Yeti

Spilleregler

Knap Funktion
btb1
Klik for at starte en spillerunde. Hvis du spiller på en stationær computer eller en bærbar, kan du også trykke på mellemrumstasten.
btb2
Vis indstillinger for indsats.
btb3
Vis indstillinger for autospil.
btb4
Vis spilleregler.
btb5
Vis gevinsttabel.
btb6
Spring præsentation over.
btb7
Tænder og slukker for lyden.
btb8
Afslut spil.
btb9
Afslut aktuelle visning.
btb10
Start feature (fx gratis spil).
btb11
Stop autospil-session.

Bemærk: Videospillet Yeti kaldes Yeti, spillet eller spil.

1. Yeti er et videospil med 5 hjul og 11 faste spillelinjer. Spillet har wild-symboler, Wild Attack-spil og et bonusspil med sticky wild-symboler. Den teoretiske tilbagebetaling til spilleren er 96,1 %.
  2. En spillerunde startes med action-knappen, og spillet spilles med det valgte indsatsniveau.
  3. Indsatser kan ikke ændres under en spillerunde.
  4. Autospil spiller automatisk det antal spillerunder, der er valgt på siden for autospil.
  5. Alle udbetalinger og gevinstkombinationer i spillet udbetales ifølge gevinsttabellen.
  6. Alle gevinster på spillelinjer under en spillerunde tilføjes og vises ved afslutning af spillerunden.
  7. Alle gevinster vises og udbetales i den valgte valuta.
  8. Kun den længste gevinstlinje udbetales, når den forekommer i rækkefølge fra yderst til venstre mod højre i kombinationer angivet i gevinsttabellen.
  9. 2 scatters udløser enten Wild Attack-featuren med 1-3 Sticky Wild-symboler eller bonusspillet, som består af 10 gratis spil.
  10. Under et Wild Attack bliver ethvert wild-symbol, som ikke er en del af en gevinstgivende spillelinje, låst fast, og yderligere 1-3 wild-symboler placeres tilfældigt på hjulene, mens de drejer rundt igen. Et Wild Attack betragtes som en del af spillerunden.
  11. Sticky wild-symbolet er et wild-symbol, der kun dukker op under et Wild Attack eller i et bonusspil. Symbolet låses på plads resten af spillerunden, eller indtil det indgår i en gevinstgivende spillelinje.
  12. Wild-symbolerne erstatter et hvilket som helst symbol, undtagen scatter-symbolet.
  13. 3 eller flere scatter-symboler udløser bonusspillet med gratis spil.
  14. I bonusspillet indsamles der bonussymboler til at fylde Wild Attack-måleren og give ekstra gratis spil og sticky wild-symboler i henhold til gevinsttabellen.
  15. Under et bonusspil bliver ethvert wild-symbol, som ikke er en del af en gevinstgivende spillelinje, låst fast i sin position under resten af bonusspillet, eller indtil det indgår i en gevinstgivende spillelinje.
  16. Bonusspillet spilles med samme indsats som det spil, der udløste bonusspillet. Bonusspillet er en del af den samme spillerunde som det spin, der udløste det.
  17. I tilfælde af fejl i spillet, vil alle påvirkede indsatser og udbetalinger være ugyldige.

Seneste opdatering: 02-08-2018