Valkyrie

Nøglefunktioner

Funktion

Værdi

Linjer

1024 udbetalingslinjer

Hjul

5 hjuls

Rakkers

4 rakkers

Hit frekvens

~31%

Navn

Valkyrie

Spillestrategier

Mange spillere ændrer indsatsstørrelsen efter deres sidste spilrundes udfald. Du kan indstille dette til at ske automatisk ved at vælge en spillestrategi.

• En spillestrategi er et forudbestemt mønster, som automatisk skifter dit indsatsniveau efter bestemte regler.
  •  En spiller kan ændre eller deaktivere en spillestrategi efter hver spillerunde.
  • Auto Spin medtager spillestrategier.
  • Aktivér en spillestrategi ved at vælge startniveauet og strategien. Tryk derefter på 'Spil'.
  • Spillestrategien skifter ikke spillets teoretiske udfald.6. Optimizer adjusts the bet up or down to the closest bet level below the selected %. It remains active on the lowest bet level
  • Værktøjet Optimiser justerer indsatsen op eller ned til det nærmeste indsatsniveau under den valgte %-del. Den forbliver aktiv på det laveste indsatsniveau.
  • Spillestrategierne er opført i udbetalingstabellen.

Spilleregler

• Valkyrie er en videospillemaskine med 5 hjul, 4 rækker og 1024 måder at vinde på.
  • Spillet omfatter 12 indsatsniveauer for hver valuta.
  • Hver indsats udgør 100 mønter.
  • En spillerunde begynder på det valgte indsatsniveau, når spilleren trykker på knappen 'Spil'.
  • Spillet kan også spilles automatisk ved at aktivere funktionen Autospil. Hold knappen 'Spil' nede, eller brug knappen 'Autospil' til at indstille antallet af spillerunder, der skal spilles automatisk.
  • Gevinster og gevinstgivende kombinationer udbetales efter gevinsttabellen.
  • Gevinster vises i mønter eller i spillerens valuta. Spilleren kan ændre sine præferencer i Indstillinger.
  • Valkyrie spilles i tre spiltilstande: Normal-, bonus- og Free spins-tilstand. Bonustilstanden omfatter én af de 3 Valkyrie-features: Arrow of Fortune, Shield of Chance eller Sword of Destiny.
  • Wild-skjoldet erstatter alle andre symboler undtagen Free spin-symbolet.
  • Spillet begynder altid i normaltilstand.
  • Hvis spilleren får ét stort symbol, kan det tilfældigt risikere at falde ned og lande på en synlig plads. Dette forekommer både i normal- og Free spins-tilstand. Store symboler dannes i tre størrelser: 2x2, 2x3 og 3x3.
  • Bonussymboler kan dukke tilfældigt op over hjulene i normaltilstand, mens de drejer. Mellem 3 og 5 bonussymboler vil lande på et synligt felt og giver spilleren et respin i bonustilstand med én af de tre Valkyrie-features.
  • Den udløste feature i bonustilstand vælges tilfældigt
  • Værdien af den udløste bonustilstand påvirkes af antallet af bonussymboler, der lander. Jo flere bonussymboler, jo mere værdifuld bonustilstand.
  • De tre forskellige Valkyrie-features i bonustilstanden fungerer på følgende måde:
    • Arrow of Fortune: Et tilfældigt antal pile affyres mod hjulene, mens de drejer. Hver træffer med en pil danner et symbol, der enten er 2x2, 2x3 eller 3x3 stort. Alle pile danner det samme symbol, men symbolerne kan variere i størrelse.
    • Shield of Chance: Et tilfældigt antal skjold falder ned over hjulene, mens de drejer. Hver skjold, der lander på en synlig plads, forvandles til et Wild-skjold.
    • Sword of Destiny: Et tilfældigt antal sværd falder ned over hjul 2, 3 og 4. Hvis et sværd lander på et hjul, forvandler alle symboler på hjulet om til Wild-sværd.
  • Efter bonustilstanden udbetales gevinster, og tilstanden slutter.
  • Free spins-scatter-symboler forekommer kun på hjul 2, 3 og 4.
  • Hvis der lander tre Free spins-scatter-symboler, kan Freja tilfældigt tildele op til to ekstra Free spins-scatter-symboler på hjul 1 og 5, som resulterer i det maksimale antal Free spins-scatter-symboler på fem.
  • Tre eller flere Free spins-scatter-symboler i normaltilstand udløser Free spins- tilstanden.
  • Antallet af Free spins-symboler, der lander, bestemmer antallet af tildelte Free spins, og hvor mange dem, der potentielt spilles i bonustilstand:
    • 3 Free spin-symboler: 5 Free spins med mindst 1 Valkyrie-feature
    • 4 Free spin-symboler: 7 Free spins med mindst 2 Valkyrie-features
    • 5 Free spin-symboler: 10 Free spins med mindst 3 Valkyrie-features
  • Tre eller flere Free spins-scatter-symboler i Free spins-tilstand tildeler ekstra Free spins.
    • 3 Free spin-symboler: 5 Free spins med mindst 1 Valkyrie-feature
    • 4 Free spin-symboler: 7 Free spins med mindst 2 Valkyrie-features
    • 5 Free spin-symboler: 10 Free spins med mindst 3 Valkyrie-features
  • Free spins-tilstanden slutter, når der ikke er flere resterende Free spins.
  • Gevinster udbetales i slutningen af Free spins-tilstanden.
  • Indsatsen kan ikke ændres under et igangværende spin eller i bonus- eller i Free spins-tilstanden.
  • Den teoretiske udbetaling (RTP) i Valkyrie er 96,3 %
  • Spillet tilbyder en maksimum gevinst på 500.000 mønter.
  • Alle indsatser og gevinster annulleres ved fejl.

Seneste opdatering: 04-12-2018