Fortune 8 Cat

SPILLEREGLER

• Funktionsfejl annullerer alle udbetalinger og spil.
  • Alle gevinster udbetales fra venstre til højre.
  • Gevinstfeltet viser gevinster i kredit.
  • 1024 måder at vinde på
  • Mellemrumstasten kan bruges til at dreje hjulene
  • Klik på SPIL eller mellemrumstasten for at gentage seneste indsats.
  • Vælg multiplikatorindsats (1x, 2x, 3x, 4x, 5x)
  • Alle symboler udbetaler én gang i en hvilken som helst position på hjulene, undtagen ved erstattede gevinster, der kan udbetale flere gange.
  • Oprindeligt viste gevinsttabelbeløb er baseret på den aktuelt valgte multiplikator
  • Bonusgevinster tilføjes til gevinster vist i GEVINST-meteret
  • WILD gælder for alle symboler undtagen SCATTER
  • Højere kreditbenævnelser:
  • 1K=1000, 1M=1 000 000, 1B=1 000 000 000.

Gratis spil bonus

• 3, 4 eller 5 SCATTERS udløser gratis spil bonus og tildeler henholdsvis 5, 10 eller 20 gratis spil.
  • Før gratis spil tilføjes BONUS WILDS til hjul 2, 3 & 4.
  • Gratis spil spilles med samme multiplikatorindsats som det udløsende spil.
  • Bonus kan genudløses i løbet af gratis spil.
  • Andre hjul benyttes under gratis spil.

Autospil:

• I retskredse, hvor denne funktion er tilgængelig, kan du få din indsats gentaget for 5, 10, 20, 50 eller 100 drej.
  • Klik på autospil-knappen og vælg antallet fra pop op-menuen for at starte autospil.
  • Klik på STOP for at annullere autospil.
  • Autospil skal genaktiveres efter en bonus.
  • Autospil deaktiveres efter en bonus eller funktion.