Relic Seekers

Om Relic Seekers

• Relic Seekers er en spillemaskine med 5 hjul og 25 paylines inklusive:
  •  Almindelige symboler
  •  Wild-symbol
  •  Scatter-symbol
  •  Rolling Reels™-funktion
  •  Symbol bliver wild-funktion
  •  Bonusspillet Gratis spin
  •  Indsaml nøgler-funktion
  •  Funktionen udbetalingstabelresultater Denne funktion er muligvis ikke tilgængelig i det spil, du spiller.

Spilleregler

Generelt
  •  Dit bet afhænger af den betstørrelse og betværdi, der spilles.
  •  Betstørrelsen er møntværdien.
  •  Betværdien er antallet af satsede mønter pr. payline.
  •  Alle udbetalingstabeller viser det antal jetoner, der er vundet for hver kombination.
  •  Kun en almindelig vinderkombination udbetales pr. payline, og du får udbetalt værdien af den højeste gevinst.
  •  Kun én scatter-vinderkombination udbetales pr. spin, og du får udbetalt værdien af den højeste gevinst.
  •  Scatter- og bonusgevinster tilføjes almindelige gevinster.
  •  Hvis du har en vinderkombination, fremhæves gevinsten på hjulene. Hvis du ikke har en vinderkombination, er spillet slut, og du kan spille igen.
Almindelige symboler
  •  Matchende symboler skal optræde ved siden hinanden på en aktiv payline.
  •  Almindelige gevinster udbetales fra venstre mod højre fra det første slothjul.
  •  Almindelige udbetalinger afhænger af din indsats pr. payline.
Wild-symbol

•  Dette symbol erstatter ikke scatter-symbolet.
  • Dette symbol danner sin egen vinderkombination.
Scatter-symbol

•  Dette symbol behøver ikke at optræde på en aktiveret payline for at give gevinst.
  •  Dette symbol vises kun på hjul 1, 2 og 3.
  •  Dette symbol kan ikke erstattes af wild-symbolet.
  •  Scatter-gevinster vises som en multiplikatorværdi i udbetalingstabellen.
  •  Scatter-udbetalinger afhænger af din samlede indsats.
Rolling Reels™-funktion
  •  Enhver gevinst aktiverer funktionen Rolling Reels™.
  •  Vindende kombinationer af symboler fjernes fra hjulene, når de er blevet udbetalt.
  •  Hvis der opstår en vinderkombination ud af de symboler, der flyttes, får du udbetaling igen. Symbolerne over de ryddede symboler skifter plads for at fylde de tomme pladser.
  •  Denne proces gentages, og dermed forøges din chance for at vinde, uden at du skal satse på et nyt spin.
  •  Scatter-gevinster aktiverer først gratis spin. Når du forlader gratis spin, fjernes scatter-symbolerne, og symbolerne skifter placering.
  •  Denne funktion er tilgængelig under gratis spin.
  •  Under gratis spin aktiverer enhver symbol med en nøgle denne funktion.
  •  Gevinster udbetales automatisk i denne funktion.
Symbol bliver wild-funktion

large

• Efter hver anden Rolling Reels™ i træk, kan høje symboler blive til wild-symboler.
  • Symboler kan kun forvandles, hvis det tilsvarende høje symbol bliver vist på hjulet.
  • Høj 3 forvandles ved den anden sejr i træk.
  • Høj 2 forvandles ved den fjerde sejr i træk.
  • Høj 1 forvandles ved den sjette sejr i træk.
  • Under gratis spin bidrager enhver symbol med en nøgle til denne funktion.
  • Gevinster udbetales automatisk i denne funktion.
Bonusspillet Gratis spin

•  Den sidste indsats, du foretog i spillet, bruges som indsats i de gratis spin.
  •  Gratis spin kan udløses igen.
  •  Gevinster udbetales automatisk under gratis spin.
Indsaml nøgler-funktion

•  Denne funktion aktiveres tilfældigt ved gratis spin.
  •  Nøgler dukker kun op på hjul 5.
  •  3 modtagne nøglebelønninger giver 2 ekstra gratis spin.
  •  6 modtagne nøglebelønninger giver 2 ekstra gratis spin og fordobler gevinster i de resterende gratis spin.
  •  Gevinster udbetales automatisk i denne funktion.
Funktionen udbetalingstabelresultater
  • Denne funktion er muligvis ikke tilgængelig i det spil, du spiller.
  • Registrerer din gevinststatus ved at fremhæve kombinationer, du har vundet.
  • Når du vinder alle kombinationer for det samme symbol, fremhæves det.
  • Resultater markeres permanent på udbetalingstabellen, selv efter du afslutter spillet.
  • Almindelige spil-gevinster registreres som resultater.
  • Wild-symboler, der erstatter gevinster, registreres ikke som resultater.
  • Gratis spin registreres ikke som resultater.

Spilstyring

Genstand   Beskrivelse
 Feltet Indsats  Viser dit samlede betbeløb for hvert spin.
 Feltet Gevinst  Viser dine nyeste gevinster.
 Knappen Bet  Viser dine indsatsindstillinger. Afhængigt af dit spil kan nogle af disse væddemål ikke være gældende.
(+) eller (-)
Vælger det samlede bet, du ønsker at satse.
Bet-størrelse
Vælger den betværdi, du vil satse.
Bet-værdi
Vælger den betværdi, du vil satse pr. spin.

maxesbet

Knappen Maks. bet

Vælger det maksimalt tilladte bet. Afhængigt af dit spil, kan dette konvertere bet-størrelsen og bet-værdien til det maksimalt tilladte bet.

spin

Knappen Spin

Starter spillet.

knappstop

Knappen Stop

Viser resultatet af dit spin hurtigere. Dette har ikke indflydelse på spinresultatet.

hurt

Knappen Hurtigt spin

Hurtigt spin øger hjulets spin-hastighed, så resultaterne vises hurtigere. Dette har ikke indflydelse på spinresultatet.

autospil

Knappen Autospil

Viser indstillingerne for Autospil, hvor du kan spinne et bestemt antal gange i træk uden at interagere med spillet.

stop

Knappen Stop autospil

Viser det resterende antal spin og kan stoppe spillet. Dette har ikke indflydelse på spinresultatet.

udbet

Knappen Udbetalingstabel

Viser spillets udbetalingstabeller.

menu

Knappen Menu

Viser spilindstillinger.
  • Hvert spil har forskellige indstillinger og Autospil-indstillinger. Nogle af disse er muligvis ikke tilgængelige i det spil, du spiller.

Udbytte til spiller (UTS)

• Udbytte til spiller (UTS) er den teoretiske, statistiske procentdel af det samlede antal penge, som spillerne har satset i et bestemt spil, og som er udbetalt som gevinster i tidens løb. UTS er fast og ændres ikke.
  • Dette spil har et UTS på 96.03%.