Dionysus Golden Feast

Spilleregler (15.11.2022)

Bemærk: Dionysus Golden Feast-computerspillemaskinen omtales som Dionysus Golden Feast, spillet eller spil.

 1. Dionysus Golden Feast er en 3x5-computerspillemaskine med 15 faste Spillet byder på multiplikator-Wilds, Sticky-genspin med en symbolopgraderingsfunktion og et bonusspil med gratis spins og genudløsningsfunktion. Den teoretiske tilbagebetaling er 96.16%.
 1. En spilrunde indledes med startknappen og gennemfører spillet med det valgte
 1. Autospil gennemfører spillet automatisk i det antal runder, der er valgt på autospil-siden. Denne funktion er muligvis ikke tilgængelig i alle
 1. Alle spiludbetalinger og gevinstkombinationer udbetales i henhold til
 1. Alle gevinster præsenteres og udbetales i den valgte
 1. Kun den længste gevinst for hver gevinstlinje bliver udbetalt set i rækkefølge fra venstre mod højre og i kombinationer i henhold til
 1. Wild-symboler erstatter alle andre symboler med undtagelse af Scatter-symbolerne. Alle gevinstlinjer, der inkluderer et Wild- symbol, vil have en multiplikator, som er baseret på antallet af Wilds, der optræder på gevinstlinjen. 1 Wild-symbol på en gevinstlinje udløser en 2x 2 Wild-symboler på en gevinstlinje udløser en 4x multiplikator. 3 Wild-symboler på en gevinstlinje udløser en 8x multiplikator. 4 Wild-symboler på en gevinstlinje udløser en 16x multiplikator. 5 Wild-symboler på en gevinstlinje udløser en 32x multiplikator.
 1. Det gyldne Scatter-symbol forvandles til et vilkårligt Sticky-symbol (med undtagelse af Scatter- og Wild-symboler) og udløser Sticky-genspinsfunktionen. Mens genspinsfunktionen er aktiveret, vil Sticky-symbolet blive låst fast på sin placering, og alle identiske symboler (eller Wilds), som svarer til Sticky-symbolet, vil også blive låst fast, mens resten af symbolerne drejer Når som helst et eller flere gyldne Scatter-symboler lander i spilområdet, vil et vilkårligt Sticky-symbol blive udvalgt, og alle aktuelle, identiske symboler (eller Wilds), som svarer til det/de nye Sticky-symbol(er), vil også blive låst fast på den givne position.

Hvis der er mere end ét aktivt Sticky-symbol i spilområdet, vil det mest værdifulde symbol blive valgt, og alle aktuelle Sticky- symboler (med undtagelse af Wilds) vil blive opgraderet til dette symbol. Sticky-genspinsfunktionen vil fortsætte, indtil der ikke er flere symboler, som bliver “sticky”, eller indtil alle mulige positioner på hjulene er låst. Gevinstlinjer, som udelukkende består af symboler på låste positioner, vil ikke blive talt med som del af gevinster, mens genspinsfunktionen er aktiveret. I stedet vil de blive beregnet, når genspinsfunktionen afsluttes.

 1. Når bonusmåleren er fyldt med 3 Scatter-symboler (sølv eller guld), er bonusspillet vundet eller genudløses, og der tildeles henholdsvis 8 eller 4 gratis Bonusmåleren nulstilles mellem hvert spin og hvert gratis spin.
 1. Ved starten på hvert gratis spin i bonusspillet vil et enkelt Scatter-symbol (guld) blive placeret i spilområdet og vil udløse Sticky-genspinsfunktionen.
 1. Bonusspillet gennemføres med den samme indsats som ved det spin, der udløste
 1. Ingen indsatser kan ændres under en
 1. I tilfælde af fejl på spillet vil alle påvirkede indsatser og gevinster være
 1. Alle gevinster under en spilrunde lægges sammen og præsenteres ved spilrundens
 1. Den maksimale indsatsmultiplikator for én spilrunde er Hvis du når denne grænse, vil spilrunden blive afsluttet, og der udbetales ingen yderligere gevinster.
 1. Køb af en funktion kan blive gennemført til en pris, som svarer til størrelsen af den aktuelle indsats ganget Et køb starter et spin med et slutresultat, der udløser bonusspillet. Den teoretiske udbetaling er 94,43%. Alle slutresultater af et funktionskøb udbetales i henhold til gevinsttabellen og i forhold til indsatsstørrelsen. Køb af funktion-funktionaliteten er muligvis ikke tilgængelig i alle lande.

 

Seneste opdatering: 03-03-2023