Bonanza Falls

Introduktion til spillet

Bonanza Falls er et Megaways™-spil med 6 hjul og op til 117.649 måder at vinde på, med en møntdozer, der leverer bonusser med gratis spins.

Sådan spiller du

Vælg din indsats ved at klikke med venstre og højre piletaster på indsatsen. Indsatsværdien vises i indsats-displayet.

Alle udbetalinger multipliceres med indsatsen i det enkelte spin.

Auto-spil

For at opsætte Auto-spil skal du trykke på Auto-knappen. Dette vil vise Auto-spil panelet, som spilleren kan bruge til at ændre antallet af spins, sætte en tabsgrænse eller sætte en gevinstgrænse. Når en tabsgrænse indstilles, kan spilleren vælge Start for at påbegynde automatisk spil.

Når Auto-spil er slået til, vil knappen Spil ændre sig til en Stop-knap. De resterende Auto-spil vil blive vist på Stop-knappen. Spilleren kan annullere Auto-spil ved at klikke på Stop-knappen. Auto-spil stopper automatisk, hvis en af grænserne nåes eller der opstår en situation, som kræver handling fra spilleren.

Automatisk spil er muligvis ikke tilgængeligt i din jurisdiktion.

Start spin

Tryk på Spil-knappen for at starte spin med den viste indsats. Hjulene vil dreje rundt og derefter stoppe og vise resultatet.

Bonuskøb

Tryk på knappen Bonuskøb for at få adgang til menuen Bonuskøb. Du kan købe 12 gratis spins for 100 gange gratis spins-indsatsen.

Gratis spins-indsatsen kan ændres ved at trykke på plus- og minusknapperne på gratis spins-indsatsdisplayet. Gratis spins-indsatsen gælder for hvert gratis spin.

Tryk på prisen for at købe bonussen til den pris. Prisen vil blive trukket fra din saldo.

Bonuskøb kan være begrænset eller utilgængeligt i din jurisdiktion.

Win Exchange™

Når du vinder 100 gange eller mere, har du muligheden for at veksle 100 gange din indsats mod 12 gratis spins.

Tryk på INDSAML for at beholde din gevinst uden at veksle noget. Tryk på VEKSL for at veksle 100 gange din indsats mod 12 gratis spins.

Når du vinder mellem 25 og 100 gange indsatsen, har du muligheden for at veksle hele gevinsten mod chancen for at få tildelt 12 gratis spins. Chancen for at vinde gamble, vises i grønt på et hjul.

Tryk på INDSAML for at beholde din gevinst uden at gamble. Tryk på GAMBLE for at veksle din gevinst og dreje på hjulet for at få en chance for at få tildelt 12 gratis spins.

Hvis du er heldig, tildeles du 12 gratis spins. Hvis du er uheldig, tildeles du ikke nogen gratis spins.

Win Exchange tilbydes ikke, hvis de gratis spins er udløst.

Vogne

Hver vogn tilføjer et symbol på det hjul, det er over, for hjul 2, 3, 4 og 5. Vogne forekommer ikke i gratis spins.

Reaktioner

Hvert gevinstsymbol undtagen Scatters er en del af en reaktion og erstattes af symboler, der kommer fra oven på hjulene og fra højre i vognene.

Gevinst på symboler

En gevinst udbetales når på hinanden følgende symboler matcher, uanset af højden, fra venstre mod højre startende fra det venstre hjul.

Højeste gevinst udbetales pr. vinderkombination. Alle vindende kombinationer lægges sammen. Se UDBETALINGER for yderligere information.

Wild

Wild erstatter alle symboler undtagen Scatters og bonusmønter. Wild forekommer kun i vognene, undtagen under gratis spins.

Scatter

Få fire "GOLD" Scatters i enhver position for at vinde 12 gratis spins. Hver ekstra Scatter i basisspillet tilføjer yderligere fire gratis spins hver. Scatter forekommer ikke i gratis spins.

Gratis Spins

Gratis spins spilles med en ubegrænset gevinstmultiplikator, der starter ved 1 og øges med 1 for hver multiplikatorbonusmønt.

Den indsats, der blev brugt til at udløse de gratis spins vil blive anvendt under varigheden af de gratis spins.

Ved slutningen af de gratis spins vil den samlede gevinst for disse spins blive vist. Eventuelle gevinster vil blive krediteret til spillerens konto og regelmæssig spil genoptages derefter.

Gratis spins møntdozer

En møntdozer dukker op over hjulene og kan levere en eller flere bonusmønter under ethvert gratis spin, inklusive reaktioner.

Hver bonusmønt afslører en bonus:

  • Wilds: En Wild, som kan have en multiplikator på op til x5, føjes til Alle gevinster med en multiplikator-Wild multipliceres med den viste multiplikator.
  • Gentagende symbol: Et tilfældigt symbol tilføjes til hjulet, som tæller for flere tilfælde som
  • Genudløser: Yderligere fire gratis spins
  • +1-multiplikator: Gratis spins-gevinstmultiplikatoren stiger i trin af én.

Hvis hjulet under bonusmønten har 7 symboler, vil +1-multiplikatorbonus blive afsløret.

Tilbagebetalingsprocent (RTP)

Tilbagebetalingsprocenten (RTP) er den teoretiske statistiske procentdel af den samlede pengeindsats i et spil, der udbetales som gevinster over tid. Værdier beregnes indledningsvis ved at dividere de samlede

udbetalinger med de samlede indsatser fra en simulering af adskillige spilrunder. Værdierne afspejler den maksimale forventede RTP og ændres ikke.

RTP'en er defineret på forskellige stadier eller tilstande af spillet. Samlet RTP: 96,51 %

RTP ved bonuskøb: 96,52 %

Generelle oplysninger

Systemfejl annullerer alle udbetalinger og spil.

2023-09-06

Seneste opdatering: 04-12-2023