Fire Joker Freeze

Uafsluttede spil

Hvis din spillerunde afbrydes, gemmes alle spilleoplysninger og placerede indsatser, indtil du genåbner spillet. Du kan fortsætte din uafsluttede runde fra afbrydelsestidspunktet. Uindløste indsatser, der er afgivet, men ikke besluttet i ufuldstændige spil, bliver annulleret efter 7 dage. Fejlfunktion annullerer alle udbetalinger og spil.

Oplysninger

Gevinster på gevinstlinjer kan forekomme på de valgte gevinstlinjer i overensstemmelse med oplysningerne på gevinstoversigten og i spillereglerne. Når der opnås gevinster på flere gevinstlinjer under en enkelt spillerunde, lægges alle gevinster sammen. Alle gevinster fra funktioner (eksempelvis gratis spil), bonusspil og/eller scatter-symboler (hvis dette er aktuelt) føjes til gevinster fra gevinstlinjer. Alle kombinationer med gevinst udbetales efter spillerunden. Gratis spil-funktioner spilles med samme indsats og samme antal valgte linjer som den spillerunde, der udløste funktionen – medmindre andet er anført. Indsatsen kan ikke ændres under en igangværende spillerunde. Der henvises til spillereglerne for flere oplysninger.

Spilleregler

Fire Joker Freeze er et videospil med 3 hjul og 5 faste betalingslinjer. FIRE JOKER og ICE JOKER er WILDS og vil erstatte ETHVERT symbol. Alle symboler kan vises som en stak. ICE JOKER kan blive en stak på et spin uden gevinst, og hvis der er chance for at udløse hjulfunktionen.

RE-SPIN OF ICE udløses, når der er en ICE JOKER på et spin uden gevinst. ICE JOKER beholder sin plads og bliver derefter til en stak, der dækker hjulet. Kun de hjul, der ikke indeholder ICE JOKER, får et RE-SPIN.

RE-SPIN OF FIRE udløses, når der er 2 stakke med det samme symbol på et spin uden gevinst. Stablede hjul beholder deres pladser, og det andet hjul får et RE-SPIN. Hvor to forskellige hjul ville lave et RE-SPIN, forbliver de hjul, der giver dig den største potentielle belønning, på plads.

WHEEL OF FIRE AND ICE udløses, når alle hjulpositioner er fyldt med det samme symbol (inklusive FIRE JOKER og ICE JOKER WILD). WHEEL OF FIRE AND ICE er et hjul med MULTIPLIERS, der har 4 hjul med forskellige MULTIPLIERS. Hjulet starter altid ved det inderste hjul, medmindre der er en ICE JOKER-stak på spinnet, der udløser hjulfunktionen. Når der er 2 stakke med det samme symbol, og der er en ICE JOKER på det andet hjul, bliver ICE JOKER straks en stak for at udløse hjulet.

Hvis spilleren udløser hjulet med en stak med en ICE JOKER, begynder spilleren at spille på det andet hjul i stedet for det inderste hjul. Hvis spilleren udløser hjulet med to stakke med en ICE JOKER, begynder spilleren at spille på det tredje hjul. Hvis spilleren udløser hjulet med tre eller fuld-skærm-stakke med en ICE JOKER, begynder spilleren at spille på det tredje hjul.

Når hjulet stopper på MULTIPLIER, multiplicerer MULTIPLIER gevinsterne for det spin, der udløser hjulet. Hvis hjulet stopper på SNOWFLAKE-symbolet, fjernes det aktuelle hjul, og spilleren går videre til det næste hjul, hvilket giver spilleren endnu et spin med et nyt sæt MULTIPLIERS.

Hjul 1 MULTIPLIERS: x2, x3, x4 og et SNOWFLAKE-symbol. Hjul 2 MULTIPLIERS: x3, x4, x5 og et SNOWFLAKE-symbol. Hjul 3 MULTIPLIERS: x4, x5, x6 og et SNOWFLAKE-symbol. Hjul 4 MULTIPLIERS: x6, x10 og x20.

Tilbagebetalingsprocenten er 96.18%.

Indsatser vælges med indsats-knapperne. Klik på knapperne plus og minus for at ændre indsatsen ét trin ad gangen. Klik på SPIL for at starte runden. Når hjulene stopper, bestemmer de viste symboler din gevinst ifølge betalingstabellen.

Handlinger

  • Betalingstabel- Viser betalingstabellen.
  • Autospil- Klik på knappen AUTOSPIL for at aktivere/deaktivere Autospil-funktionen. Under Autospil spilles der automatisk et antal spillerunder i træk med din aktuelle indstilling for indsatsen. Autospil deaktiveres automatisk afhængigt af dine indstillinger, eller hvis din saldo bliver for lav.
  • Spil / Start / Mellemrum- Starter spillerunden med den aktuelt valgte indsats. Klik spil for at starte.
  • Stop- Stopper hjulene hurtigere.

Seneste opdatering: 22-04-2021