Palladium

Mål:

Palladium er en spilleautomat med 5 hjul, 30 linjer og et "Palladium Free Spins Game" bonusspil, hvor du kan vinde freespin og freespin multiplikatorer. "Palladium Free Spins Game" bonusspillet udløses når 3 eller flere scatter Palladium Logo-symboler vises hvor som helst.

Palladium Bar Wild-symbolet erstatter alle andre symboler, undtagen scatter Palladium Logo-symboler.

Information:

Spillereglerne er de samme i spil om rigtige penge og spil for sjov .

Den teoretiske gevinst til spillere i spillet er 97.21%.

Sådan spiller du

• Når du starter er der sat en standard indsats for spillet.
  • LINJER: Du kan ændre antallet af linjer ved at klikke på “+” eller “-” pilen mellem feltet LINJER. De valgte linjer markeres, de andre linjer markeres ikke.
  • INDSATS: Du kan ændre indsatsen per linje ved at klikke på “+” eller “-” ved INDSATS PER LINJE feltet.
  • SPIN: Klik på "spin" eller håndtag for at starte hjulene. Efter hjulene stopper, vil vindende kombinationer blive udbetalt i henhold til gevinstoversigten.
  • Klik på MAKS. INDSATS for at vælge den maks. mulige indsats.
  • AUTOSPIN”: Du kan bruge denne funktion til at vælge mellem de forskellige muligheder for "håndfrit spil". De tilgængelige muligheder under denne funktion er:
    • Antal spin: Spillet spiller automatisk det antal spil du vælger i rullemenuen. Du kan vælge hvilket som helst antal spil og spille indtil din saldo er lavere end den samlede indsats der sættes.
    • Spin til gevinsten er lig med eller over: Spillet spinner automatisk indtil det vundne beløb er lig med eller overskrider det indtastede beløb.
    • Spin til tab rammer: Spillet spinner automatisk indtil det tabte beløb rammer det indtastede beløb.
    • Spin indtil bonusspillet: Spillet fortsætter automatisk, indtil bonusspillet udløses.
  • Klik på STOP-knappen for at stoppe AUTOSPIN og spille videre i normal tilstand.
  • Klik på X knappen for at lukke AUTOSPIN dialog vinduet.
  • Vær opmærksom på at AUTOSPIN ikke er tilgængeligt i spil for sjov.
  • Alle vindende symboler animeres, sammen med animationerne i baggrunden.
  • Det samlede vinderbeløb vises i vinduet GEVINST nederst til højre på skærmen.
  • Din spilsaldo vises ved siden af SALDO nederst til venstre på skærmen.
  • Ved eventuelle fejl annulleres alle udbetalinger og indsatser.

Browser-knap panelfunktioner:

• Klik på Spilleregler for at se alle spillereglerne i hjemmeside format.
  • Klik på Spilhistorik for at se en logbog fra de spil du har spillet.
  • Klik på Forlad spil hvis du vil afslutte spillet og gå tilbage til lobbyen.
  • Klik på Hurtig indbetaling for at indbetale penge på din konto.
  • Klik på ”Ansvarligt spil” for at åbne siden om ansvarligt spil.
  • Klik på STJERNE for at tilføje eller slette spil fra din favoritliste.
  • Klik på Penge/Sjov” for at skifte mellem spil for rigtige penge og spil for sjov.

Regler:

• Klik på ? nederst på skærmen for at gå til spillereglerne.
  • Brug scroll for at bladre igennem hjælp siderne.

Palladium Free Spins Game:

• Freespin bonusspillet udløses når 3 eller flere Palladium Logo-symboler vises hvor som helst.
  • Spilleren præsenteres for en skærm med 4 valgmuligheder.
  • Mulighederne er: 30 freespin med multiplikator 1, 10 freespin med multiplikator 3, 6 freespin med multiplikator 5 og 3 freespin med multiplikator 10.
  • Spilleren kan vælge en af de fire valgmuligheder og vil få det valgte antal freespin med den tilhørende multiplikator.
  • Efter valget, vender spillet tilbage til hovedskærmen og de valgte freespin spilles.
  • Alle gevinster under freespin ganges med den tildelte multiplikator.
  • Bonusrunden med freespin kan ikke blive genudløst.
  • Freespin spilles på det samme antal linjer og med samme indsats per linje, som i det spil der udløste freespin.
  • Freespin gevinster lægges sammen med gevinstlinje og scatter-gevinster.

Spilleregler:

• Spil på 1-30 linjer.
  • Du starter spillet med "SPIN" med de valgte "LINJER" og "INDSATS".
  • Med "MAKS. INDSATS" vælger du at spille med 30 linjer og den maksimale indsats pr. linje.
  • Linjegevinster ganges med indsatsen per linje.
  • Den højeste gevinst udbetales på de valgte betalingslinjer.
  • Sammenfaldende gevinster på forskellige oplyste betalingslinjer lægges til den samlede gevinst.
  • Scatter gevinster ganges med den samlede indsats og lægges til gevinstlinje gevinster.
  • Alle gevinster sker på de valgte betalingslinjer, undtagen scatter Palladium Logo-symbolet, som giver gevinst når det ses hvor som helst på hjulene.
  • Alle symboler betaler fra venstre mod højre, undtagen scatter Palladium Logo-symboler som giver gevinst hvor som helst på hjulene.
  • Palladium Bar Wild-symbolet erstatter alle andre symboler, undtaget scatter Palladium Logo-symbolet.
  • Palladium Bar Wild-symbolet fungerer kun i forbindelse med andre symboler, undtagen scatter Palladium Logo-symbolet.
  • Palladium Bar Wild-symbolet vises kun på hjulene 1, 2, 3 og 4.
  • Ved eventuelle fejl annulleres alle udbetalinger og indsatser.

GEVINSTOVERSIGT:

• GEVINSTOVERSIGTEN kan ses ved at klikke på “I”-knappen.

Wild

Palladium Bar-symbolet er et Wild-symbol som erstatter alle andre symboler, undtagen scatter Palladium Logo-symbolet.

Scatter

5 – 20

4 – 4

3 – 2

2 – 1

“Palladium Logo” er en scatter som betaler hvor som helst.

5 – 2500

4 – 500

3 – 100

2 – 40

5 – 400

4 – 200

3 – 75

2 – 30

5 – 200

4 – 75

3 – 40

2 – 20

5 – 150

4 – 50

3 – 30

2 – 5

5 – 40

4 – 20

3 – 5

5 – 30

4 – 15

3 – 4

5 – 20

4 – 12

3 – 4

5 – 12

4 – 6

3 – 3

5 – 8

4 – 5

3 – 3

5 – 8

4 – 4

3 – 2

GEVINSTLINJER:

Indbetal penge på din konto

For at indbetale flere penge til din konto, skal du klikke på "INDBETAL" i "Kasse" og vælge den ønskede indbetalingsmetode (Spil hvor som helst kunder) eller klikke på "INDBETAL" i "Kasse"-menuen på panelet til venstre i hovedlobbyen og vælge den ønskede indbetalingsmetode (for download kunder). Du kan også tilføje penge ved at klikke på "REBUY" på spilskærmen og derefter "Indbetal nu". Hvor lang tid, det tager at overføre penge og afgifter, varierer i forhold til den valgte indbetalingsmetode.

Hvad gør jeg, hvis jeg når min indsatsgrænse

Hvis spillesaldoen går under minimumindsatsen, vises buy-in-vinduet automatisk For at indbetale flere penge til din konto, skal du klikke på "INDBETAL" i "Kasse"-menuen i hovedlobbyen (Spil hvor som helst kunder) eller klikke på "INDBETAL" i "Kasse" på panelet til venstre i hovedlobbyen og vælge den ønskede indbetalingsmetode (i download kunder) eller klikke på "Indbetal nu" i "Buy-in"-vinduet i spillet.

Jeg kunne ikke afslutte spillet. Hvad skal jeg gøre?

Hvis du mister internetforbindelsen midt i spillet, afslutter softwaret automatisk spillet for dig. Du kan se resultatet ved at klikke på "Spilhistorik" når du er logget på igen.

Hvis du bliver afbrudt efter udløsning af eller i midten af freespin, vil softwaren, når forbindelsen genoprettes, automatisk starte freespin, hvis det ikke allerede er startet, eller fortsætte fra der hvor det blev afbrudt.

Du er velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du har andre spørgsmål.

Seneste opdatering: 26-11-2020