Pride and Prey

SÅDAN SPILLER DU

• LØVEN er et scatter-symbol.
  • JOKER er joker for alle symboler undtagen for scattersymboler.

Introduktion til spillet

• Pride and Prey tildeler pengepræmier for at fuldføre spilresultater på et hvilket som helst indsatsniveau.
  • Der ingen begrænsning på antallet af gange disse præmier kan vindes!
  • Få tre scatter LØVE-symboler for at vinde gratis spins, hvor symbolerne kan skæres til wilds!
  • Spillet har 5 hjul med 3 rækker.

Vælg din indsats:

• Justér din INDSATS med knapperne "+" og "–" for at øge eller reducere størrelsen af din indsats.
  • Tryk på knappen SPIN for at starte spillet.

Gratis spins

• Få 3 scatter LØVE-symboler med Gratis spin-funktionen; 8 gratis spins gives med det samme.
  • Symboler kan tilfældigt skæres i stykker efter ethvert spin. Ituskårne symboler vil blive lavet om til WILD-symboler for dette spin.

Præmier

• Kontantbeløb tildeles for at fuldføre resultater og er baseret på den gennemsnitlige indsats for hver præmie.

Væddemålsgemmer

• Funktionen Væddemålsgemmer bliver tilbudt, hvis spillerens saldo bliver lavere end den tidligere samlede indsats. På bekostning af deres resterende saldo vil spilleren blive tilbudt muligheden for at spinne 1, 3 eller 5 gange værdien af denne tidligere indsats.
  • Denne funktion bliver ikke tilbudt, hvis den resterende saldo er lavere end 10 % af den tidligere samlede indsats.
  • Chancen for at vinde vises ved den grønne sektion af drejeknappen for hver mulighed. Hvis spinneren lander på grøn, vinder spilleren væddemålet.
  • RTP for denne funktion er lig med RTP i basisspillet.
  • Resultatet af hvert spil i væddemålsspinnet er tilfældigt og upåvirket af tidligere resultater.

Gevinstlinjer

• Der er 20 gevinstlinjer i dette spil.
  • Alle linjegevinstbeløb vises i spillets udbetalingstabel.
  • Disse kan ses ved at trykke på "?"-knappen.

Juridisk

• Kun aktive gevinstlinjer kan registrere gevinster.
  • Kun højeste gevinst udbetales for hver vindende kombination.
  • Tekniske fejl annullerer alle spil og udbetalinger.
  • RTP = 97.52%
  • Dette afspejler den teoretiske tilbagebetaling på tværs af mange spil.
  • Den maksimale gevinst for dette spil er € 250.000,00.