Cash Falls Pirate's Trove

TURBOTILSTAND

• Knappen Turbotilstand vises nederst til højre på hjulene med muligheden "TIL" og "FRA".
  • Slå knappen Turbotilstand TIL for at gøre hvert spin hurtigere. Tilstanden kan når som helst slås FRA under spillet.
  • Når gratis spins får tildelt knappen Turbotilstand, slås den automatisk FRA, men den kan slås TIL under funktionen.
  • Aktivering af turbotilstand påvirker ikke resultatet af spins.

CASH FALLS™-FUNKTION

• Under basisspillet vil hver MØNT vise en multiplikator for den samlede indsats eller jackpot baseret på nedenstående tabel.

Hjul

Mulige MØNT-værdier

1-2

0,5x-100x samlet indsats,MINI

3-4

0,5x-100x samlet indsats, MINI, MINOR

5

1x-100x samlet indsats, MINI, MINOR, MAJOR, MEGA

• Hvis MØNT lander på et hjul, vil alle forekomster af MØNT på det pågældende hjul blive holdt for de næste 3 satser på den samme samlede indsats.
  • Antallet af satser, som et hjuls MØNT holder, vises i bunden af det pågældende hjul.
  • Hvis alle positioner på et hjul er fyldt med MØNT, tildeler det pågældende hjul Cash Falls™-funktionen. Cash Falls™-funktionen tildeler de præmier, der vises på hvert af de tilsvarende hjuls MØNT. Hvis en MINI-, MINOR-, MAJOR- eller MEGA-jackpot tildeles, tildeler den præmien, som vises i den tilsvarende måler. Alle præmier lægges sammen, og det samlede beløb vises i måleren nederst på det pågældende hjul. Når et hjul tildeler Cash Falls™-funktionen, vil den nuværende MØNT på det pågældende hjul ikke længere blive holdt.
  • MØNT lander i stakke med 1, 2 eller 3. For hvert hjul må der højst lande 1 stak med MØNT pr. spin i et basisspil. Cash Falls™-funktionen er muligvis ikke mulig på en given sats. Symboler, der lander bag MØNT, evalueres ikke.
  • Alle oplysninger på Cash Falls™-funktionssiden vedrører kun basisspillet.

GRATIS SPINS-FUNKTION

Hjul

Mulige MØNT-værdier

1-2

0,5x-100x samlet indsats,MINI

3-4

0,5x-100x samlet indsats, MINI, MINOR

5

0,5x-100x samlet indsats, MINI, MINOR

• 3, 4 eller 5 spredte PAPEGØJE tildeler 1x samlet indsats og udløser gratis spins-funktionen med henholdsvis 10, 12 eller 15 gratis spins.
  • Under gratis spins-funktionen viser hver MØNT en multiplikator for den samlede indsats eller en jackpot baseret på ovenstående tabel.
  • Alle MØNT, der lander under gratis spins, vil blive holdt i resten af de gratis spins.
  • Hvis hver position på et hjul er fyldt med MØNT, vil en multiplikator på 2-10x blive anvendt på alle MØNT på det pågældende hjul. Der kan kun tildeles én hjulmultiplikator til hver MØNT.
  • Ved afslutningen af gratis spins-funktionen vil multiplikatoren for den samlede indsats eller jackpotten, der vises på hver MØNT, blive tildelt. Hvis en MINI eller MINOR-jackpot tildeles, tildeler den præmien, som vises i den tilsvarende måler.
  • Gratis spins-funktionen ophører, når der ikke er flere gratis spins tilbage.
  • Når du afslutter gratis spins-funktionen, vender basisspillet tilbage til den tilstand, det var i, før du gik ind i gratis spins-funktionen.
  • Der bruges et andet sæt hjul under gratis spins-funktionen. Alle symboler ud over MØNT er nedtonede og evalueres ikke. Symboler, der lander bag MØNT, evalueres ikke.

JURIDISK MEDDELELSE

• Der kræves en stabil internetforbindelse.
  • Skulle der opstå en afbrydelse, skal spillet genstartes for at fuldføre eventuelt udestående transaktioner.
  • Den forventede tilbagebetaling for dette spil er 96.00%. Dette afspejler den teoretiske fortjeneste over adskillige spillesessioner.
  • I overensstemmelse med fair spillepraksis er resultatet af hvert enkelt spil helt uafhængigt.
  • Chancerne for at nå et bestemt resultat er altid de samme ved begyndelsen af et spil.
  • Funktionsfejl vil annullere alle udbetalinger og spil.
  • Spillets udseende og stemning samt de enkelte komponenter og visninger er produktdesign, som tilhører Light & Wonder, Inc. og dets datterselskaber. TM og © 2022 Light & Wonder, Inc. og dets datterselskaber. Alle rettigheder forbeholdes.

Seneste opdatering: 02-06-2023