Pharaoh's Gaze DoubleMax

SPILLEREGLER

Velkommen til PHARAOH'S GAZE indeholdende DOUBLEMAX™, PHARAOH'S GAZE WILDS og SCARAB FREE SPINS.

OM SPILLET

DROPDOWN FUNKTION

Spillet har Dropdown-gevinster, hvilket betyder, at de vindende symboler forsvinder fra hjulet, og dermed giver plads til at nye symboler kan falde ned og overtage pladsen. Hver gang spilleren får en Dropdown-gevinst, tilføjes en wild til en af de vindende positioner før resten af hjulets positioner genfyldes.

DOUBLEMAX™

Hver dropdown-gevinst fordobler den samlede multiplikator. Multiplikatoren nulstilles efter hvert tabende spin eller dropdown i basisspillet.

I FREE SPINS nulstilles multiplikatoren ikke indtil afslutningen af sessionen.

PHARAOH’S GAZE WILDS

Over hjulene er Faraos 5 hoveder.

Ethvert symbol, der falder ned under et spin eller en dropdown, kan lande med en mini-ædelsten. Denne ædelsten vil derefter blive indsamlet af faraoen ovenover den.

Når en farao har samlet 3 ædelstene, aktiveres den, og hjulet fremhæves. Den er aktiv i de næste 3 på hinanden følgende spilresultater (spin eller kaskader).

Aktive faraoer kan give mellem 1 og 3 wilds på deres hjul på hvert spin eller dropdown.

Ædelstene kan ikke lande på aktiverede hjul.

Ædelstenssamlingen gemmes separat for hvert indsatsniveau.

SCARAB FREE SPINS

3 eller flere BONUS symboler tildeler 7 SCARAB FREE SPINS ved afslutningen af spilrunden.

Indsamlede ædelstene overføres til FREE SPINS, og ved starten af bonussen uddeles 6 ædelstene tilfældigt (fuld ædelstensmåler kan ikke modtage ekstra ædelstene).

Aktiverede hjul starter aktiverede free spins og kan modtage en opfyldning fra den oprindelige ædelstenspræmie.

I FREE SPINS nulstilles multiplikatoren ikke mellem nye spins.

Indsamlede ædelstene, der er tilbage i slutningen af free spins, vil blive ført tilbage til basisspillet.

Free Spins bliver spillet på de samme linjer og indsatser som i det udløsende spin.

Genudløsere er ikke mulige.

SÅDAN SPILLER MAN

• Tryk på Spin-knappen eller mellemrumstasten for at starte spillet.

SÅDAN UDREGNER DU GEVINSTEN PÅ DIN BETALINGSLINJE

• Gevinstlinje-gevinster ganges med den samlede indsats.
  • For at udregne din samlede gevinstlinje gevinst, skal du udregne alle dine gevinster på gevinstlinjerne og lægge dem sammen.
  • For at udregne en enkelt gevinstlinje gevinst, skal du tælle antallet af ens symboler, der er i rækkefølge på linjen startende fra det yderste venstre hjul.
  • Hvis tre eller flere identiske symboler er på linje, kan du finde værdien af gevinsten i Gevinsttabellen. Der kan du finde værdien for alle symboler for 3, 4 og 5 i træk. Kun den højest vindende kombination pr. linje giver gevinst.
  • Hvis den vindende kombination starter med tre wilds, kan der være mange måder at fortolke gevinsten. I dette scenarie giver kun den højest vindende kombination gevinst.
  • Efter Free Spin runden er overstået bliver alle gevinster tilføjet til gevinsten fra det aktiverende spin.

SPILMULIGHEDER

Tryk på indstillingsikonet for at åbne indstillingspanelet.

• Gevinsttabel – Se hvor meget hvert symbol giver i gevinst, forklaringer på spilfunktioner og information vedrørende gevinstlinjerne.
  • Spilleregler – Åbner spillets regler.
  • Spilhistorik – Hvis denne funktion er slået til på gaming hjemmesiden, kan du gennemgå og genspille dine seneste 10 spilrunder.
  • Turbo-tilstand – Hvis denne funktion er aktiveret på dit spilwebsted, kan du ændre spilhastigheden.
  • Lyde – Tænder eller slukker for lyden.

(Nogle funktioner og muligheder er muligvis ikke tilgængelige i din jurisdiktion)

SPILPANEL

• Saldo – Viser spillernes saldo.
  • Gevinst – Viser gevinsten for den nuværende eller seneste udbetaling (kun synlig, når det er relevant).
  • Indsats – Viser den aktuelle indsats, der kan klikkes på for at åbne panelet med indsatsmuligheder.
  • Indsatsjustering – Øger eller mindsker den aktuelle indsats.
  • Spin knap – Placer indsatsen og spinder hjulene.
  • Menu – Åbner indstillingspanelet.

(Nogle funktioner og muligheder er muligvis ikke tilgængelige i din jurisdiktion)

TILBAGEBETALINGSPROCENT

• Den samlede teoretiske tilbagebetalingsprocent er 96%.

• Hvis en spillers gevinst overstiger 15.000x indsatsen i Free Spins, vil de blive tildelt 15.000x, og Free Spin runden slutter.

TILFÆLDIGHED

• Hjulene drejer på fair vis med lige chance for at stoppe ved hver position ved hjælp af en certificeret tilfældig tal generator. For mere information, besøg http://www.yggdrasilgaming.com/en/about-us

YDERLIGER INFORMATION

• Hvis dit spil afbrydes, mens du spiller, kan du genspille runden, hvis du genstarter spillet inden for time/timer efter afbrydelsen. Efter den periode bliver alle gevinster fra et afbrudt spil tilføjet din konto. Hvis du vælger at springe genspillet over, vil din gevinst blive tilføjet til din saldo med det samme.
  • I enhver situation hvor genstart-funktionen ikke er nok, bedes du venligst kontakte kundeservicen på din gaming hjemmeside.
  • I tilfælde af fejl på spillets hardware/software vil alle de påvirkede spilindsatser samt udbetalinger blive annulleret, og alle påvirkede indsatser vil blive tilbagebetalt.
  • Dette er en oversættelse af de originale spilleregler. I tilfælde af enhver form for konflikt mellem den engelske og denne sprogversion, er den engelske version gældende.
  • Dette er spillereglerne version 1, dateret 09/02/2023. For at se tidligere versioner, bedes du venligst udfylde kontaktformularen på https://www.yggdrasilgaming.com/contact

Seneste opdatering: 23-02-2023