Merry Money

Introduktion til spillet

Velkommen til Merry Money, spillemaskinen med 5 hjul, 10 gevinstlinjer og et Robin Hood-tema.
Der er 3 bonusspil at vælge imellem, som tilbydes i et spændende nyt format.

Sådan spilles det

Vælg din indsats -
Hvis du ønsker at justere dette, trykkes på knapperne INDSATS/LINJE "+" og "-" for at øge eller reducere størrelsen på din indsats pr. linje.

Gevinstlinjer
Standardvalget af gevinstlinjer er 10.

Lad hjulene snurre -

Tryk på SPIN-knappen for at starte dit spil.
Der er en automatisk spillefunktion til rådighed, som automatisk starter hvert spin, enten til der sker noget, som kræver din indblanding, eller antallet af indstillede spins er brugt.
Vælg dit ønskede antal spins ved at trykke på de nummerede knapper, der kommer frem, når du trykker på AUTOPLAY.
Tryk på "Stop" for at annullere automatisk spil.

Udbetalingstabel

Alle linjers gevinstbeløb vises i spillets udbetalingstabellen som multiplikatorer af indsatsen pr. linje.
Disse vises som kontantværdier i spillet, og de ændrer sig, når indsatsen pr. linje justeres.

Pick Me-bonussen

Pick Me-bonussen udløses, når der er 3 eller flere synlige målsymboler.
Vælg et af målene for at afsløre din præmie.

Målbonussen

3 eller flere synlige BONUS-symboler udløser Målbonussen.
Formålet med Målbonussen er at fastslå, hvilken bonus du vil få tildelt.
Klik på Robin Hood for at skyde en pil mod målet.
Hvis pilen lander i det røde segment, bliver du tildelt Gevinstspins-bonussen, og hvis den lander i det gule segment, bliver du tildelt Hall of Plenty-bonussen.

Gevinstspins-bonus

Inden du spiller gevinstspins-bonussen, skal du først følge gevinstspins-ruten, som fastslår, hvor mange spins du har.
Klik på spin for at fastslå, hvor mange pladser du flytter op ad stien.
Når du lander på Hent, tildeles det valgte antal spins.
Gevinstspins spilles med den samme indsats pr. linje og antal linjer som startspillet.
Gevinstspins-bonussen bruger de samme præmier som i grundspillet.
Bonussen ender, enten når der ikke er flere spins tilbage, eller det maksimale gevinstniveau er nået.

Hall of Plenty-bonus

Tryk På SPIN for at vælge en dør mellem 1 og 6, som Robin Hood vil gå igennem.
Hver dør indeholder enten en skat, der lægges til dine gevinster, eller en støjende folkemængde, der løber gennem slottet, og som kan vække den sovende sherif.
Bonussen stopper, når sheriffen vågner, tilkalder sine vagter og jager Robin Hood ud af slottet.
Den endelige præmie er summen af alle de skatte, som det lykkedes Robin Hood at stjæle.

Den teoretiske gennemsnitsudbetaling til spilleren er 95.09%.
Denne teoretiske tilbagebetaling repræsenterer den langsigtede forventede tilbagebetaling for spillet som beregnet og bekræftet af en uafhængig testvirksomhed.
Funktionsfejl vil annullere alle udbetalinger og spil.

Seneste opdatering: 10-05-2017