Brazil Bomba

Velkommen til Brazil Bomba spilleautomaten med Free Spin tilstand, Dropdown gevinster, Multiplikatorer og Brazil Bombe Funktionen.

OM SPILLET

Brazil Bomba er en 6 x 8 Videospilleautomat med 12 almindelige symboler, som samles i klynger, hvis der lander 6 eller flere identiske symboler. Der er også et Free Spin symbol, der kan spredes og give Free Spins, samt et Bombe symbol, der kan udløse Bombe Funktionen.

Dropdown Gevinster

Dette spil har ingen linjer eller måder, i stedet giver det gevinst, når 6+ identiske symboler lander i en klynge (kan være både vandret og lodret). Flere klynger kan lande på samme tid, hvorved begge klynger giver gevinst. Vindende klynger fjernes fra hjulene og bliver erstattet af nye symboler for at fylde de tomme hjulpositioner. Dropdowns fortsætter indtil der ikke kommer flere vindende klynger.

Free Spins

Ram 3+ Free Spin symboler hvor som helst på hjulene for at udløse Free Spins. Free Spins bliver spillet med samme indsatsstørrelse som i det aktiverende spil. Antallet af tildelte Free Spins er som følger: 3 Free Spin symboler giver 5 Free Spins. 4 Free Spin symboler giver 10 Free Spins. 5 Free Spin symboler giver 15 Free Spins. 6 Free Spin symboler giver 20 Free Spins. Free Spins kan genudløses.

Bombe Funktionen

Bombesymbolet forekommer i basisspillet og i Free Spins. Det udløses på det først tabende Dropdown. Et bombesymbol eksploderer alle hjulpositioner i en stjerneformation op til 16 hjulpositioner, hvilket giver spilleren en ny chance for at vinde. Kun 1 bombe kan eksplodere pr. Dropdown. Bomben fjerner ikke Free Spin eller Bombesymboler fra hjulene.

Multiplikator

Ved at få en Dropdown gevinst eller ramme Bombe funktionen aktiveres en multiplikator for den følgende Dropdown. Hver Dropdown gevinst eller Bombe funktion giver 1 ekstra multiplikator. Multiplikatoren øges indtil der ikke er gevinst eller Bombe funktion. Multiplikatoren nulstilles efter en tabende Dropdown i basisspillet og ved afslutningen af Free Spins. Multiplikatorer følger med over i Free Spins, hvis der rammes en udløser. Eks. Hvis en spiller har en 5x multiplikator i basisspillet og der udløses Free Spins, starter Free Spins med en 5x multiplikator. Multiplikatoren i Free Spins nulstilles ikke efter en tabende Dropdown. Der er ikke et loft over antallet af multiplikatoren.

HVORDAN SPILLER MAN

• Vælg din pålydende mønt.
  • Tryk på Spin knappen for at starte spillet.

SÅDAN UDREGNES DROPDOWN GEVINSTER

• Alle symbolers gevinster er oplistet i gevinsttabellen for alle gevinster med 6-48 symboler.
  • Hvis en multiplikator var aktiveret, gang det vindende beløb med den tildelte multiplikator.
  • Gang møntgevinsten med møntværdien for at se gevinsten i den lokale valuta.
  • Alle klynge gevinster regnes sammen efter et spin.

SPILMULIGHEDER

Tryk på indstillingsikonet for at åbne og lukke indstillingsmenuen.

• Gevinsttabel – Beskriver funktionerne i spillet, viser alle gevinster dynamisk (ændrer sig afhængigt af kontantvisning eller møntvisning) og viser linjer eller måder at vinde på.
  • Spilindstillinger – Ændr spilhastighed, lydniveau og andre indstillinger.
  • Spilhistorik – Hvis denne funktion er tilgængelig på din gamingside, kan du gennemgå og genspille dine seneste 10 spillerunder.
  • Spilleregler – Åbner reglerne for spillet.
  • Mute – Slå lydene til eller fra.
  • Fuldskærm – Tænder og slukker for fuldskærm.

SPILPANEL

• Møntværdi – Skifter indsatsstørrelsen ved at skifte møntværdien. For at omregne en indsats eller gevinst til din lokale valuta, skal du gange møntantallet (10) med møntværdien.
  • Indsats – Indsatsen er altid 10 mønter per spin. Ved at trykke på feltet skiftes mellem mønt- og pengeværdi.
  • Maks Indsats – Indstiller møntværdien til den højest mulige. Ved at trykke på knappen en gang til, returnere den til sin oprindelige tilstand. (Kun Desktop)
  • Spin Knap – Starter spillet. Når hjulene spinner, bliver spin knappen til en Stopknap. Ved at klikke på Stopknappen stopper hjulene med det samme.
  • Autospil – Spillere kan lade spillet spille automatisk uden at klikke på spin knappen hver gang. Vælg antal runder til automatisk afspilning ved at trykke på Autospil knappen. Spillere kan vælge yderligere indstillinger til når der skal stoppes med autospil i Spilindstillingerne. Tabsgrænsen i nogle klienters version forhindrer spillere i at tabe mere end en forudbestemt grænse sat i en autospil session. Ved at klikke på Autospil knappen igen, stoppes autospillet.
  • Gevinst – Viser gevinsten for den nuværende eller seneste udbetalingsrunde. Ved at trykke på feltet skiftes mellem mønt- og pengeværdi.
  • Saldo – Viser spillernes saldo. Ved at trykke på feltet skiftes mellem mønt- og pengeværdi.

TASTATURGENVEJE

• Mellemrumstast – Tryk på mellemrumstasten for at spinne

TILBAGEBETALINGSPROCENT

Den samlede teoretiske tilbagebetalingsprocent er på 96,3%.

TILFÆLDIGHED

Hjulene spinner på fair vis med lige chance for at stoppe på enhver position ved hjælp af en certificeret tilfældig tal generator. For mere information, besøg http://www.yggdrasilgaming.com/en/about-us

YDERLIGER INFORMATION

• Hvis dit spil afbrydes under et spil, kan du genspille spillet efter at have genstartet spillet indenfor 1 time efter afbrydelsen. Derefter tilføjes eventuelle gevinster fra afbrudte spil til din konto. Hvis du dropper at spille spillet om, vil dine gevinster blive tilføjet til din konto med det samme. Dette påvirker også afbrudte Free Spin runder, som måske resulterer i jackpotgevinster.
  • I enhver situation hvor genstart-funktionen ikke er nok, bedes du venligst kontakte kundeservicen på din gaming hjemmeside.
  • I tilfælde af fejl på spillets hardware/software vil alle de påvirkede spilindsatser samt udbetalinger blive annulleret, og alle påvirkede indsatser vil blive tilbagebetalt.
  • Dette er spillereglerne version 1, dateret 06/02/2020. For at se tidligere versioner, bedes du venligst bruge kontaktformularen på http://www.yggdrasilgaming.com/en/contact-us
  • Dette er en oversættelse af de originale spilleregler. I tilfælde af enhver form for konflikt mellem den engelske og denne sprogversion, gælder den engelske version.

Ordliste

Engelsk Dansk
Free Spin Gratis spin
Scatter Sprede
Max bet Maks indsats
Big Win Stor Gevinst
Super Big Win Super Stor Gevinst
Super Mega Big Win Super Mega Stor Gevinst

Seneste opdatering: 21-02-2020