Dragon's Mirror

SPECIALSYMBOLER OG FUNKTIONER

DRAGEFREMSKRIDT

Spillet har 4 fremskridtsniveauer, som er indikeret af en måler over hjulene. At lande et specifikt DRAGEWILD-symbol på hvert niveau vil fylde fremskridtsmåleren. Når et niveau gennemføres, vil en ny DRAGEWILD-symboltype blive tilføjet til hjulene.

Niveau 1: Spilleren skal lande 60 DRAGEÆGWILDS for at gennemføre dette niveau. BABYDRAGEWILD tilføjes, når dette niveau er gennemført.

Niveau 2: Spilleren skal lande 18 BABYDRAGEWILDS for at gennemføre dette niveau. UNG DRAGEWILD tilføjes, når dette niveau er gennemført.

Niveau 3: Spilleren skal lande 10 UNG DRAGEWILDS for at gennemføre dette niveau. DRAGEDRONNINGWILD tilføjes, når dette niveau er gennemført.

Niveau 4: Spilleren skal lande 2 DRAGEDRONNINGWILDS for at gennemføre dette niveau. DRAGEKONGEWILD tilføjes, når dette niveau er gennemført.

DRAGEWILDS

DRAGEÆG-, BABYDRAGE-, UNG DRAGE-, DRAGEDRONNING- og DRAGEKONGE-symbolerne er WILDS.

WILDS erstatter alle betalende symboler og tæller som det symbol, der danner den højeste betalende kombination på en enkelt gevinstlinje.

BABYDRAGE- og DRAGEDRONNINGWILDS har også en GEVINSTMULTIPLIKATOR. GEVINSTMULTIPLIKATOREN tilføjes til alle gevinster, som WILDS er en del af. Hvis mere end én WILD med en GEVINSTMULTIPLIKATOR deltager i en enkelt gevinstlinje, vil multiplikatorerne blive multipliceret. Eksempel: hvis to WILD-symboler med en MULTIPLIKATOR på x3 er en del af den samme gevinstlinje, vil den samlede multiplikator for denne gevinstlinje være x3 * x3 = x9.

BABYDRAGE

BABYDRAGER er WILD-symboler med en x3 GEVINSTMULTIPLIKATOR. De lander kun på hjul 2 og 4.

UNG DRAGE

UNGE DRAGER er udvidende WILD-symboler, som udvider sig over hele hjulet, hvis de kan være del af en vindende kombination når de udvides.

UNGE DRAGER lander kun på hjul 2, 3 og 4.

DRAGEDRONNING

DRAGEDRONNINGEN er et udvidende WILD-symbol med en GEVINSTMULTIPLIKATOR på x3. Den udvides over hele hjulet, hvis den kan være del af en vindende kombination, når den udvides.

DRAGEDRONNINGEN lander kun på det midterste hjul.

DRAGEKONGE

DRAGEKONGEN er et udvidende WILD-symbol, som altid afspejler de første to hjul på de sidste to hjul, når den lander.

DRAGEKONGEN lander kun på det midterste hjul. Efter det er landet, vil det afspejle de første to hjul på de sidste to hjul. Symboler fra hjul 1 kopieres til hjul 5, og symbolerne fra hjul 2 kopieres til hjul 4.

FREE SPINS

At lande 3, 4 eller 5 FREE SPINS-scattere vilkårligt under et spin udløser henholdsvis 5, 8 eller 12 FREE SPINS. Kun 1 scatter kan lande pr. hjul. Under Free Spins kan scattere ikke lande på det midterste hjul.

Alle DRAGEWILD-symboler er til stede ved alle fremskridtsniveauer under FREE SPINS. Derudover vil enten UNG DRAGE, DRAGEDRONNINGEN eller DRAGEKONGEN lande på det midterste hjul ved hvert spin i bonusrunden.

SÅDAN SPILLER DU DRAGON'S MIRROR

Spilforløb

Alle forløbsfunktioner i spillet, inklusive symboler der er låst på hjulene, og som påvirker efterfølgende spin, gemmes i dit spil på det indsatsniveau, du spiller.

Du kan have flere forløbsniveauer på forskellige indsatser i samme spil, og skifte mellem dem ved at skifte indsats.

Hvis du vinder gratis spin fra en promoveringskampagne bliver alle forløb i hovedspillet inklusive alle låste symboler gemt, og du har mulighed for at fortsætte med at spille med samme indsats, når du har afsluttet dine gratis spin.

Bemærk venligst, at når du forlader spillet, vil alle dine fremskridt blive gemt, og indlæst når du åbner spillet igen.

Samlet indsats

Den samlede indsats er summen af indsatser pr. linje. Du kan justere den når som helst ved at puge knapperne + og -.

Spin hjulene

Hvis du spiller på en computer, skal du klikke på Spin-knappen eller trykkee på mellemrumstasten for at spille.

Autospil

Tryk på AUTO-knappen for at starte automatisk spil til den aktuelle, valgte indsats. Vælg, hvor mange spin der skal spilles via rullemenuen Samlet Antal Spin.

Flere autospilsindstillinger

Vælg tabsgrænsen. Autospin stopper ved det sidste spin, inden tabsgrænsen er nået. Tabsgrænsen for autospil bør være højere end din indsats.

Udvid dialogen AUTOSPIL ved at vælge FLERE AUTOSPIL-INDSTILLINGER. Her kan du vælge flere kriterier for at stoppe AUTOSPIL, herunder - Stop hvis en enkelt gevinst overstiger et bestemt beløb, Stop ved Bonus-funktion.

Jackpot-spil

Vind en af de tilbudte jackpot trin, når tre eller flere jackpot symboler kommer frem på hjulene, eller når jackpotten udløses af en spillefunktion. Drej jackpot hjulet for at bestemme hvilken af de tilbudte jackpot trin, der vil blive vundet. Størrelsen af segmenterne på jackpot hjulet svarer ikke til odds for at vinde hver repræsenteret jackpot trin. Chancerne for at vinde en jackpot, stiger i forhold til størrelsen på den spillede indsats. Jackpotten udløses tilfældigt, og kan vindes ved at spille enhver af de forbundne jackpot spil. For at vinde jackpotten skal spilleren ikke gøre andet, end tage beslutningen om at dreje hjulene. Indsatsværdien kan ikke ændres under free spins. Problemer med internetforbindelsen kan forårsage forsinkelser i jackpot meddelelser eller opdateringer, men de påvirker ikke de faktiske jackpot gevinster. Det er ikke muligt for to spillere at vinde den samme jackpot. I tilfælde af, at to jackpot gevinster opstår tæt på hinanden, vil jackpotten blive tildelt i deres respektive rækkefølge. Pga forbindelsesproblemer kan den viste jackpot værdi være anderledes end den effektive jackpot værdi. Jackpotten kan være midlertidigt deaktiveret, når dette sker, vil alle bidrag være sat på pause. Det tilgængelige jackpot beløb efter genaktiveret, vil være det samme som før deaktiveringen.

Reglerne for ophør af jackpot og allokering af jackpotmidler er defineret af hver operatør efter eget skøn.

Progressive Jackpot / Progressiv Jackpot

Den progressive jackpot indsamles via alle indsatser på spil, der tilbyder disse jackpots, og i nogle tilfælde kan disse jackpots være tilgængelige på mange hjemmesider. En procentdel af hver indsats tilføjes til den fælles pulje. En del af dette bidrag puges til at opbygge det progressivt stigende jackpot-beløb, og den anden del bidrager til nulstillingspuljen, som er det mindste garanterede beløb, som spillerne kan vinde, når en jackpot bliver vundet af kvalificerede spillere. Når jackpotten er blevet vundet, bliver en ny progressiv jackpot tilgængelig, og processen starter forfra. Jackpotten kan kun udløses og vindes på ét spin af én enkelt puger. Jackpotten har ingen maksimumværdi. Odds for at vinde jackpotten stiger i forhold til størrelsen på jackpotten, og kan vindes når som helst. Når jackpotten bliver vundet af en anden spiller, vises en besked i jackpot-feltet. Når den er vundet, overføres beløbet direkte til pugerens pung, også selv om den er vundet via et bonusspin.

Timed Jackpot / Tidsindstillet Jackpot

Den tidsindstillede jackpot er en progressiv jackpot, som garanterer at udbetale inden en bestemt dato og klokkeslæt. Præmiepuljen vokser med bidrag fra indsatserne på alle spin i et jackpot-spil, og jo tættere puljen kommer på det viste, garanterede udbetalingstidspunkt, jo større er oddsene for at vinde den. Oddsene øges op til 100 %, når det garanterede udbetalingstidspunkt nås. Når jackpotten er vundet, bliver en ny jackpot tilgængelig og processen starter forfra med en ny deadline for, hvornår den næste garanterede udbetaling er. Jackpotten kan kun udløses og vindes på ét spin af én enkelt puger. Jackpotten har ingen maksimumværdi, og den kan vindes når som helst. Når jackpotten bliver vundet af en anden spiller, vises en besked i jackpot-feltet. Når den er vundet, overføres beløbet direkte til pugerens pung, også selv om den er vundet via et bonusspin.

Dynamisk Jackpot Allokering

Kun de første 17.20kr af en indsats er berettiget til at vinde time jackpot.

Indsatsbeløb på mere end 17.20kr lægges direkte til progressive jackpot.

Daily Jackpot (time)

Den nuværende startværdi er: 17,206.17kr, Den næste minimum startværdi er: 17,206.17kr

Mega Jackpot (progressive)

Den nuværende startværdi er: 430,154.48kr, Den næste minimum startværdi er: 430,154.48kr

Hourly Jackpot (time)

Den nuværende startværdi er: 860.30kr, Den næste minimum startværdi er: 860.30kr

Generelle spilletyper

Tjek udbetalingsmenuen i spillets udbetalingstabel hvis du ikke er sikker på spilletypen.

Værdierne relateret til hvert symbol, som vises enten på spillemaskinescenen eller på de dedikerede sider for Symbolgevinster på Udbetalingsmenuen, repræsenter indsatsmultiplikatorer og ikke kreditter.

Gevinstkombinationer og udbetalinger foretages i henhold til udbetalingstabellen.

Hvis du spiller et linjespil, er præmieværdien fra en gevinstlinje lig med den samlede indsats ganget med symbolmultiplikatoren, der vises i gevinsttabellen. Hvis flere gevinster forekommer på flere gevinstlinjer, summeres de samlede gevinstværdier. Hvis der er mere end én gevinst på den samme gevinstlinje, udbetales den største gevinst. Hver enkelt gevinstlinje kan kun betale én gang pr. spin.

Hvis du spiller et måde- eller klyngespil, er præmieværdien fra en måde eller vindende klynge lig med den udbetaling, der vises i udbetalingstabellen. Hvis flere gevinster forekommer på flere måder eller klynger, summeres de samlede gevinstværdier.

Hvis der er et Scattersymbol i spillet, vil alle gevinster blive udbetalt foruden enhver anden symbolgevinst som opstår under samme spin.

Vær venligst opmærksom på, at hver konto kun tillader, at et enkelt spil kan spilles af gangen. Derfor kan et spil ikke spilles på mere end en enhed, eller flere spil på samme enhed, på samme tid. Ved at gøre dette, kan det medføre forskellige fejl.

I tilfælde af en ufuldstændig spilrunde på grund af tab af forbindelse, hvor resultatet endnu ikke er opstået, vil spillet give et resultat ved genoprettelse af forbindelsen, og resultatet vil være synligt i spilhistorikken efter genindlæsning af spillet.

I tilfælde af en ufuldstændig spilrunde på grund af tab af forbindelse, hvor resultatet er opstået, men spilleren ikke kunne informeres om dette, vil spillet informere spilleren om det endelige resultat ved genindlæsning af spillet, og resultatet vil være synligt i spilhistorikken.

For at få den bedste spiloplevelse anbefales det, at du puger den nyeste softwareudgave. Fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

RTP er ≈ 94.73%, hvilket inkluderer RTP i grundspillet samt jackpot-bidrag.

Den kalkulerede maks. multiplikator for spillet er 3873.

Minimumindsats: 1kr

Maksimumindsats: 100kr

Spilleversion: 4.0.1

Producent: Dopamine EOOD

Seneste opdatering: 06-11-2023