Chili Gold

Spilleregler:

• Spilleregler:
  • En funktionsfejl annullerer alle betalinger og spil.
  • Alle gevinster gælder fra venstre mod højre.
  • Feltet Vundet viser gevinster som credits.
  • Alle 40 linier spilles hver gang
  • Mellemrumstast kan bruges til a dreje
  • Klik på DREJ eller på mellemrumstasten for at gentage sidste indsats
  • Vælg multiplikatorspil (1x, 2x, 3x, 4x, 5x)
  • Alle symboler udbetaler én gang i alle positioner på hjulet (undtagen erstattede gevinster, som kan udbetale flere gange)
  • Gevinsttabel-beløb, der vises først, er baseret på den aktuelle multiplikator, du har valgt
  • Bonusgevinster føjes til gevinster vist i feltet VUNDET
  • WILD erstatter alle symboler
  • Større mønter:
  • 1K=1000, 1M=1 000 000, 1B=1 000 000 000.

Gratis spilbonus:

• 6 Røde chilifrugter hvor som helst udløser 3 gratis spil
  • 7 Røde chilifrugter hvor som helst udløser 6 gratis spil
  • 8 Røde chilifrugter hvor som helst udløser 9 gratis spil
  • 9 Røde chilifrugter hvor som helst udløser 12 gratis spil
  • 10 Røde chilifrugter hvor som helst udløser 15 gratis spil
  • 11 Røde chilifrugter hvor som helst udløser 18 gratis spil
  • 12 Røde chilifrugter hvor som helst udløser 21 gratis spil
  • Under gratis spil tilføjes guld-chilifrugter WILDS til hjul 2,3,4 og 5
  • Gratis spil spilles på samme multiplikatorspil som udløsningsspillet
  • Bonus kan genudløses under de gratis spil
  • Forskellige hjul bruges under gratis spil.

Automatisk spil:

• I retskredse, hvor denne funktion er tilgængelig, kan du gentage din indsats for 5, 10, 20, 50 eller 100 spil.
  • Klik på knappen AUTOMATISK SPIL og vælg nummeret fra popup-menuen, klik derpå på SPIL.
  • Mellem drej kan du klikke på STOP og annullere automatisk spil.
  • Automatisk spil skal genaktiveres efter en bonus
  • Automatisk spil er deaktiveret efter en bonus eller feature

Den teoretiske gevinst til spilleren i dette spil er 97.00%.