Temptation Queen

Basisspil

• WILD på hjul 2, 3 og 4 er wild for alle symboler og udvider sig til at fylde hele hjulet, hvis der er gevinst.
  • Udbetalingstabellen reflekterer nuværende indsatskonfigurationer.
  • Kun højeste gevinst udbetalt pr. vinderkombination.
  • Linjeudbetalinger skal forekomme på tilstødende hjul, begyndende på hjulet længst til venstre.

Featurebeskrivelse

• 3 eller flere spredte FEATURE på tilstødende hjul, startende på hjulet længst til venstre, udløser gratis spil-funktionen. 8 gratis spil tildelt
  • Klik på "Start funktion" for at starte de gratis spil.
  • WILD på hjul 2, 3 og 4 er wild for alle symboler og udvider sig til at fylde hele hjulet, hvis der er gevinst.
  • Alle linjegevinster gøres op efter WILD udvides.
  • Hver udvidet WILD gøres op som en FEATURE.
  • I løbet af funktionen tildeler 3 eller flere spredte FEATURE på tilstødende hjul, startende fra hjulet længst til venstre, yderligere 8 gratis spil til antallet af resterende spil.
  • Kun højeste gevinst udbetalt pr. vinderkombination.
  • Scatter-gevinster skal forekomme på tilstødende hjul, startende på hjulet længst til venstre.
  • Indsatsen pr. linje og antallet af spillede linjer, der udløste funktionen, forbliver det samme under funktionen.
  • Under gratis spin anvendes et alternativt sæt hjul.
  • Alle pengepræmier fra scatter-symboler er allerede ganget med den samlede linjeindsats.
  • Gevinster fra scatter-symboler føjes til gevinster fra spillelinjer.

Udbetalingslinjer

• Gevinster på flere udbetalingslinjer slås sammen.
  • Samlet linjeindsats skal deles ligeligt mellem hver aktiv udbetalingslinje; derfor er alle samlede indsatsbeløb ikke disponible.
  • Den samlede indsats er antallet af linjer ganget med kontantindsatsen på hver linje.
  • Kun aktive udbetalingslinjer kan registrere gevinster.