WOZ Ruby Slippers

Basisspil

• WILD er wild for alle symboler undtagen JACKPOT, DOROTHY, SCARECROW, TIN MAN, COWARDLY LION, WICKED WITCH, WIZARD og CRYSTAL BALL
  • Kun højeste gevinst udbetalt pr. vinderkombination.
  • Udbetalingstabellen reflekterer nuværende indsatskonfigurationer.
  • Linjeudbetalinger skal forekomme på tilstødende hjul, begyndende på hjulet længst til venstre.
  • JACKPOT forekommer kun i basisspillet.

Ruby Slippers-feature

• Ved et hvilket som helst spin, hvor JACKPOT-symbolet ikke forekommer på hjul 3 og WICKED WITCH, WIZARD eller CRYSTAL BALL-symboler ikke forekommer på hjul 5, klikker Ruby Slippers tilfældigt sammen, mens hjulene spinner.
  • Mens hjulene spinner, dukker der bobler op rundt omkring på skærmen. Boblerne kan forvandle hvilket som helst af hjulene 1 til 5 til et WILD REEL.
  • Helt op til 4 hjul kan blive forvandlet til WILD REELS.
  • WILD REEL er wild for alle symboler undtagen JACKPOT, DOROTHY, SCARECROW, TIN MAN, COWARDLY LION, WICKED WITCH, WIZARD og CRYSTAL BALL.
  • Derefter kan Ruby Slippers tildele en multiplikator på en enten 2x eller 5x. Hvis Glinda dukker op på skærmen, så øges multiplikatoren til 10x.
  • Linjegevinster evalueres efter featuren er slut.

Feature genspin

• En, to eller tre feature-udløsende symboler, spredt på hjul 1-4, kombineret med et hvilket som helst feature-udløsende symbol, spredt på hjul 5, udløser feature genspin
  • DOROTHY er på hjul 1.
  • SCARECROW er på hjul 2.
  • TIN MAN er på hjul 3.
  • COWARDLY LION er på hjul 4.
  • WICKED WITCH, WIZARD og CRYSTAL BALL er på hjul 5.
  • De feature-udløsende symboler fastholdes og feature-hjul afløser de resterende hjul, og der genspinnes én gang.
  • Hvis mindst 2 feature-udløsende symboler forekommer spredt på hjul 1-4 efter genspinnet, så tildeles en feature.
  • Udbetalingslinjer evalueres efter genspinnet eller når der returneres fra featuren, hvis den blev udløst.
  • DOROTHY, SCARECROW, TIN MAN og COWARDLY LION er de eneste symboler, der vises på feature genspin-hjulene.

Find The Broom-feature

• To eller flere feature-udløsende symboler, spredt på hjul 1-4, og et WICKED WITCH-symbol, spredt på hjul 5, udløser Find The Broom-featuren. Vælg The Wizard of Oz TOKENS for præmier.
  • Pengepræmier: 2x, 3x, 4x eller 6x den samlede indsats
  • SMALL WICKED WITCH pengepræmie: 2x den samlede indsats.
  • Nogle af præmierne afdækker andre OZ-karakterer. Hvis karakter-symbolerne udløste featuren, forhøjes karakterens præmie.
  • Hvis DOROTHY var involveret i at udløse featuren, og du finder hende i vælg-marken, så tildeles der en WICKED WITCH-redder og en pengepræmie på 4x den samlede indsats. WICKED WITCH-redderen beskytter mod en SMALL WICKED WITCH. Hvis DOROTHY ikke var involveret i at udløse featuren, og hun findes i vælg-marken, så tildeles der kun en pengepræmie på 4x den samlede indsats.
  • Hvis SCARECROW var involveret i at udløse featuren, og du finder ham i vælg-marken, så tildeles der en præmie-booster og en pengepræmie på 4x den samlede indsats. Præmie-boostet tildeler en tilfældig pengepræmie på mellem 4x og 10x den samlede indsats. Hvis SCARECROW ikke var involveret i at udløse featuren. og han findes i vælg-marken, så tildeles der kun en pengepræmie på 4x den samlede indsats.
  • Hvis TIN MAN var involveret i at udløse featuren, og du finder ham i vælg-marken, så tildeles der 3x Vælg og en pengepræmie på 4x den samlede indsats. Ved 3x Vælg så ganges næste valgs gevinst med 3x. Hvis TIN MAN ikke var involveret i at udløse featuren, og han findes i vælg-marken, så tildeles der kun en pengepræmie på 4x den samlede indsats.
  • Hvis COWARDLY LION var involveret i at udløse featuren, og du finder ham i vælg-marken, så tildeles der en stor præmie. Den store pengepræmie tildeler en tilfældig pengepræmie på enten 20x, 25x, 30x eller 50x den samlede indsats. Hvis COWARDLY LION ikke var involveret i at udløse featuren, og han findes i vælg-marken, så tildeles der kun en pengepræmie på 4x den samlede indsats.
  • Ved at afdække SMALL WICKED WITCH, uden at have en WICKED WITCH-redder tilbage, så afsluttes featuren, og der tildeles et sidste valg for at give dig chancen for at finde BROOM GROUP-symbolet og derved få en Wicked Witch-Treasure.
  • WICKED WITCH-Treasure pengepræmie: 10x, 15x, 20x eller 25x den samlede indsats.
  • Hvis der kun er en SMALL WICKED WITCH-token og ingen WICKET WITCH-reddere tilbage, så forvandles SMALL WICKET WITCH til BUCKET. Afdækkes et BUCKET-symbol tildeles Clear All pengepræmien og featuren afsluttes.
  • Clear All pengepræmie: 50x den samlede indsats.
  • Alle pengepræmier, der dukker op under Find The Broom-featuren, er allerede blevet ganget med den samlede indsats.

Emerald City gratis spin-feature

• To eller flere feature-udløsende symboler, spredt på hjul 1-4, og et WIZARD-symbol, spredt på hjul 5, udløser Emerald City gratis spin-featuren.
  • Der tildeles 5 gratis spin.
  • Hvis DOROTHY var involveret i at udløse featuren, tildeles yderligere 5 gratis spin op til 10 gratis spin i alt.
  • Hvis SCARECROW var involveret i at udløse featuren, forvandles alle GROUP-symboler til SCARECROW WILDS.
  • Hvis TIN MAN var involveret i at udløse featuren, så ganges alle gevinster med 3x.
  • Hvis COWARDLY LION var involveret i at udløse featuren, så forvandles et tilfældigt hjul pr. spin til COWARDLY LION WILD REEL.
  • Under gratis spin vil 3 eller flere spredte FEATURE-symboler tilføje yderligere gratis spin til det resterende antal gratis spin. Antallet af ekstra gratis spin tildelt er identisk med antallet oprindeligt tildelt.
  • 5 FEATURE-symboler tildeler flere gratis spin plus en pengepræmie på 10X den samlede indsats.
  • 4 FEATURE-symboler tildeler flere gratis spin plus en pengepræmie på 5X den samlede indsats.
  • 3 FEATURE-symboler tildeler flere gratis spin.
  • Indsatsen pr. linje og de aktive udbetalingslinjer forbliver de samme, som det spin der udløste featuren.
  • JACKPOT, WIZARD, CRYSTAL BALL, WICKED WITCH, DOROTHY, SCARECROW, TIN MAN og COWARDLY LION forekommer ikke på hjulene.
  • COWARDLY LION WILD REEL og SCARECROW WILD er wild for alle symboler undtagen FEATURE.
  • Under gratis spin anvendes et alternativt sæt hjul. Vinderkombinationer for disse hjul er identiske med dem i basisspillet. Crystal Ball-featuren, Find The Broom-featuren og Ruby Slippers-featuren kan ikke udløses.
  • Alle scatterudbetalinger ganges med den samlede indsats. Scatterudbetalingerne tilføjes gevinster fra udbetalingslinjen.

Crystal Ball-feature

• To eller flere feature-udløsende symboler, spredt på hjul 1-4, og et CRYSTAL BALL-symbol, spredt på hjul 5, udløser Crystal Ball-featuren.
  • Hver gang en udløser-karakter forekommer, så stiger en pengepræmie. WICKED WITCH pauser stigningen. Nogle gange, efter at alle de udløsende karakterer er dukket op, kommer Glinda med en stigning mere.
  • 2 af enten DOROTHY, SCARECROW, TIN MAN eller COWARDLY LION plus CRYSTAL BALL tildeler 4x, 5x, 6x, 7x, 8x, 9x, 10x, 12x, 15x, 20x eller 50x den samlede indsats.
  • 3 af enten DOROTHY, SCARECROW, TIN MAN eller COWARDLY LION plus CRYSTAL BALL tildeler 8x, 9x, 10x, 12x, 15x, 20x, 25x, 50x eller 100x den samlede indsats.
  • Alle 4 af enten DOROTHY, SCARECROW, TIN MAN eller COWARDLY LION plus CRYSTAL BALL tildeler 20x, 25x, 30x, 35x, 40x 50x, 100x eller 200x den samlede indsats.
  • Pengepræmien tildeles, når der ikke længere dukker nogle karakterer op.
  • Alle pengepræmier som forekommer i Crystal Ball-featuren er allerede blevet ganget med den samlede indsats.

Udbetalingslinjer

• Gevinster på flere udbetalingslinjer slås sammen.
  • Samlet linjeindsats skal deles ligeligt mellem hver aktiv udbetalingslinje; derfor er alle samlede indsatsbeløb ikke disponible.
  • Den samlede indsats er antallet af linjer ganget med kontantindsatsen på hver linje.
  • Kun aktive udbetalingslinjer kan registrere gevinster.
  • Tekniske fejl annullerer alle udbetalinger og spil.
  • THE WIZARD OF OZ og alle relaterede karakterer og elementer er varemærker af Turner Entertainment Co. Judy Garland som Dorothy fra THE WIZARD OF OZ. (s08)

Seneste opdatering: 16-05-2018