Dreamzone

Nøglefunktioner

Funktion

Værdi

Linjer

Ingen linjer. Klynge vinder for alle matchende symboler 3-i-en-række. Horisontalt og lodret.

Hjul

5 kolonner

Rakkers

5 rækker

Hit frekvens

27,7 %

Navn

Dreamzone

Spillestrategi

Mange spillere ændrer indsatsstørrelsen efter deres sidste spilrundes udfald. Du kan indstille dette til at ske automatisk ved at vælge en spillestrategi.

1. En spillestrategi er et forudbestemt mønster, som automatisk skifter dit indsatsniveau efter bestemte regler.

2. En spiller kan ændre eller deaktivere en spillestrategi efter hver spillerunde.

3. Auto Spin medtager spillestrategier.

4. Aktivér en spillestrategi ved at vælge startniveauet og strategien. Tryk derefter på 'Spil'.

5. Spillestrategien skifter ikke spillets teoretiske udfald.

6. Værktøjet Optimiser justerer indsatsen op eller ned til det nærmeste indsatsniveau under den valgte %-del. Den forbliver aktiv på det laveste indsatsniveau.

7. Spillestrategierne er opført i udbetalingstabellen.

Spilleregler

1. Dreamzone er et slotspil med 5 kolonner, 5 rækker med faldende symboler, klyngegevinster, Dream-funktioner og bonus-drops med multiplikatorniveauer.

2. Spillet omfatter 12 indsatsniveauer for hver valuta.

3. Hver indsats udgør 100 mønter.

4. Vindende kombinationer udbetales for klynger på 3 eller flere matchende symboler ved siden af hinanden, side om side, hvor som helst i 5x5-feltet.

5. En spilrunde starter på det valgte bet-niveau, når spilleren trykker på spin- knappen.

6. Spillet kan spilles automatisk ved at aktivere autospin. Hold spin-knappen nede, eller brug autospin-knappen for at indstille antallet af automatisk spillede spilrunder.

7. Gevinster og vindende kombinationer udbetales i overensstemmelse med udbetalingstabellen.

8. Gevinster vises i spillerens valuta eller i mønter. Spilleren kan ændre dette i indstillinger.

9. Dreamzone spilles i to spiltyper, spiltypen Normal og spiltypen Bonus med bonus-drops.

10. Wild-symbolet kan erstatte alle symboler.

11. For hver gevinstkombination, indsamles der en Dream-funktion, symbolerne i gevinstkombinationerne fjernes, tilbageværende symboler falder ned, nye gevinster kan forekomme, og avalanche gentages. Hvis der ikke er flere gevinster, vil sidst indsamlede Dream-funktion blive anvendt, én efter én, indtil en gevinst indtræffer for at avalanche i gang.

12. En gevinst skabt ved hjælp af en Dream-funktion betyder ikke indsamling af en ny Dream-funktion.

13. Der kan kun indsamles maks. 5 Dream-funktioner pr. drop, og de er kun gyldige i det aktuelle drop.

14. Avalanche fortsætter, indtil der ikke er flere gevinster og ikke flere indsamlede Dream-funktioner, eller indtil alle symboler er ryddet fra feltet, der udløser bonus- drops-spillet.

15. Bonusspillet bonus-drops starter med en gevistmultiplikator på x2 og 3 drop- chancer for at rydde feltet. Hvis feltet ryddes, fortsætter bonusspillet til næsteniveau med 3 nye drop-chancer, og gevinstmultiplikatoren ganges med x2, til x4, x8, x16 osv.

16. Der er ingen øvre grænse for gevinstmultiplikatoren, og den kan øges indtil den maksimale gevinst er opnået.

17. Dream-funktioner:

• WILD: Tilføjer 1-5 wild-symboler

• SYMBOLEXLOSION: Fjerner 1-4 vilkårlige symboler på tværs af alle symbolniveauer.

• SYMBOLOPGRADERING: Opgraderer et lavt gevinstsymbol til et tilsvarende højt gevinstsymbol med samme farve.

• SYMBOL-SCATTER: Et symbolniveau udbetales "scattered". D.v.s. vindende kombinationer udbetales for alle symboler hvor som helst i feltet, selv hvis de ikke er ved siden af hinanden.

18. En spilrunde afsluttes, når den maksimale gevinst opnås.

19. Gevinster udbetales i slutningen af en spilrunde.

20. Ingen bets kan ændres under en spilrunde.

21. Den teoretiske udbetaling (RTP) is 96.0 %.

22. Spillet har en maksimal gevinst på 250 000 mønter.

23. I tilfælde af funktionsfejl, er alle bets og indsatser ugyldige. Sidst opdateret 8/6/2020