Golden Gorgon

Velkommen til Golden Gorgon videospilleautomaten med Golden Gaze and Kolonne-multiplikator funktioner.

OM SPILLET

Golden Gorgon er en videospilleautomat med 5 hjul, 3 rækker og 25 gevinstlinjer. Spillet har syv almindelige symboler, som man vinder på, hvis tre eller flere lander på række på en gevinstlinje, der starter fra den yderste venstre position.

Golden Gaze

Ram en vindende linje for at udløse et respin med alle vindende symboler låst i deres position. Hvis der vises nye symboler af samme type i respinnet, låses de også, og der tildeles et nyt respin. Gevinsten udbetales først, når der ikke kommer flere nye vindende symboler. Hvis et andet vindende symbol lander på en gevinstlinje under et respin, fastholdes dette symbol ikke, men udbetales i stedet i det respin. Respins spilles med samme indsats som i det udløsende spin.

Kolonnemultiplikator

Hvis alle symboler i to eller flere kolonner til venstre er ens, multipliceres den endelige gevinst for disse symboler. Multiplikatoren er lig med antallet af på hinanden følgende udfyldte kolonner fra venstre (x2 op til x5). Multiplikatoren gælder ikke for de forskellige vindende symboler, der lander på en gevinstlinje under et respin.

HVORDAN SPILLER MAN

• Tryk på Spin knappen for at starte spillet.

SÅDAN UDREGNER DU GEVINSTEN PÅ DIN BETALINGSLINJE

• For at udregne din samlede gevinstlinje gevinst, skal du udregne alle dine gevinster på gevinstlinjerne og lægge dem sammen.

• For at udregne en enkelt gevinstlinje gevinst, skal du tælle antallet af ens symboler, der er i rækkefølge på linjen startende fra det yderste venstre hjul.

• Hvis tre eller flere identiske symboler er på linje, kan du finde værdien i den dynamiske gevinsttabel. Der kan du finde værdien for alle symboler for 3 i træk, 4 i træk og 5 i træk. Kun den højest vindende kombination pr. linje giver gevinst.

SPILMULIGHEDER

Tryk på indstillingsikonet for at åbne og lukke indstillingsmenuen.

• Gevinsttabel – Se hvor meget hvert symbol giver og forklaringer på spillefunktioner. Gevinsttabellen er dynamisk.

• Spilindstillinger – Viser indstillingspanelet.

• Spilhistorik – Hvis denne funktion er slået til på din spilhjemmeside, kan du gennemgå og genspille dine seneste 10 spilrunder.

• Spilleregler – Åbner spillets regler.

• Lyde – Tænder og slukker for lyden.

• Fuldskærm – Åbner og lukker fuldskærmstilstand. (Kun Desktop)

(Nogle funktioner og muligheder er muligvis ikke tilgængelige i din jurisdiktion)

SPILPANEL

• Linjer – Viser antallet af linjer. (Kun Desktop)

• Indsatsniveau – Øger eller mindsker den aktuelle indsats.

• Indsats – Viser den aktuelle indsats.

• Maks Indsats – Indstiller møntværdien til det højst mulige. Ved at trykke på knappen en gang til, returnere den til sin oprindelige tilstand. (hvis tilgængelig)

• Spin-knap – Placer indsatsen og spinner hjulene.

• Autospil – Spillere kan lade spillet spille automatisk uden at klikke på spin knappen hver gang. Vælg antal runder til automatisk afspilning ved at trykke på Autospil knappen. Spillere kan vælge yderligere indstillinger til når der skal stoppes med autospil i Spilindstillingerne. Tabsgrænsen i nogle klienters version forhindrer spillere i at tabe mere end en forudbestemt grænse sat i en autospil session. Ved at klikke på Autospil knappen igen, stoppes autospillet.

• Gevinst – Viser gevinsten for den nuværende eller seneste udbetaling.

• Saldo – Viser spillernes saldo.

• Hvis din operatør tillader mønter, vil indsatsniveauet være møntværdien, og du vil være i stand til at skifte mellem mønter og kontanter ved at trykke på saldo-, indsats- eller møntværdifeltet.

(Nogle funktioner og muligheder er muligvis ikke tilgængelige i din jurisdiktion)

TILBAGEBETALINGSPROCENT

• Den samlede teoretiske tilbagebetalingsprocent er 96.0%

TILFÆLDIGHED

• Hjulene drejer på fair vis med lige chance for at stoppe ved hver position ved hjælp af en certificeret tilfældig tal generator. For mere information, besøg http://www.yggdrasilgaming.com/en/about-us

YDERLIGER INFORMATION

• Hvis dit spil afbrydes, mens du spiller, kan du genspille runden, hvis du genstarter spillet inden for en time efter afbrydelsen. Efter den periode bliver alle gevinster fra et afbrudt spil tilføjet din konto. Hvis du vælger at springe genspillet over, vil din gevinst blive tilføjet til din saldo med det samme.

• I enhver situation hvor genstart-funktionen ikke er nok, bedes du venligst kontakte kundeservicen på din gaming hjemmeside.

• I tilfælde af fejl på spillets hardware/software vil alle de påvirkede spilindsatser samt udbetalinger blive annulleret, og alle påvirkede indsatser vil blive tilbagebetalt.

Ordliste

Engelsk

Dansk

Free Spin

Gratis spin

Scatter

Sprede

Max bet

Maks indsats

Big Win

Stor Gevinst

Super Big Win

Super Stor Gevinst

Super Mega Big Win

Super Mega Stor Gevinst

Wild

Wild symboler

Seneste opdatering: 30-07-2021