsen

Bank'Em Wilds™

Under spin 1-9 efterlader hvert ramt EpicStrike™-symbol en Bank’Em Wilds™-ramme.

Under det 10. spin forvandles hver ramme til et Wild-symbol og øger chancen for at vinde stort!

Spin-tælleren gemmes separat per indsats-mulighed.

Denne funktion er aktiv under basisspillet.

Bank’Em Wilds™ Multiplikatorer

Vind op til en 10x multiplikator.

Ram et EpicStrike™-symbol i en Bank’Em Wilds™-ramme under spin 1-10 for at udløse en multiplikator.

For hvert ekstra EpicStrike™-symbol, der lander inde i en Bank’Em Wilds™-ramme under spin 1-10, bliver en ekstra 1x-multiplikator tildelt og føjet til den samlede multiplikator.

Multiplikatorer, som tildeles under spin 1-10, vises på multiplikatormåleren.

På det 10. spin ganges alle gevinster med multiplikatortallet.

Multiplikatorer nulstilles, når spin 10 er gennemført.

Multiplikatorer gemmes per indsats.

En ændring af indsatsen nulstiller multiplikatorværdien.

Wild-symboler

WILD

Wild-symboler kan erstatte alle symboler undtagen Gratis Spin-symboler.

Wild-symboler efterlader ikke Bank’Em Wild™-rammer.

Wild-symboler kan ikke skabe deres egne gevinstkombinationer.

Gratis spin-funktion

GRATIS SPIN-SYMBOL

Gratis spin-symboler dukker op på hjul 1, 3 og 5.

Land 3 Gratis Spin-symboler for at udløse 10 Gratis Spin.

Under Gratis Spin placeres der tilfældigt 4 Bank’Em Wilds™-rammer på hjulene.

Sidst i hvert spin forvandles hver ramme til et Wild-symbol og giver chancen for gevinst!

Gratis spin kan genudløses.

Alle spillede indsatser og linjer er de samme som i det spin, der udløste funktionen.

Spilstyring

Spin-knap: Starter et hjulspin.

Autospil-knap: Viser autospil-muligheder.

Autospil-stopknap: Afslutter den aktuelle autospil-session.

Indsats-knap: Viser muligheder for at ændre den aktuelle indsats.

Maks. indsats-knap: Indstiller den aktuelle indsats til maks. værdi.

Indsats: Viser den nuværende samlede indsats.

Gevinst: Viser den seneste gevinst.

Jetoner: Viser de nuværende saldoer.

Spilmenu

Menuknap: Viser yderligere spilindstillinger.

Startknappen: Afslutter spillet.

Udbetalingstabel-knap: Viser udbetalingstabeller og spilregler.

Lyd: Slår spillyd til.

Bank-knap: Viser banksiden.

Afvis-knap: Giver spilleren mulighed for at afvise et gratis spil-tilbud fra basisspillet, hvis aktuelt.

Autospil

Autospil giver et udvalgt antal spin lov til at spille automatisk.

Denne funktion er kun tilgængelig i basisspil.

Spin spilles ved den aktuelle valgte indsats.

Antallet af tilbageværende spin i autospil-sessionen vises i spillet.

Antallet af autospin: Indstiller antallet af spin for autospil-sessionen. Autospil slutter, når alle spin er blevet spillet.

Stop ved gevinst: Autospil stopper ved gevinst.

Stop ved funktion: Autospil stopper ved en funktion, der udspiller sig.

Enkelt gevinstgrænse: Indstiller en gevinstgrænse for autospil-sessionen. Autospil slutter, hvis en enkelt gevinst når dette beløb.

Gevinstgrænse: Indstiller en gevinstgrænse for autospilsessionen. Autospil slutter, hvis den samlede gevinst når dette beløb.

Tabsgrænse: Indstiller en tabsgrænse for autospilsessionen. Autospil slutter, hvis saldoen falder med dette beløb.

Start autospil: Starter autospil-sessionen.

Gratis spil

Et gratis spil-tilbud er et antal gratis spil-spin, der gives til en spiller.

Hvert tilbud har et unikt referencenummer.

Indsats-konfiguration indstilles af spiladministratorer og kan ikke ændres.

Gevinster tilføjes til kontant- eller bonussaldo, afhængigt af tilbuddet.

Et tilbud kan spilles nu, spilles senere eller kasseres.

Vælg Spil nu for at gå i gang med et gratis spin-tilbud.

Kun ét Gratis spil-tilbud kan spilles ad gangen.

Vælg Spil senere for at udsætte tilbuddet.

Et udsat tilbud vil være tilgængeligt igen, når man vender tilbage til spillet.

Vælg ikonet Papirkurv for at kassere de gratis spil.

Et kasseret spil kan kun genåbnes ved at kontakte spiladministratorerne og angive referencenummeret.

Når et tilbud er benyttet, kasseret eller udløbet, vises det næste tilgængelige tilbud.

Hvert tilbud har en udløbsdato og -tid; hvis et tilbud ikke spilles før dette tidspunkt, vil det ikke længere være tilgængeligt.

Vælg ikonet Information for at vise indsats-information og tilbuddets udløbsdato og tidspunkt.

Yderligere oplysninger

Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.

Driftsfejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Eventuelle ændringer af spillereglerne vil blive udført i overensstemmelse med de gældende regler.

I tilfælde af spilafbrydelse bliver den seneste spilstatus vist, når du vender tilbage til spillet.

Saldoen er opdateret med vundet eller tabt beløb.

Resultaterne fra det seneste spillede spil vises.

Hvis en anmodning ikke når frem til serveren inden afbrydelsen, bliver det forrige spils resultater vist.

Det er muligt at fortsætte med enhver igangværende funktion, der kræver interaktion eller udvælgelse.

Tilbagebetalingsprocent

Tilbagebetalingsprocent til spiller (TBP) er den teoretiske statistiske procentdel af den samlede pengeindsats i et spil, som udbetales som gevinster over tid.

Værdierne udregnes i første omgang ved at dividere de samlede udbetalinger med de samlede indsatser fra en simulation af adskellige spillerunder.

Værdierne reflekterer den maksimale forventede tilbagebetaling og ændres ikke.

Overordnet TBP: 96,24 %.

Seneste opdatering: 13-10-2022