American Gold Fever

Video Bingo - Om
l American Gold Fever er et 90-bolds bingobaseret spil.
l American Gold Fever bruger bingokuponer med hver femten numre til i alt tres numre i spillet. Du kan købe op til fire bingolotter pr. spil.
l Tredive bolde trækkes i første omgang tilfældigt fra de tres numre i spillet. Du kan også købe op til tolv ekstra bolde mod et ekstra gebyr.
l Målet med spillet er at skabe så mange vindermønstre som muligt i den aktiverede
billetter, med numrene trukket under spillet.

Videobingo - Generelle regler
l Du kan købe op til fire billetter pr. kamp.
l Tal i billetter og kugler går fra 1 til 90.
l Tredive bolde trækkes tilfældigt pr. spil. l Du skal fuldføre et af mønstrene for at vinde en præmie.
l Efter at de tredive bolde er trukket, aktiveres den ekstra boldfase, hvis nogen aktiverede billetter kun kræver et nummer mere for at fuldføre et vindende mønster relateret til en 6x præmie eller højere.
l Ekstra bolde tilbydes op til maksimalt tolv gange før spillet
afsluttes automatisk.

l Ekstra bolde tilbydes mod et ekstra gebyr. Prisen for en ekstra bold indikerer ikke en større eller mindre chance for at vinde. l Funktionsfejl annullerer alle spil og betalinger.
l Eventuelle ændringer af spillereglerne vil blive udført i overensstemmelse med lovgivningen
krav.

Videobingo - væddemål og udbetalingsregler
l Værdien af vundne præmier afhænger af den indsats, du vælger.
l Gevinster, der udbetales på hver lod, afhænger af vindermønsteret på loddet, når alle kuglerne er trukket.
l Flere udbetalinger er kun mulige pr. billet, hvis der oprettes helt nye vindermønstre. Hvis et vindermønster oprettes ud fra et eksisterende vindermønster, får du kun udbetaling for det nye, mere værdifulde mønster. l Gevinster vil blive indsamlet og udbetalt i slutningen af runden.
Samlet indsatsbeløb er den valgte indsats pr. billetværdi ganget med antallet af aktiverede billetter. l Alle indsatser og udbetalinger er i kreditter. l Funktionsfejl annullerer alle spil og betalinger.

Video Bingo - Spil spillet
l Målet med spillet er at skabe så mange vindermønstre som muligt i de aktiverede lodder med numrene trukket under spillet. l Funktionsfejl annullerer alle spil og betalinger.

Video Bingo - Spil spillet: Indledende lodtrækning
l Klik på Bet pr. billet for at vælge indsatsværdien.
l Når alle tredive bolde er trukket, vises resultatet på hver aktiveret billet.
l Alle fire billetter vil være aktiveret som standard. Du kan deaktivere en til tre billetter pr
ved at klikke på "x"-knappen i øverste højre hjørne af hver billet.

l Samlet indsatsbeløb er indsatsen pr. billetværdi ganget med antallet af aktiverede bingolodder.
l Du kan ændre numrene på hver enkelt billet individuelt ved at klikke direkte på dem. Et nyt sæt med 15 numre vil blive vist tilfældigt. Der vil ikke være gentagne numre mellem de aktiverede billetter.
l Du kan vælge mellem 4 forskellige tilgængelige hastigheder: Slow, Normal, Turbo og Instant Play. Dette påvirker ikke resultatet af lodtrækningen. l Nogle indstillinger og funktioner er muligvis ikke tilgængelige i spillet.
l Klik på Spil for at starte spillet. Tredive bolde trækkes automatisk og markeres på hver af dine aktiverede billetter. l Hvis du fuldfører et vindermønster på en aktiveret billet, vinder du den tilhørende præmie.
l Efter trækningen af tredive bolde, hvis du ikke fuldfører et vindende mønster eller ingen kandidater på 6x præmier eller højere er tilgængelige, er spillet slut, og du kan spille igen.
Video Bingo - Playing the Game: Ekstra boldstadie
l Når de tredive bolde er trukket, aktiveres den ekstra boldfase, hvis en aktiveret billet kun kræver et nummer mere for at fuldføre et vindende mønster relateret til en 6x præmie eller højere.
l Ekstra bolde tilbydes op til maksimalt tolv gange, før spillet automatisk slutter.
Ekstra bolde vil blive tilbudt mod et ekstra gebyr. Prisen for en ekstra bold indikerer ikke en større eller mindre chance for at vinde.

Videobingo - American Jackpots-funktion
l Du skal aktivere de fire billetter i et spil for at aktivere American Jackpots-funktionen. l 4 jackpot-præmier er tilgængelige. l Bronze jackpot betaler 60x l Sølv jackpot betaler 160x l Emerald jackpot betaler 1 000x l Guld jackpot betaler 5 000x l Alle bolde kan have nuggets indeni. l Nuggets samles i Jackpot-panelet øverst.
l Det samlede antal nuggets indsamlet ved afslutningen af runden vil indikere, hvilken jackpot-præmie der er blevet vundet.
l 0 til 5 nuggets: Ingen.
l 6 nuggets: Bronze jackpot. l 7 nuggets: Sølv jackpot. l 8 nuggets: Emerald jackpot. l 9 nuggets: Guld jackpot.
Video Bingo - Minevælger bonusfunktion
l Bonus 3-mønsteret udløser denne funktion. l Bonussen er et vælgerspil med genstande at vælge imellem. l Genstande kan vælges til at indsamle pengepræmier, indtil Collect-tegnet afsløres. l Der er 8 genstande med præmier fra 20x til 80x og 1 Collect Sign.
l Spillet vil tildele den indsamlede bonus og en fast præmie forbundet med det vindende mønster (400x). Denne faste præmie, angivet i præmietabellen, er den eneste, der vil blive tilsidesat, hvis spilleren vinder en BBingopræmie i samme runde og billet.
Video Bingo - Mine Shaft Bonus Feature
l Bonus 1-mønsteret udløser denne funktion.
l Bonussen er et 5-niveaus vælgerspil med dynamitter at vælge imellem.
l Én dynamit kan vælges pr. niveau for at indsamle pengepræmier, indtil Collect-tegnet afsløres. Niveau 1: Fire dynamitter med præmier fra 60x til 72x og intet Collect-tegn. Niveau 2: Fire dynamitter med præmier fra 80x til 104x og 1 Collect-tegn. Niveau 3: Fire dynamitter med præmier fra 120x til 160x og 1 Collect-tegn. Niveau 4: Fire dynamitter med præmier fra 180x til 260x og 1 Collect-tegn. Niveau 5: Fire dynamitter med præmier fra 300x til 500x og 1 Collect-tegn.
l Næste niveau-tegn kan vises tilfældigt på niveau 2 til 4, hvilket giver adgang til næste niveau.
l En ekstra mystisk præmie fra 60x til 500x kan dukke op tilfældigt i slutningen af bonussen.
l Spillet vil tildele den indsamlede bonuspræmie og en fast præmie knyttet til omridsmønsteret (550x). Denne faste præmie, angivet i præmietabellen, er den eneste, der vil blive tilsidesat, hvis spilleren vinder en bingopræmie i samme runde og lod.
Video Bingo - Vild Bold
l Vilde bolde kan dukke op tilfældigt i den ekstra boldstadie. Wild Balls giver dig mulighed for at vælge et hvilket som helst nummer på de aktiverede billetter.
l I tilfælde af ikke at vælge et nummer, vil den ledige kandidat, der tildeler den højeste præmie, automatisk blive valgt.

Video Bingo - RTP
l Return to Player (RTP) er den teoretiske statistiske procentdel af den samlede pengeindsats fra spillere i et specifikt spil, der udbetales som gevinster over tid. RTP'en er fast og ændres ikke. Dette spil har en RTP for forskellige spiltilstande.
l Samlet RTP: 95,09 % RTP for første lodtrækning: 80,00 %
l Extra Ball Stage RTP: Fra 88,70 % til 95,52 %
Video Bingo - Autoplay
Autoplay giver dig mulighed for automatisk at spille et bestemt antal på hinanden følgende spil
uden at interagere med spillet.
Video Bingo - Indstillinger for automatisk afspilning
l Runder at spille: Indstil antallet af runder, du vil spille. Køb alle ekstra bolde: Indstil om du vil købe alle ekstra bolde automatisk eller ej. Væddemål pr. billet: Indstil indsatsen pr. billet aktiveret. Billetter: Indstil antallet og placeringen af billetter, der er aktiveret.
l Single Win Limit: Stop Autoplay-tilstand, hvis gevinsten overstiger eller er lig med det valgte beløb.
l Samlet tabsgrænse: Stop Autoplay, hvis din saldo falder med et beløb svarende til eller mindre end det valgte.
l Indstillingerne for AutoPlay varierer mellem spil. Dit spil har muligvis ikke alle disse muligheder.
Videobingo - regler for automatisk afspilning
l Klik på Auto for at åbne skærmen med indstillinger for Autoplay. Indstil det antal runder, du vil spille.
l Indstil om du vil købe alle ekstra bolde automatisk eller ej (deaktiveret som standard). Hvis deaktiveret, vil spillet give dig mulighed for at købe ekstra bolde manuelt. Indstil værdien for indsats pr. billet og de billetter, du vil aktivere. Indstil den totale tabsgrænse. Du kan også indstille en enkelt gevinstgrænse.
l Klik på Start Autoplay for at starte spillet. Du kan til enhver tid annullere Autoplay ved at klikke på knappen Stop.

Seneste opdatering: 25-01-2023