5 Treasures

Sådan spiller du

Udbetalinger

• Alle gevinstbeløb vises i spillets udbetalingstabel.
  • Spillet bruger et gevinstsystem med op til 243 forskellige måder at vinde på.
  • Vinderkombinationer må kun indeholde ét symbol fra hvert tilstødende hjul, startende ved hjulet yderst til venstre. Kun højeste vinder udbetales for hver vindende kombination.
  • Lignende symboler eller deres stedfortrædere på et enkelt hjul er ikke en del af den samme vinderkombination, men kan skabe andre vinderkombinationer. Gevinster vundet på forskellige måder lægges sammen.
  • Gevinstoversigten afspejler den nuværende indsatskonfiguration.

Wild

• Fu Bat-symbol
  • Fu Bat-symbolet er et wild-symbol, der kan erstatte alle andre symboler.
  • I basisspillet og i alle gratis spin-tilstande vises symbolet på hjul 2, 3 og 4.

Gratis spins

• Skattedør-symbol
  • Når 3 eller flere skattedøre vises på sammenhængende hjul fra venstre mod højre, startende med det første hjul, tildeles en udbetaling og 6 gratis spins.
  • Wild-symboler erstatter skattedøre i alle vinderkombinationer fra venstre mod højre.
  • Når der udløses gratis spins fra basisspillet, skal du vælge en af de fem gratis spin-tilstande.
  • Hver gratis spin-tilstand bruger symbolerne Es, Konge, Dame, Knægt, Ti, Ni, Fu Bat og Skattedør og et andet symbol afhængigt af hvilken tilstand, der blev valgt.
  • Gratis Drage-spins har 88 dragesymboler på tværs af de 5 hjul.
  • Gratis Fugl Føniks-spins har 98 Fugl Føniks-symboler på tværs af de 5 hjul.
  • Gratis Tiger-spins har 108 tigersymboler på tværs af de 5 hjul.
  • Gratis Skildpadde-spins har 118 skildpaddesymboler på tværs af de 5 hjul.
  • Gratis Koi-spins har 128 Koi-symboler på tværs af de 5 hjul.
  • Når 3 eller flere skattedøre vises på sammenhængende hjul fra venstre mod højre i funktionen gratis spins, startende med det første hjul, tildeles en udbetaling og 6 ekstra gratis spins.
  • De ekstra Gratis spins bruger det samme hjulsæt som den aktuelt valgte tilstand for gratis spins.
  • Gratis spins spilles med samme samlede indsats, gevinster og vinderkombinationer som i det basisspil, der udløste funktionen.
  • Gratis spins spilles automatisk, når gratis spins-tilstanden er valgt.
  • Gratis spins afsluttes, når der ikke er flere Gratis spins tilbage.
  • Gratis spins ophører, når den maksimale gevinst er opnået.

Jackpotter

• Når et Fu Bat-symbol lander på hjulene, flyver perlen op i krukken over hjulene.
  • Jackpots kan tildeles på alle spins, både i basisspillet og i funktionen gratis spins.
  • Når krukkens låg lukker, tildeles jackpot-funktionen.
  • Der er fire Jackpots - Mini, Lille, Stor og Kæmpe.
  • Der vises 12 mønter. Vælg de mønter, der skal afsløre en FU BABY.
  • Når tre mønter er blevet afsløret med den samme FU BABY, tildeles en af jackpotterne.
  • Akkumuleringen af mønter over tid i møntkrukken har ingen indflydelse på udløsning af jackpotbonussen.
  • Hvis der tildeles en jackpot og gratis spins på ét spin, spilles jackpotten først.

JURIDISK MEDDELELSE

• Enhver gevinstkombination i et enkelt spil er begrænset og kan ikke overstige € 250.000,00. Det er måske ikke muligt at nå denne grænse i et enkelt spil fra alle indsatskonfigurationer.
  • Den forventede tilbagebetaling for dette spil er 96.37%. Dette afspejler det teoretiske afkast på tværs af mange spil.
  • I overensstemmelse med fair spillepraksis er resultatet af hvert enkelt spil uafhængigt af andre spil.
  • Chancerne for at nå et bestemt resultat er altid de samme ved begyndelsen af hvert spil.
  • Funktionsfejl vil annullere alle udbetalinger og spil.
  • Udseendet af spillet og dets individuelle komponenter og skærme er produktdesign tilhørende Scientific Games Corp. og dets datterselskaber. TM og © 2020 Scientific Games Corp. og dets datterselskaber. Alle rettigheder forbeholdes.
  • TM and © 2020 Scientific Games Corp. and its Subsidiaries. All rights reserved.

Seneste opdatering: 21-01-2021