Undead Fortune

INTRO

Pas på de levende dødes forbandelse! Undead Fortune er en 5x4 spilleautomat med gevinstlinjegevinster og en maks. gevinst på 10.000 gange din indsats! Dette spil har vandrende og udvidende dueller med to spændende bonusspil, der er designet omkring DuelReels™ mekanikken! Er du modig nok til at lede efter formuen, der er gemt dybt i katakomberne?

VANDRENDE OG UDVIDENDE DUELLER

Disse funktioner bygger på det klassiske DuelReels™ med ekstra funktionalitet.

Alle dueller viser et monster, som du skal besejre. Afhængig af duel-typen kan yderligere mekanismer udløses.

Vandrende dueller

Land Walk VS scatter-symboler for at aktivere vandrende dueller. Der kan landes flere Walk VS symboler samtidig. Aktiverede vandrende dueller er altid wild og har en multiplikatorværdi ovenfor.

Hvis monsteret besejres, så påføres multiplikatoren hele duellen. Alle gevinstlinjer, der forbindes med duellen, ganges med multiplikatorværdien. Hvis mere end én vandrende duel er en del af den samme gevinstkombination, så lægges deres multiplikatorværdier først sammen og påføres derefter gevinsten.

De mulige multiplikatorer er: 2x, 3x, 4x, 5x, 6x, 7x, 8x, 9x, 10x, 15x, 20x, 25x, 50x, 100x, 150x, 200x

Hvis du besejrer monsteret i mindst én duel, så bliver der tildelt et genspin. Dueller hvor monsteret blev besejret, forbliver aktive og vandrer hen over hjulene mod venstre. Hver vandrende duel flytter et hjul til venstre, medmindre det blokeres af kanten af gitteret, eller af en anden vandrende duel.

Vandrende dueller hvor monsteret ikke blev besejret bliver fjernet.

Nye Walk VS symboler kan lande på genspinnet for at aktivere nye vandrende dueller.

Hver aktiv vandrende duel udløser herefter en ny duel med et nyt monster, og processen beskrevet ovenfor gentager sig.

Udvidende DuelReels™

Ram det grønne Expand VS scatter-symbol på hjul 2, 3, 4 eller 5 for at aktivere udvidende dueller. Der kan kun lande ét Expand VS symbol ad gangen. Aktiverede udvidende dueller er altid wild og har en multiplikatorværdi ovenfor.

Hvis monsteret besejres, så gemmes multiplikatoren ovenfor, nederst på duellen. Den udvidende duel vokser herefter et hjul til venstre, medmindre den er blokeret af kanten af gitteret, og udløser en ny duel med et nyt monster, og processen gentager sig. Værdien af den nederste multiplikator indsamles fra alle besejrede monstre.

De mulige multiplikatorer er: 2x, 3x, 4x, 5x, 6x, 7x, 8x, 9x, 10x, 15x, 20x, 25x, 50x, 100x, 150x, 200x

Hvis monsteret ikke besejres, eller når den udvidende duel ikke længere kan vokse til venstre, så påføres den multiplikatorværdi, der gemmes nederst, hele duellen. Alle gevinstlinjer, der forbindes med duellen, ganges med multiplikatorværdien.

BONUSSPIL

Alle ramte TOMB-symboler og CURSE-symboler forvandles til wild-symboler, hvis de er eller bliver en del af en gevinst, eller hvis de kan udløse en bonusfunktion.

THE CURSE

Hvis der landes 3 CURSE scatter-symboler under en runde i grundspillet, så bliver THE CURSE bonusspillet aktiveret. Der kan indsamles symboler under en hel runde, inklusive genspin.

Denne bonus tildeler 10 gratis spins med en større chance for at lande Walk VS og Expand VS symboler.

THE TOMB

Hvis der landes 3 TOMB scatter-symboler under en runde i grundspillet, så bliver THE TOMB bonusspillet aktiveret. Der kan indsamles symboler under en hel runde, inklusive genspin.

Symbolerne i denne funktion er: Gravkammer VS symboler, Epic VS symboler, åbnings-symboler, gyldne åbnings-symboler og ikke-betalende symboler.

Denne bonus har særlige låsende hjul med en multiplikator oven over hvert hjul. Bonussen slutter, når alle 5 hjul er låst samtidig. Hjul 1 og 5 starter låst. Den betalte gevinst svarer til summen af alle multiplikatorer ganget med indsatsniveauet.

Ram VS gravkammer scatter-symboler for at aktivere gravkammerdueller med en multiplikatorværdi ovenfor.

Hvis monsteret besejres, så lægges duel-multiplikatoren til multiplikatoren oven over det tilsvarende hjul.

De mulige multiplikatorer er: 2x, 3x, 4x, 5x, 6x, 7x, 8x, 9x, 10x, 15x, 20x, 25x, 50x, 100x, 150x, 200x

Hvis monsteret ikke besejres, så låses det tilsvarende hjul.

Ram Epic VS scatter-symboler for at aktivere episke gravkammerdueller. Episke gravkammerdueller har en multiplikator øverst, som enten kan blive tilføjet eller multipliceret.

Hvis monstrene besejres, så påføres duel-multiplikatoren alle oplåste hjuls multiplikatorværdier.

Hvis monstrene ikke besejres, så låses det hjul, hvor Epic VS symbolet landede

De mulige tilføjede multiplikatorer er: 25x, 50x, 100x, 150x, 200x

De mulige multiplicerende multiplikatorer er: x2, x3, x4, x5, x10, x15, x20

Låste hjul kan låses op inpiduelt ved at lande 4 åbnings-symboler samtidigt på et hjul, som vises i udklippet på hvert låste hjul. Åbnings-symboler kan kun landes på låste hjul.

Hvis der landes et gyldent åbnings scatter-symbol, så bliver alle hjul låst op samtidig! Det gyldne åbnings-symbol kan kun lande på oplåste hjul.

Følgende symboler udbetaler ikke:

SYMBOLUDBETALINGER

Symboludbetalingerne, der vises herover, er i overensstemmelse med det valgte indsatsniveau. Den teoretiske tilbagebetaling til spiller i dette spil er 94.4%. RTP blev beregnet ved at simulere 10.000.000.000 runder.

SPECIALSYMBOLER

Wild-symbolerne erstatter alle højt udbetalende eller lavt udbetalende symboler.

Wild, Walk VS og Expand VS symboler forekommer ikke i gravkammer-bonusspillet. Walk VS og Expand VS symboler kan ikke forekomme samtidig.

CURSE og TOMB symbolerne forekommer kun i grundspillet.

MÅDER AT VINDE PÅ

De specificerede krav til en gevinstkombination i grundspillet anvendes også under bonusfunktioner eller gratis spins-spil, medmindre andet er oplyst. Hver indsats er berettiget til alle gevinstkombinationer, medmindre andet er oplyst.

Du vinder, hvis matchende symboler forekommer langs en af de følgende foruddefinerede gevinstlinjer startende på hjulet længst til venstre. Tjek venligst udbetalingstabellen for at se antallet af hvert symbol, der er påkrævet for at vinde.

BONUSKØB

Dette spil tilbyder dig muligheden for at købe de særlige funktioner direkte fra spillet ved at trykke på KØB BONUS-knappen.

Dette spil tilbyder muligheden for at købe FeatureSpins™. Mens FeatureSpins™ er aktiveret, garanterer hvert spin visse funktioner og koster et fast beløb baseret på dit aktuelle indsatsniveau. FeatureSpins™ forbliver aktive, indtil du deaktiverer dem ved at klikke på DEAKTIVER-knappen.

RTP, når du køber THE CURSE er 94.35%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

RTP, når du køber THE TOMB er 94.4%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

RTP, når du køber BONUS FEATURESPINS™ er 94.33%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

RTP, når du køber VANDRENDE DUEL FEATURESPINS™ er 94.36%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

RTP, når du køber UDVIDENDE DUEL FEATURESPINS™ er 94.34%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

GENERELT

SALDO

Din aktuelle saldo fremgår af SALDO-feltet. Saldo, indsatser og gevinster vises i den valuta, som spilleren har valgt.

INDSATS

Dit aktuelle indsatsniveau fremgår af INDSATS-feltet. Du kan ændre indsatsen ved at klikke på pilene og vælge et indsatsniveau.

Det tilladte indsatsniveau i dette spil ligger mellem 1,00 kr. og 100,00 kr.. Funktionskøb kan overstige denne grænse.

SPIN

Spillet startes ved at trykke på symbolknappen SPIN. Mellemrumstasten på tastaturet kan også bruges til at starte et spin.

GEVINST

Gevinster og gevinstkombinationer udbetales ifølge udbetalingstabellen. Flere gevinster i en runde lægges sammen, og den samlede rundegevinst vises i GEVINST-feltet (til højre for SALDO). Separate gevinster i en gevinstkombination vises under gevinstpræsentationen. Symboludbetalinger vises i udbetalingstabellen og afspejler den aktuelle indsatskonfiguration. Kun den højeste gevinst pr. vindermåde udbetales.

MAKS. GEVINST

Den højest opnåelige gevinst i dette spil er 10.000 ganget med det aktuelle indsatsniveau. Den højeste gevinst kan opnås ved at udløse specifikke kombinationer og/eller funktioner.

GRATIS SPINS

I gratis spins vises den samlede gevinst for hvert enkelt spin i feltet GEVINST, mens den sammenlagte gevinst fra alle gratis spins vises i feltet SAMLET GEVINST ved siden af antallet af tilbageværende spins.

AUTOSPIL

Når du benytter autospil, spilles der automatisk et antal spillerunder. Tryk på knappen AUTOSPIL, og vælg antallet af spillerunder for at starte denne funktion. Det resterende antal spins vises. Autospil stoppes ved at trykke på STOP-knappen.

AVANCEREDE AUTOSPILINDSTILLINGERE

De avancerede autospilindstillinger gør det muligt for spilleren at indstillet et antal spil, den samlede tabsgrænse og en grænse for største enkeltgevinst. Autospilfunktionen stopper, når en af de valgte grænser overskrides.

TURBOSPIL

Funktionen turbospil bruges til at øge hastigheden på spillerunden (ikke tilgængelig hos alle operatører og i alle jurisdiktioner). Turbospil aktiveres i menuen.

YDERLIGERE OPLYSNINGER

Ud over de funktioner, der er beskrevet i afsnittet, Sådan spiller du, viser bjælken i bunden af skærmen den aktuelle saldo i den valgte valuta; det beløb der udbetales, hvis der opstår en gevinst; og det satsede beløb i den seneste/aktuelle runde.

AFBRUDT SPIL

Hvis forbindelsen går tabt, kan en tidligere startet runde, der blev afbrudt, blive genoptaget, så snart spillet startes igen. Resultatet af en afsluttet runde (hvor det viste visuelle resultat blev afbrudt) vises kun igen i spil med vinderrunder, men alle spillerunder kan ses i spilhistorikken. Alle beløb, der er satset på et uafsluttet spil, forbliver sat på pause, indtil du enten afslutter spillet, eller spillet annulleres på grund af kontoinaktivitet eller systemvedligeholdelse. Når et uafsluttet spil annulleres, bliver din indsats betalt tilbage til din konto. Eventuelle gevinster, som er optjent i en uafsluttet runde, bliver ikke krediteret, medmindre du genoptager og afslutter spillet. Gevinster fra uafsluttede spillerunder, når spilleren ikke længere kan påvirke udfaldet af spillet, bliver automatisk krediteret til spillerens konto efter 1 dag. Hvis en uafsluttet spillerunde ikke er genoptaget indenfor 30 dag, trækkes runden tilbage, og indsatsen refunderes.

SPILHISTORIK

Resultatet af et afsluttet spil kan ses i spilhistorikken, så snart spillevinduet bliver lukket. Resultaterne af uafsluttede spil vises ikke i spilhistorikken.

ALMINDELIGE VILKÅR OG BETINGELSER

- Misbrug eller fejl annullerer alle udbetalinger og spil.
- Alle visuelle repræsentationer af en fysisk enhed (et hjul, et lykkehjul eller lignende) udgør ikke en ”ægte” fysisk enhed, og mulighederne for at det stopper på en særlig placering afgøres af spillets tilfældige talgenerator, og ikke af antallet af placeringer på hver enkelt enhed.

ORDBOG

Ordbog for ord/symboler, der ikke er oversat til alle sprog i spillet.

Free spins (FS) - Gratis spins
Multiplier - Multiplikator
Wild - Wild
Scatter - Scatter
Sticky - Klæbende
Bonus game - Bonusspil
Max win - Maks. gevinst

Spilleregler gælder fra 2022-09-19 12:44 UTC

Seneste opdatering: 06-10-2022