Rich Little Piggies Meal Ticket

WILD-SYMBOL

WILD erstatter alle symboler undtagen BLUE COIN, YELLOW COIN og RED COIN.

UDBETALINGSTABEL

Linjeudbetalinger skal forekomme på tilstødende hjul, startende med hjulet yderst til venstre. Kun højeste gevinst udbetales for hver vindende kombination.

Flere linjegevinster lægges sammen. Gevinstoversigten afspejler den nuværende indsatskonfiguration.

MYSTERY-VISNING

Under basisspillet, før gevinster evalueres, vil alle MYSTERY SYMBOL blive erstattet med WILD, PORKCHOP, RICH PIG, VEGAS PIG, SAFE, GOLD BARS, ACE, KING, QUEEN, JACK eller TEN.

Derudover kan MYSTERY SYMBOL vise BLUE COIN, YELLOW COIN eller RED COIN oven på et udskiftet symbol, før gevinster evalueres.

FREE SPINS-FUNKTION

Enhver kombination af BLUE COIN, YELLOW COIN, RED COIN kan udløse Free Spins-funktionen og give 1x den samlede indsats.

Hvis en BLUE COIN ikke udløser Free Spins-funktionen, kan denne BLUE COIN tilføje 1 gratis spin til BLUE PIG-måleren for den aktive indsatsmulighed.

Hvis en YELLOW COIN ikke udløser Free Spins-funktionen, kan denne YELLOW COIN føje 0.25x-6.75x den aktuelle indsats til MAJOR-, MAXI-, MINOR-, eller MINI-måleren for den aktive indsatsmulighed.

Hvis en RED COIN ikke udløser Free Spins-funktionen, kan denne RED COIN fjerne et aktivt symbol fra RED PIG-måleren for den aktive indsatsmulighed ved at markere den med {xMark}.

Aktive symboler fjernes fra RED PIG-måleren i denne rækkefølge: TEN, JACK, QUEEN, KING, ACE, GOLD BARS.

Hvis Free Spins-funktionen blev udløst med BLUE COIN, tildeles det antal free spins, der vises i BLUE PIG-måleren.

Hvis Free Spins-funktionen ikke blev udløst med BLUE COIN, tildeles der 7 free spins, når Free Spins-funktionen tildeles. BLUE PIG-måleren kan maksimalt vise 100 free spins.

Ved slutningen af den Free Spins-funktion, der blev udløst med BLUE COIN, nulstilles BLUE PIG-måleren til 9 free spins.

Hvis Free Spins-funktionen blev udløst med YELLOW COIN, kan hvert MYSTERY SYMBOL afsløre et jackpot-symbol for MEGA, GRAND, MAJOR, MAXI, MINOR eller MINI. Jackpot-symboler gemmes på 1 af pladserne i den tilsvarende måler.

MEGA, GRAND, MAJOR, MAXI, MINOR eller MINI har henholdsvis 6, 5, 4, 3, 2 og 2 pladser.

Hvis alle pladser er udfyldt for en måler, ryddes jackpot-symboler for den pågældende måler, og den tilsvarende jackpot tildeles og nulstilles, før der gives yderligere jackpot.

Ved slutningen af den Free Spins-funktion, der blev udløst med YELLOW COIN, nulstilles MEGA-, GRAND-, MAJOR-, MAXI-, MINOR- og MINI-målerne.

Free Spins-funktion udløst af RED COIN, bruger et andet hjulsæt. Symbolerne, der fjernes fra Free Spins-funktionens hjul, vises med over symbolerne i panelet under RED PIG.

Hvis Free Spins-funktionen blev udløst med RED COIN, fjernes symboler med fra Free Spins-funktionen.

Hvis Free Spins-funktionen blev udløst med RED COIN, vil MYSTERY SYMBOL kun vise aktive symboler i Free Spins-funktionen.

Hvis Free Spins-funktionen ikke blev udløst med RED PIG, erstattes MYSTERY SYMBOL med WILD, PORKCHOP, RICH PIG, VEGAS PIG, SAFE, GOLD BARS, ACE, KING, QUEEN, JACK eller TEN, før gevinster evalueres.

Ved slutningen af den Free Spins-funktion, der blev udløst med RED COIN, nulstilles RED PIG-måleren, og TEN er det eneste symbol, der er markeret med {xMark}.

Et alternativt hjulsæt anvendes under Free Spins-funktionen.

Vinderkombinationer for disse hjul er identiske med basisspillet, undtagen BLUE COIN, YELLOW COIN og RED COIN, som ikke vises.

Størrelsen på de blå, gule og røde piggies har ingen effekt på udløsning af Free Spins-funktionen. Akkumuleringen af forbedringer ændres med valg af indsats.

JURIDISK MEDDELELSE

Der kræves en stabil internetforbindelse.

Skulle der opstå en afbrydelse, skal spillet genstartes for at fuldføre eventuelt udestående transaktioner.

Den forventede tilbagebetaling for dette spil er 95.97%. Dette afspejler det teoretiske afkast på tværs af mange spil.

I overensstemmelse med fair spillepraksis er resultatet af hvert enkelt spil uafhængigt af andre spil.

Chancerne for at nå et bestemt resultat er altid de samme ved begyndelsen af hvert spil.

Funktionsfejl vil annullere alle udbetalinger og spil.

Spillets udseende og stemning, samt de enkelte komponenter og visninger, er varemærke som tilhører Light & Wonder, Inc. og dennes datterselskaber. TM og © 2021, 2023 Light & Wonder, Inc. og dets datterselskaber. Alle rettigheder forbeholdes.