Bounty Raid 2

SPECIALSYMBOLER OG FUNKTIONER

BANDITTER

Bandit-scattersymboler har indsatsmultiplikatorbelønninger, som vises med monetære værdier. De udbetaler kun når en Sherif lander på samme spin, eller ved slutningen af en bonusrunde som er udløst af Dusørjægeren. Flere Banditter kan lande i samme spin.

En Bandit kan fastlåses i op til 5 spins når den lander. Mens den er fastlåst, vil Bandittens belønning stige i hvert spin med et tilfældigt beløb på enten 10 %, 20 %, 30 %, 40 % eller 50 % af dets oprindelige værdi.

Når Banditterne lander ved siden af hinanden, vil Banditten med den højeste dusør overføre den til alle andre tilstødende Banditter, hvis der også lander en Sherif eller Dusørjæger i samme spin. Dusøren overføres også til alle andre tilstødende Banditter, hvis en af disse Banditter får en stigning af deres dusør, og de vil forblive fastlåst på skærmen i ét yderligere spin.

Efter de fastlåste banditter modtager en højere belønning, som gives af en anden bandit, vil deres dusør stige med de samme procentdele, men af den oprindelige værdi af den bandit som overførte belønningen.

Bandit 1 – har en oprindelige præmie på mellem 1x og 3x indsatsen.

Bandit 2 – har en oprindelige præmie på mellem 4x og 10x indsatsen.

Bandit 3 – har en oprindelige præmie på mellem 11x og 15x indsatsen.

Bandit 4 – har en oprindelige præmie på mellem 16x og 20x indsatsen.

Bandit 5 – har en oprindelige præmie på mellem 21x og 25x indsatsen.

Alle Banditter vises på siden Oprindelig Maks. Dusør på Udbetalingsmenuen, sammen med deres relevante maksimale oprindelige dusør.

SHERIF

Ikke betalende scattersymbol som vises på ethvert hjul, undtagen det midterste hjul, og fanger alle aktuelle, synlige Banditter på hjulene, for at tildele deres kombinerede præmier. Kun en Sherif kan vises på ethvert tidspunkt.

Når den lander, vil Sheriffen omgående tildele den kombinerede præmie for alle Banditter som er til stede på hjulene, og åbne for alle fastlåse Banditter. Sheriffen og Dusørjægeren kan ikke lande under samme spin.

DUSØRJÆGER

Ikke betalende 1x4 scattersymbol som kun vises fuldt synligt på det midterste hjul, og som fastlåser alle Banditter på hjulene i en HOLD & GENSPIN-bonusrunde med 3 genspins, hvor der kun kan lande Banditter på hjulene. Kun en Dusørjæger kan komme frem på ethvert tidspunkt.

Hvis nye Banditter lander under funktionen, vil antallet af gratis genspins blive nulstillet til 3 igen. Efter et spin uden der er landet nye Banditter, kan Dusørjægeren tilfældigt skyde hendes pistol, og nulstille genspinstælleren til 3 igen.

Enhver Bandit som er fastlåst når en Dusørjæger lander, vil blive overført til bonusrunden, men vil kun forblive indtil slutningen af runden.

Bonusrunden slutter når der ikke lander nogen Banditter i 3 genspins, hvor Dusørjægeren ikke har nulstillet genspinstælleren, eller hvis skærmen er fyldt med Banditter. Ved slutningen af bonusrunden vil den kombinerede præmie for alle Banditter blive tildelt spilleren.

SÅDAN SPILLER DU BOUNTY RAID 2

Spilforløb

Alle forløbsfunktioner i spillet, inklusive symboler der er låst på hjulene, og som påvirker efterfølgende spin, gemmes i dit spil på det indsatsniveau, du spiller.

Du kan have flere forløbsniveauer på forskellige indsatser i samme spil, og skifte mellem dem ved at skifte indsats.

Hvis du vinder gratis spin fra en promoveringskampagne bliver alle forløb i hovedspillet inklusive alle låste symboler gemt, og du har mulighed for at fortsætte med at spille med samme indsats, når du har afsluttet dine gratis spin.

Bemærk venligst, at når du forlader spillet, vil alle dine fremskridt blive gemt, og indlæst når du åbner spillet igen.

Samlet indsats

Den samlede indsats er summen af indsatser pr. linje. Du kan justere den når som helst ved at puge knapperne + og -.

Spin hjulene

Hvis du spiller på en computer, skal du klikke på Spin-knappen eller trykkee på mellemrumstasten for at spille.

Autospil

Tryk på AUTO-knappen for at starte automatisk spil til den aktuelle, valgte indsats. Vælg, hvor mange spin der skal spilles via rullemenuen Samlet Antal Spin.

Flere autospilsindstillinger

Vælg tabsgrænsen. Autospin stopper ved det sidste spin, inden tabsgrænsen er nået. Tabsgrænsen for autospil bør være højere end din indsats.

Udvid dialogen AUTOSPIL ved at vælge FLERE AUTOSPIL-INDSTILLINGER. Her kan du vælge flere kriterier for at stoppe AUTOSPIL, herunder - Stop hvis en enkelt gevinst overstiger et bestemt beløb, Stop ved Bonus-funktion.

Jackpot-spil

Vind en af de tilbudte jackpot trin, når tre eller flere jackpot symboler kommer frem på hjulene, eller når jackpotten udløses af en spillefunktion. Drej jackpot hjulet for at bestemme hvilken af de tilbudte jackpot trin, der vil blive vundet. Størrelsen af segmenterne på jackpot hjulet svarer ikke til odds for at vinde hver repræsenteret jackpot trin. Chancerne for at vinde en jackpot, stiger i forhold til størrelsen på den spillede indsats. Jackpotten udløses tilfældigt, og kan vindes ved at spille enhver af de forbundne jackpot spil. For at vinde jackpotten skal spilleren ikke gøre andet, end tage beslutningen om at dreje hjulene. Indsatsværdien kan ikke ændres under free spins. Problemer med internetforbindelsen kan forårsage forsinkelser i jackpot meddelelser eller opdateringer, men de påvirker ikke de faktiske jackpot gevinster. Det er ikke muligt for to spillere at vinde den samme jackpot. I tilfælde af, at to jackpot gevinster opstår tæt på hinanden, vil jackpotten blive tildelt i deres respektive rækkefølge. Pga forbindelsesproblemer kan den viste jackpot værdi være anderledes end den effektive jackpot værdi. Jackpotten kan være midlertidigt deaktiveret, når dette sker, vil alle bidrag være sat på pause. Det tilgængelige jackpot beløb efter genaktiveret, vil være det samme som før deaktiveringen.

Reglerne for ophør af jackpot og allokering af jackpotmidler er defineret af hver operatør efter eget skøn.

Progressive Jackpot / Progressiv Jackpot

Den progressive jackpot indsamles via alle indsatser på spil, der tilbyder disse jackpots, og i nogle tilfælde kan disse jackpots være tilgængelige på mange hjemmesider. En procentdel af hver indsats tilføjes til den fælles pulje. En del af dette bidrag puges til at opbygge det progressivt stigende jackpot-beløb, og den anden del bidrager til nulstillingspuljen, som er det mindste garanterede beløb, som spillerne kan vinde, når en jackpot bliver vundet af kvalificerede spillere. Når jackpotten er blevet vundet, bliver en ny progressiv jackpot tilgængelig, og processen starter forfra. Jackpotten kan kun udløses og vindes på ét spin af én enkelt puger. Jackpotten har ingen maksimumværdi. Odds for at vinde jackpotten stiger i forhold til størrelsen på jackpotten, og kan vindes når som helst. Når jackpotten bliver vundet af en anden spiller, vises en besked i jackpot-feltet. Når den er vundet, overføres beløbet direkte til pugerens pung, også selv om den er vundet via et bonusspin.

Timed Jackpot / Tidsindstillet Jackpot

Den tidsindstillede jackpot er en progressiv jackpot, som garanterer at udbetale inden en bestemt dato og klokkeslæt. Præmiepuljen vokser med bidrag fra indsatserne på alle spin i et jackpot-spil, og jo tættere puljen kommer på det viste, garanterede udbetalingstidspunkt, jo større er oddsene for at vinde den. Oddsene øges op til 100 %, når det garanterede udbetalingstidspunkt nås. Når jackpotten er vundet, bliver en ny jackpot tilgængelig og processen starter forfra med en ny deadline for, hvornår den næste garanterede udbetaling er. Jackpotten kan kun udløses og vindes på ét spin af én enkelt puger. Jackpotten har ingen maksimumværdi, og den kan vindes når som helst. Når jackpotten bliver vundet af en anden spiller, vises en besked i jackpot-feltet. Når den er vundet, overføres beløbet direkte til pugerens pung, også selv om den er vundet via et bonusspin.

Dynamisk Jackpot Allokering

Kun de første 17.44kr af en indsats er berettiget til at vinde time jackpot.

Indsatsbeløb på mere end 17.44kr lægges direkte til progressive jackpot.

Daily Jackpot (time)

Den nuværende startværdi er: 17,443.07kr, Den næste minimum startværdi er: 17,443.07kr

Mega Jackpot (progressive)

Den nuværende startværdi er: 436,076.77kr, Den næste minimum startværdi er: 436,076.77kr

Hourly Jackpot (time)

Den nuværende startværdi er: 872.15kr, Den næste minimum startværdi er: 872.15kr

Generelle spilletyper

Tjek udbetalingsmenuen i spillets udbetalingstabel hvis du ikke er sikker på spilletypen.

Værdierne relateret til hvert symbol, som vises enten på spillemaskinescenen eller på de dedikerede sider for Symbolgevinster på Udbetalingsmenuen, repræsenter indsatsmultiplikatorer og ikke kreditter.

Gevinstkombinationer og udbetalinger foretages i henhold til udbetalingstabellen.

Hvis du spiller et linjespil, er præmieværdien fra en gevinstlinje lig med den samlede indsats ganget med symbolmultiplikatoren, der vises i gevinsttabellen. Hvis flere gevinster forekommer på flere gevinstlinjer, summeres de samlede gevinstværdier. Hvis der er mere end én gevinst på den samme gevinstlinje, udbetales den største gevinst. Hver enkelt gevinstlinje kan kun betale én gang pr. spin.

Hvis du spiller et måde- eller klyngespil, er præmieværdien fra en måde eller vindende klynge lig med den udbetaling, der vises i udbetalingstabellen. Hvis flere gevinster forekommer på flere måder eller klynger, summeres de samlede gevinstværdier.

Hvis der er et Scattersymbol i spillet, vil alle gevinster blive udbetalt foruden enhver anden symbolgevinst som opstår under samme spin.

Vær venligst opmærksom på, at hver konto kun tillader, at et enkelt spil kan spilles af gangen. Derfor kan et spil ikke spilles på mere end en enhed, eller flere spil på samme enhed, på samme tid. Ved at gøre dette, kan det medføre forskellige fejl.

For at få den bedste spiloplevelse anbefales det, at du puger den nyeste softwareudgave. Fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

RTP er ≈ 94.72%, hvilket inkluderer RTP i grundspillet samt jackpot-bidrag.

Den kalkulerede maks. multiplikator for spillet er 2372.3.

Minimumindsats: 1kr

Maksimumindsats: 100kr

Spilleversion: 4.0.1

Producent: Dopamine EOOD

Seneste opdatering: 17-08-2023