4 Fantastic Fish

4 Fantastic Fish - Hjælp

Velkommen til 4 Fantastic Fish! Hiv de største præmier i land, havet har at byde på – kan du finde dagens største fangst?

HURTIG FAKTA

RTP Den samlede teoretiske tilbagebetalingsprocent er 94%
Max Gevinst 15000x
Volatilitet Meget Høj
Gennemsnitlig bedste gevinst efter 100 spins Alle spillere: 51 x indsats
1 af 10 spillere: 178 x indsats
1 af 100 spillere: 487 x indsats
1 af 1000 spillere: 1533 x indsats

INTRODUKTION

4 Fantastic Fish er en 6-hjul, 4096 Måder at Vinde på-spilleautomat udviklet af 4ThePlayer.com. Måde-spilleautomater fjerner gevinstlinjer for at gøre det lettere at se, hvor gevinsterne er. En gevinst skabes af sammenhængende symboler startende fra det første hjul.

Fisk efter de største præmier i havet ved at fange fiskesymboler, som giver gevinst som måde-gevinster og kan give dig 1 ud af 4 jackpotpræmier! Fang 3 Respin scattere for at vinde Respin-bonussen og få så mange fiskesymboler som du kan – hold øje med hajen, der samler og formerer dine gevinster! Vil du få en hjælpende hånd fra blæksprutten i enten hovedspillet eller Respin-bonussen, når den bytter fisk for at skabe flere gevinster?

HVORDAN SPILLER MAN?

Spillere vælger indsatsniveau ved at bruge + og – knapperne. Alle gevinster ganges med indsatsen. Se gevinsttabellen for detaljerede informationer om gevinsterne.

For at spille skal spillere trykke på SPIN KNAPPEN. Hvis der spilles på PC - og funktionen er slået til i spilindstillingerne - kan mellemrumstasten også bruges til at spinne hjulene.

Vindende symboler løftes op over hjulene, når spinnet stopper.

Gevinster udbetales fra venstre mod højre.

SYMBOLER

WILD

Wild-symbolet erstatter ethvert symbol bortset fra scattere.

RESPIN SCATTER

3 eller flere Respin scattere i syne vil tildele Respin-bonussen. Respin scatters kan lande på alle hjul.

PENGE MÅDER

Fiskesymboler kan lande på et hvilket som helst hjul. Fiskesymboler lander med pengepræmier knyttet til dem, og kan vinde som på enhver anden normal måde, på tilstødende hjul fra venstre mod højre. Når en gevinst opstår, vil alle fiskesymboler, der er involveret i gevinsten, tildele den samlede præmie vist på symbolet.

STOR SPIL FISK

Stor Spil Fisk kan lande på hjul 6. De vil uddele en af 4 store Stor Spil Fisk-præmier, hvis de er involveret i en gevinst på fiskesymbolet.

RESPIN BONUS

3 eller flere Respin scattere i syne vil tildele Respin-bonussen. Hvert hjul, som en scatter lander på, vil være åbent; alle andre hjul vil blive lukket.

Alle fiskesymboler, der lander på det udløsende spin, vil blive låst på hjulene, hvis de lander på et åbent hjul.

Alle symbolpositioner vil spinne, og alle nye fiskesymboler, der lander på åbne hjul, vil blive låst på positionen. Fiskesymboler, der lander på lukkede hjul, vil ikke blive låst.

Hvis en Respin scatter lander på et lukket hjul, åbnes hjulet for efterfølgende respins. Respin scattere kan ikke lande på allerede åbne hjul.

Spilleren vil have 3 respins. Hvis et nyt fiskesymbol er låst på positionen, eller en Respin scatter åbner et lukket hjul på et respin, nulstilles antallet af resterende respin til 3.

Når spilleren løber tør for respins, er bonussen slut, og pengepræmierne fra alle fiskesymboler, der var låst til åbne hjul, vil blive tildelt.

HAJ FUNKTION

Hvis et åbent hjul er helt fyldt med låste fiskesymboler, svømmer en haj op på hjulet og samler pengepræmierne fra alle fiskesymbolerne. Den samlede præmie vil blive ganget med 2x og holdes i den øverste position på hjulet; de andre hjulpositioner vil derefter blive genåbnet, så nye fiskesymboler kan fanges.

GIGANTISK BLÆKSPRUTTE BONUS

På ethvert spin kan den kæmpe blæksprutte dukke op og omarrangere fiskesymboler.

HOVEDSPILLET

Blæksprutten kan bytte symboler for at skabe eller forbedre en fiskesymbolgevinst.

RESPIN BONUS

Blæksprutten kan flytte et fiskesymbol fra et lukket hjul til et åbent hjul for at låse det på positionen.

SÅDAN UDREGNES EN GEVINST MED 4096 MÅDER

Hvis nogle af hjulene indeholder mere end 1 af et symbol, vil gevinsten blive ganget op.

Gang antallet af symboler på hvert hjul for at få den endelige gevinstmultiplikator.

Eksempel: Hvis det første hjul har 2 symboler, det andet hjul har 3 symboler og det tredje hjul har 2 symboler, bliver værdien fra gevinsttabellen ganget med: 2 x 3 x 2 = 12.

Samtidig eller sammenfaldende gevinster på forskellige måder tilføjes

SPILMULIGHEDSMENU

Menuen med spillets muligheder (åbnes via knappen med 3 vandrette linjer) indeholder:

• Lyd – For at slukke/tænde for spillyd.
  • Gevinsttabel – Viser gevinster for hvert symbol og beskrivelser af spilfunktionerne.
  • Tryk på mellemrum for at spinne – Tillader brugen af mellemrumstasten til at foretage en indsats.
  • Historik – Til at se spilhistorik
  • Spilleregler – Det hjælper at åbne denne

GENEREL INFORMATION

Den engelsksprogede version af spillereglerne har fortrinsret.

Spillet spilles med en dynamisk gevinsttabel.

Hjulene drejer på fair vis med lige chance for at stoppe ved hver position ved hjælp af en certificeret tilfældig tal generator. For mere information, besøg www.4theplayer.com/contact.

Hvis dit spil afbrydes, mens du spiller, kan du genspille runden, hvis du genstarter spillet inden for en time efter afbrydelsen. Efter den periode bliver alle gevinster fra det afbrudte spil tilføjet din konto. Hvis du vælger at springe genspillet over, vil din gevinst blive tilføjet til din saldo med det samme.

I enhver situation hvor genstart funktionen ikke er nok, bedes du venligst kontakte kundeservicen på din gaming hjemmeside.

I tilfælde af fejl på spillets hardware/software vil alle de påvirkede spilindsatser samt udbetalinger blive annulleret, og alle påvirkede indsatser vil blive tilbagebetalt.

ENGELSK UDTRYK OVERSÆTTELSE
WILD WILD SYMBOL
RESPINS RESPINS
LAST RESPIN SIDSTE RESPIN
CONGRATULATIONS TILLYKKE
WIN UP TO VIND OP TIL
YOU WON DU VANDT
BIG WIN STOR GEVINST
MEGA BIG WIN MEGA STOR GEVINST
EPIC BIG WIN EPISK STOR GEVINST
6 OF A KIND 6 AF EN SLAGS
WIN FREQUENCY VINDERFREKVENS
ANY ENHVER
BIG STOR
BONUS BONUS
EPIC EPISK
SUPER SUPER
MEGA MEGA
ULTRA ULTRA

Seneste opdatering: 24-05-2022