11 Champions

Spilleregler

Se sektionerne herunder for at få mere at vide om spillets regler.

Generelle regler

Driftsfejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Størrelsen af det spilbare spilnet er et 5x1 vandret hjul og 5x3 lodrette hjul.

Regler for wild-symbol

1. Wild-symbolet er et Wild-symbol.
  2. Wild -symbolet erstatter for alle symboler undtagen symbolerne Bonus, tomt, drible, aflevere og
  3. Wild-symboler kan forekomme på alle
  4. Wild-symbol fås under basisspillet og Blazing Wild Streak™-funktionen.

Action Reel™-regler

1. Det vandrette Action Reel™ spinner hvert spin, undtagen re-spin.
  2. Action Reel™ har fire mulige udfald Tomt, Drible, Aflevere, eller Skyde.
    • Tomt - ingen
    • Drible - flytter spillers placering til et tilfældigt sted ved siden af. Hvis dette nye sted ikke er markeret med en ramme, er det
    • Aflevere - flytter spillers placering til et tilfældigt sted ved siden af. Hvis dette nye sted ikke er markeret med en ramme, er det
    • Skyde - udløser Blazing Wild Streak™-funktionen med en af de følgende relaterede multiplikatorer: X1, X2, X3, X5, X7,
  3. Action Reel™ er ikke aktivt under Blazing Wild Streak™-funktionen.

Regler for Blazing Wild Streak™-funktion

1. Når Action Reel™ lander på en Skyde udløses Blazing Wild Streak™-funktionen.
  2. Under Blazing Wild Streak™-funktionen
  • 5x3 lodrette hjul re-spinner.
  • Alle positioner markeret med en ramme bliver Wild.
  • Alle gevinster ganges med den multiplikator, der forbundet med skyde- symbolet.
  • Den samlede gevinst vist på et re-spin er den basis-udløsende gevinst plus re-spin-gevinsten.

Bonussymbol-regler

1. Bonus-symbolet er et Scatter-symbol.
  2. Dette Bonus-symbol kan ikke erstattes af Wild-symbolet.
  3. Bonus-symbol forekommer kun på lodrette hjul 2, 3, og 4, undtagen under re-spin.
  4. 3 Bonus-symboler fordelt over hjulene udløser Jackpot-bonusfunktionen.

Regler for jackpot-bonusfunktion

1. 3 Bonus-symboler fordelt over hjulene udløser Jackpot-bonusfunktionen.
  2. Jackpot-bonusfunktionen er en funktion, hvor man skal matche 3 for at
  3. 12 kort vises med billedsiden
  4. Hvert kort er forbundet med 1 af 4 jackpots
  5. Spilleren vælger kort, indtil de har 3 kort, der
  6. Spilleren tildeles den jackpot, der er forbundet med de 3 matchende
  7. Jackpot-bonusfunktion-gevinsterne ganges med samlet bet.
  8. Alle bets under jackpot-bonusfunktion er de samme som det udløsende

Regler for betting og udbetaling

1. Der udbetales kun gevinster for den højeste kombination på hver
  2. Vinderlinjekombinationer udbetales fra venstre til højre, så der skal være et symbol på det første hjul. En symbolkombination, der starter fra andet, tredje, fjerde eller femte hjul giver ikke gevinst. Symbolerne skal være ved siden af hinanden på en
  3. Der udbetales kun gevinst for én vinderkombination pr.
  4. Linjegevinster beregnes ved at gange linjekombinationsudbetalingen med linje- bettet.
  5. Alle udbetalingstabeller viser det antal credits, der er vundet for hver
  6. Samlet bet er 20 ganget med linje-bet.
  7. Gevinster for Jackpot-bonusfunktionen tilføjes til linje-gevinster.
  8. Driftsfejl annullerer alle udbetalinger og

Spiludbetalinger

Eventuelle gevinster til udbetaling på slotmaskinen afgøres af, hvilke symboler der vises på paylinen, når hjulene stopper.

Alle udbetalingstabeller viser det antal credits, der er vundet for hver vindende kombination.

Linjeudbetalinger

Linjegevinster beregnes ved at gange linjekombinationsudbetalingen med linje-bettet. Linje-bet er det samlede bet divideret med antallet af spillede linjer.

For at en kombination af almindelige symboler kan udgøre en vindede linjekombination, skal følgende kriterier være opfyldt:

• Symbolerne skal være placeret ved siden af hinanden på en
  • Payline-vinderkombinationer udbetales fra venstre til højre. En payline- vinderkombination skal starte med payline-positionen længst til venstre og fortsætte med tilstødende positioner på

Du får udbetalt det samlede antal payline-gevinster, som lander på et spin.

Bonussymbol-udbetalinger

3 Bonus-symboler fordelt over hjulene udløser Jackpot-bonusfunktionen. Gevinster for Jackpot-bonusfunktionen tilføjes til linje-gevinster.

For at en kombination af Bonus-symboler kan udgøre en vindede scatter-kombination, skal følgende kriterier være opfyldt:

• 3 Bonus-symboler vises på
  • Bonus-symbolet kan ikke erstattes af Wild-symbolet.

Ikoner

Nedenfor ses ikonerne, der bruges spillet igennem, og beskrivelser af dem.

Ikoner

Beskrivelser

Hovedmenu

Tilbage

Dekrement

Inkrement

Bet

Hurtigt spin

Dæmp / Fjern dæmp

Ansvarligt spil

Spillerbeskyttelse

Loyalitet

Spilhistorik

Transaktionshistorik

Bank

Indstillinger

Udbetalingstabel / Information
   Hjælpfiler
   Lobby
   Kassér

Bemærk:

• Nogle af disse indstillinger vil muligvis ikke være tilgængelige for

Såden spilles spillet

Spillets formål er at lade hjulene køre, så symbolerne danner vinderkombinationer. Udbetalingen afhænger af de dannede vinderkombinationer.

Sådan spiller du:

1. Din saldo bliver vist i credits og er tilgængelig på konsolbjælken.
  2. Sådan vælger du dit bet-beløb:

Skrivebordets indstillingspanel

1.     Åbn Menuen ved at klikke på      -ikonet.

2.     Klik på Bet -ikonet.

3.     Vælg den ønskede værdi blandt de synlige valgmuligheder.

4.     Rul op eller ned med musehjulet, eller brug rullebjælken for at se flere valgmuligheder.

5.     Klik på sats maks. for at satse det maksimalt tilladte beløb.

Computerens konsolbjælke

1.     Tryk på bet-området.

2.     Vælg den ønskede værdi blandt de synlige valgmuligheder.

3.     Rul op eller ned med musehjulet, eller brug rullebjælken for at se flere valgmuligheder.

4.     Klik på sats maks. for at satse det maksimalt tilladte beløb.

Mobil

1.     Åbn Bet-panelet ved at trykke på -ikonet.

2.     Tryk på den ønskede værdi blandt de synlige valgmuligheder.

3.     Swipe op eller ned i Bet-panelet for at se flere valgmuligheder.

4.     Tryk sats maks. for at satse det maksimalt tilladte beløb.

1. Klik eller tryk på spin for at dreje hjulene. Hvis det er aktiveret i Indstillinger, kan du trykke på mellemrumstast for at spinne (kun computer).
  2. Hvis du har en vinderkombination, når hjulene stopper, bliver gevinsten markeret. Du får udbetalt den gevinst, der vises i gevinst-boksen.
  3. Hvis du ikke har en vinderkombination, er spillet slut, og du kan spille

Udbytte til spiller (UTS)

Udbytte til spiller (UTS) er den teoretiske statistiske procentdel af den samlede mængde penge, der er satset af spillere i et specifikt spil, som bliver udbetalt som gevinster over tid. UTS er fastlagt og ændrer sig ikke.

Spillets UTS er 95.93 %.

Autospil

Du kan spinne et bestemt antal gange i træk uden at interagere med spillet ved at bruge Autospil.

Om Autospil

• Autospil og nogle af de relaterede muligheder er måske ikke til rådighed i det spil, du spiller.
  • Du skal angive din indsats, inden du starter en Autospil-session, da Autospil spiller med den senest angivne
  • Autospil kan stoppes når som helst. Dette påvirker spinnets
  • Autospil stopper, hvis du udløser en

Indstillinger

Panelet Indstillinger giver adgang til flere spilindstillinger.

Computer

1.      Åbn Menuen ved at klikke på      -ikonet.

2.      Klik på Indstillinger -ikonet.

Mobil

1.      Åbn Menuen ved at trykke på      -ikonet.

2.      Tryk på Indstillinger -ikonet.

Du kan vælge, hvad du vil tænde og slukke for.

• Introskærm viser introskærmen, når spillet starter.
  • Vis vejledning ved start (kun på mobil).
  • Hurtigt spin øger spinhastigheden på
  • Alle lyde styrer alle lyde, både spil- og
  • Spillyde styrer konsol- og spinlyde, såvel som lyde for gevinstkombinationer og - sekvenser.
  • Bagrundsmusik styrer
  • Mellemrum for at spinne lader dig spinne hjulet med tastaturets mellemrumstast (kun computer).

Bemærk:

• Nogle af disse indstillinger vil muligvis ikke være tilgængelige for
  • Spillyde og Baggrundsmusik er kun aktiverede, hvis Alle lyde er slået TIL

Seneste opdatering: 02-06-2020