Hugo's Adventure

Uafsluttede spil

• Hvis din spillerunde afbrydes, gemmes alle spilleoplysninger og placerede indsatser, indtil du genåbner spillet.
  • Du kan fortsætte din uafsluttede runde fra afbrydelsestidspunktet. Uindløste indsatser, der er afgivet, men ikke besluttet i ufuldstændige spil, bliver annulleret efter 15 dage. Fejlfunktion annullerer alle udbetalinger og spil.

Oplysninger

• Gevinster på gevinstlinjer kan forekomme på de valgte gevinstlinjer i overensstemmelse med oplysningerne på gevinstoversigten og i spillereglerne.
  • Når der opnås gevinster på flere gevinstlinjer under en enkelt spillerunde, lægges alle gevinster sammen. Alle gevinster fra funktioner (eksempelvis gratis spil), bonusspil og/eller scatter-symboler (hvis dette er aktuelt) føjes til gevinster fra gevinstlinjer. Alle kombinationer med gevinst udbetales efter spillerunden.
  • Gratis spil-funktioner spilles med samme indsats og samme antal valgte linjer som den spillerunde, der udløste funktionen – medmindre andet er anført. Indsatsen kan ikke ændres under en igangværende spillerunde.
  • Der henvises til spillereglerne for flere oplysninger.

Spilleregler

• Hugo's Adventure er et videoslotspil med 5 hjul og 10 faste betalingslinjer.
  • WILD-symbolet (Hugo) kan erstatte alle andre symboler undtagen SCATTER og BONUS. SCATTER-symbolet (flyvemaskine) forekommer kun på hjul 1, 3 og 5. BONUS-symbolet (ubåd) forekommer kun på hjul 2 og 4.
  • Udløser AIR ACE-funktionen, når der er 3 synlige SCATTER-symboler. Der gives 1 ekstra liv. Du får et ekstra liv, når Hugo rammer en ballon med "+1". Du mister et liv, når Hugo rammes af en luftmine. Funktionen stopper, når antallet af liv er 0. Det maksimale antal free spins er 20. Hvis Hugo stadig har 1 liv efter spillet, udløses bonusspillet UNDERWATER ADVENTURE. Hvis Hugo har 2 liv, starter du bonusspillet med 1 ekstra liv.
  • Under Free Spins kan du få FLYVENDE WILDS på hjulene. Flyvende Wilds flytter sig 1 hjul mod venstre før hvert Free Spin, indtil de forsvinder fra spilområdet. Der er også chance for at få op til 4 EKSTRA BALLONER (med symbolet "x2") på tilfældige steder efter hvert Free Spin.
  • Disse symboler ganger gevinsterne med op til x16.
  • Udløser UNDERWATER ADVENTURE-funktionen, når der er 2 synlige SCATTER-symboler. Ubåden drejer og giver indledningsvist 1, 2 eller 3 liv. Vælg blandt skattekisterne under vand. Hver valgt skattekiste giver et pengebeløb baseret på den samlede indsats. Niveau 1 giver x2 eller x4; Niveau 2 giver x4 eller x7; og Niveau 3 giver x10 eller x14.
  • Den maksimale gevinst er x25 den samlede indsats. Nogle skattekister er farlige og reducerer antallet af liv med 1. Til sidst drejer den gyldne ubåd for hvert tilbageværende liv og giver en samlet gevinstmultiplikatorer på enten 2x, 3x eller 5x. Multiplikatorer lægges sammen til en multiplikator af samlede gevinst på 20x. Den samlede gevinstmultiplikator gælder for alle gevinster fra spilrunden.
  • I menuen kan du indstillede din ønskede indsats. Tryk på knappen Spin for at starte runden. Når hjulene stopper, bestemmer de viste symboler din gevinst ifølge betalingstabellen.
  • Die theoretische Rendite für den Spieler dieses Spiels liegt bei 96.53%.

Handlinger

• Betalingstabel - Åbn menuen, og naviger til siden Gevinstoversigt for at gennemse spillets funktioner og udbetalinger.
  • Autospil - Du kan aktivere/deaktivere funktionen Autospil i menuen. Under autospil spilles der automatisk et antal spillerunder i træk med din aktuelle indstilling for indsatsen. Autospil deaktiveres automatisk, afhængig af dine indstillinger, eller hvis din saldo bliver for lav.
  • Spil - Starter runden ved at dreje hjulet.
  • Stop (under hjulspins) - Tryk et vilkårligt sted for hurtigere at stoppe de spindende hjul.
  • Hurtigt spil - Slå til for et væsentligt hurtigere spil.

Seneste opdatering: 04-09-2019