Multi Fruit 81

Uafsluttede spil

Hvis dit spil bliver afbrudt, så vil al spilinformation og alle placerede indsatser blive gemt, indtil du åbner spillet igen. Du kan fortsætte spillet derfra, hvor du blev afbrudt. Ikke afgjorte indsatser vil forblive ufuldstændige i ikke-afgjorte spil i 90 dage, hvorefter spillet annulleres og indsatsen vil blive givet til velgørenhed. Ved fejl i spillet annulleres alle betalinger og spil.

Spilleregler

Multifruit 81 er et videoslotspil med fire hjul og 81 gevinstlinjer. Drej frugterne for at afsløre deres kontante gevinster. Når den venlige frugtjoker kommer til syne på hjulene, ganger han din saftige gevinst op.

Frugtjokersymbolet er en wild og gælder for ethvert andet symbol på hjulene, så du lettere kan danne gevinstkombinationer. Jokeren ganger også gevinstlinjen op. En kombination af to jokersymboler ganger gevinstlinjen med 2. Og tre jokersymboler ganger gevinstlinjen med 5!

Et hjul er fremhævet før hvert spil! Hvis en joker-wild lander på det valgte hjul, vil det blive kopieret og erstatte alle andre symboler på det pågældende hjul.

Tilbagebetalingsprocenten er 96.55%.

Indsatser vælges med indsats-knapperne. Klik på knapperne plus og minus for at ændre indsatsen ét trin ad gangen. Der er 81 fastlagte gevinstvariationer. Gevinstvariationer tildeles for tilstødende symbolkombinationer fra venstre til højre Klik på SPIL for at starte runden. Når hjulene stopper, bestemmer de viste symboler din gevinst ifølge betalingstabellen.

Handlinger

  • Betalingstabel- Viser betalingstabellen.
  • Autospil- Klik på knappen AUTOSPIL for at aktivere/deaktivere Autospil-funktionen. Under autospil spilles der automatisk et antal spillerunder i træk med din aktuelle indstilling for indsatsen. Autospil deaktiveres automatisk afhængigt af dine indstillinger, eller hvis din saldo bliver for lav.
  • Spil- Starter runden ved at dreje hjulet.
  • Stop- Stopper hjulene hurtigere.

Seneste opdatering: 11-04-2018