Dragon's Hoard

DH_1

Mål i spillet:

Dragon's Hoard er en fem-hjuls Gold Jackpot spilleautomat med 243 mulige måder at vinde spillet på. Alle symboler giver gevinster fra venstre mod højre i en hvilken som helst kombination, undtagen scatter dragen Clo-symbolet som vises hvor som helst. Dragon's Hoard gratis spil bonusspillet udløses når eller flere scatter dragen Clo-symboler vises hvor som helst. Scatter dragen Clo-symboler giver ingen udbetaling. Spilleren skal vælge et dragen Clo-symbol for at se antallet af gratis spil og multiplikatorens værdi. Dragon’s Hoard gratis spil bonusspillet kan udløse flere gratis spil - et tilfældigt antal med den samme multiplikator.

Spilinformation:

• Spilleregler og udbetalinger er identiske for spil med rigtige penge og spil for sjov. Den eneste forskel er at spil for sjov ikke bidrager til jackpotbeløbet. Autospil funktionen er ikke tilgængelig i spil for sjov.
  • Jackpots kan ikke vindes i spil for sjov.

Gold Jackpot:

Gold Jackpot består af fire jackpots med forskellige niveauer, fra det laveste til det højeste. Gold Blitz Jackpot, Gold Quick Jackpot, Gold Super Jackpot og Gold Mega Jackpot. Alle fire jackpots vokser progressivt når indsatser placeres. Ved alle spil på Gold Jackpot-spil lægger huset et mindre beløb til de fire voksende jackpots. Alle fire Gold Jackpot niveauer kan vindes med hvilken som helt gevinstkombination og hvilken som helst indsats. Jo højere indsatsen er, desto større er chancen for at knække jackpotten. Bonusspillet kan ikke udløse jackpotten. Hvis der er jackpot, udløst i hovedspillet, som også udløser gratis spil, spilles jackpot bonusspillet først og derefter Dragon’s Hoard gratis spil bonusspillet.

Sådan spiller du:

• Valg af "INDSATSER": Når du starter er der sat en standard indsats for spillet. Du kan ændre indsatsen per linje ved at klikke på DH_2 eller DH_3 på hver side af INDSATS.
  • MAKS. INDSATS: Klik på MAKS. INDSATS MaxBetButton for at vælge den maks. mulige indsats. Hvis din saldo er for lav, vises denne mulighed ikke.
  • Gevinstoversigt: Gevinstoversigten kan ses ved at klikke på QuestionButton nederst på skærmen ved "INDSATS"-måleren eller ved at klikke på iButton nederst på skærmen ved siden af måder at vinde på teksten. De viste gevinster i gevinstoversigten er for en enhedsindsats og vises i form af kreditter. Du kan vende tilbage til spillet ved at klikke på  på skærmbilledet med gevinstoversigten.
  • Spil: "Spil"-knappen SpinButton nede i højre hjørne starter spillet.
  • Lyd: SoundOnButton afspiller spillets musik. Klik på SoundOnButton ikonet for at slå lyden fra SoundOffButton.
  • Kreditter: Når du har foretaget den ønskede indsats, vises din resterende spilsaldo under "KREDITTER".

• AUTOSPIL: Vælg AUTOSPIL AutoSpinButton for håndfrit spil. Mulighederne er:
    • Antal spil: Spillet fortsætter automatisk det antal spins, som du valgte i rullemenuen. Du kan vælge et antal spin og spille indtil din saldo er mindre end den samlede indsats
    • Spil til gevinst er lig med eller over: Spillet spinner automatisk indtil det vundne beløb overskrider det indtastede beløb.
    • Spil til tab ikke overskrider: Spillet spiller automatisk indtil det tabte beløb overskrider det indtastede beløb.
      • Samlede spil = akkumulerede samlede indsatser
      • Samlet gevinst = akkumulerede samlede gevinster
      • (((Samlede indsatser - samlede gevinster) + aktuel spilindsats) <= Tabsgrænsen) derefter tillades det næste autospil.
      • Spil til bonusrunde udløses: Spillet spilles automatisk indtil det næste BONUSSPIL udløses.
      • Autospil funktionen stopper hvis en Gold Jackpot udløses under autospil.

AutoSpin

Autospil panel

• Hvis du vil gøre brug af funktionen Autospil, skal du klikke på knappen "AUTOSPIL" nederst til højre på spilskærmen Når vinduet Autospil åbnes, skal du markere afkrydsningsfelterne ud for den eller de indstilling(er), du vil spille med Vælg i rullemenuen og klik på "Ok" for at aktivere den valgte muliged og starte spillet. På samme måde kan du klikke på "X" i autosspil-vinduet for at stoppe "AUTOSPIL" og vende tilbage til det normale spil.
  • Når du spiller med flere muligheder vil den mulighed, som først bliver opfyldt, have fortrinsret over de øvrige, som derefter bliver annulleret. Du kan derefter vælge de samme muligheder eller prøve nogle andre og fortsætte med spillet.
  • Klik på STOP SPIL for at deaktivere AUTOSPIL og fortsætte det normale spil.
  • Autospil funktionen er ikke tilgængelig i spil for sjov.
  • Gentag/Ændr indsats Standardindsatsen for det næste spil vil være den samme som det du satsede på det forrige spil. Klik på "Spil" for at gentage det samme spil. Du kan ændre din indsats med indsats-bjælken på spilskærmen.
  • Alle vindende symboler animeres udover jackpot placerings animation og baggrund animationer.
  • Det samlede gevinstbeløb vises i GEVINST vinduet nederst til højre på skærmen.
  • Din spilsaldo vises ved siden af SALDO nederst på skærmen.

Browser-knap panelfunktioner:

BrowserPanel
Hovedspil menuindstillinger

• Klik på Spilleregler for at se alle spillereglerne i hjemmeside format.
  • Klik på Spilhistorik for at se en logbog fra de spil du har spillet.
  • Klik på Ansvarligt spil for at åbne Ansvarligt spil siden.
  • Klik på Rigtige penge/for sjov for at skifte mellem spil for rigtige penge og spil for sjov.
  • Klik på Stjerne-symbolet for at tilføje eller fjerne spil til dine favoritter.
  • Klik på Indbetal for at indbetale flere penge på din konto.
  • Spilhistorik kan kun ses for spil med rigtige penge.

Spilleregler:

• Alle gevinster udbetales i henhold til gevinstoversigten.
  • Dragon's Hoard logo wild-symbolet vises kun i hovedspillet på hjulene 1, 2, 3 og 4, kan erstatte alle andre symboler og virker kun i forbindelse med andre symboler, undtagen scatter dragen Clo-symbolet.
  • Der gives gevinster for Ways, undtagen hvis scatter dragen Clo-symbolet vises, som giver gevinst hvor som helst.
  • Alle sammenfaldende Way gevinster på forskellige hjul positioner lægges sammen.
  • Way-gevinster ganges med den totale indsats.
  • Kun den højeste Way gevinst udbetales.

Funktioner:

Jackpot bonusrunde:

• Jackpot bonusspillet kan udløses når som helst under normalt spil eller autospil.
  • Spil jackpot bonusspilet for at se hvilket jackpot niveau du har vundet.
  • Alle indsatser kan udløse jackpotten. Jo mere du satser per spil, desto større chance har du for at vinde jackpotten.
  • Jackpotten kan ikke vindes i bonusspillet.
  • Vælg seks ud af de ni tilgængelige symboler for at afsløre "$"-tegnene.

JP

Gold Jackpots bonusskræm

• Hvert "$"-tegn belønnes med ét niveau af Gold Jackpot.
    • Ét "$"-tegn belønnes med Gold Blitz Jackpot.
    • To "$"-tegn belønnes med Gold Quick Jackpot.
    • Tre "$"-tegn belønnes med Gold Super Jackpot.
    • Fire "$"-tegn belønnes med Gold Mega Jackpot.
  • Klik på "Færdig" for at vende tilbage til hovedspilskærmen.
  • Hvis du vinder flere jackpots, vil bonussspillet for den næste jackpot starter når du klikker på "Videre".
  • De fire jackpots aktuelle værdier vises øverst til højre på spilskærmen. Hver jackpot tilbagestilles til grundværdien efter en spiller har udløst jackpotten. Tilbagestillingsværdien for alle fire jackpots vises nedenfor.
  • Når jackpot bonusspillet er færdigt vil det normale spil vende tilbage. Gevinster overføres til din konto øjeblikkeligt.

Jackpot niveau

Nulstillingsværdi

Gold Mega Jackpot

$500.000

Gold Super Jackpot

$50,000

Gold Quick Jackpot

$5.000

Gold Blitz Jackpot

$500

Bonusspil:

• Dragon's Hoard gratis spil bonusspillet udløses når 3 eller flere scatter dragen Clo-symboler vises hvor som helst.
  • Scatter-symbolerne animeres og der ventes på at spillen vælger et scatter dragen Clo-symbol.
  • Når et dragen Clo-symbol vælges, vises antallet af gratis spil og multiplikatoren, mens de andre dragen Clo-symboler afsløres og bliver grå (uden at give gevinst).
  • Alle gevinster under gratis spil, inklusiv gevinster fra genudløste spil, ganges med den oprindelige gratis spil multiplikator.
  • Antallet af gratis spil og multiplikatorer er tilfædige.
  • Antallet af gratis spil der kan udløses kan være på mellem 6 og 30 og multiplikator kan være på mellem 2 og 8.
  • Der kan genudløses flere gratis spil under Dragon's Hoard gratis spil bonusspillet.
  • Gratis spil genudløses når 3 eller flere scatter dragen Clo-symboler vises hvor som helst under gratis spil og giver et tilfældigt antal gratis spil (mellem 6 og 30), men ingen yderligere multiplikator) og lægges til det samlede antal gratis spil.
  • gratis spil spilles med samme indsats som i det spil, som aktiverede gratis spil.
  • Gevinster i bonusspillet lægges til spilsaldoen.

Gevinstoversigt:

GEVINSTOVERSIGTEN kan ses ved at klikke på "i"-knappen.

PaytableScreen

Gevinstoversigt

Alle symboler betaler fra venstre til højre i hvilken som helst kombination, undtagen scatter dragen Clo-symbolet som vises hvor som helst.

Gevinst til spilleren:

Spillerens teoretiske gevinst i dette spil er 90,04%.

Indbetal penge på din konto:

Indbetal penge på din konto ved at klikke på "Indbetal"-knappen nederst til højre på skærmen eller på "Indbetal" i lobbyen og vælg den ønskede indbetalingsmetode og det ønskede beløb.

Ofte stillede spørgsmål:

• Hvad gør jeg, hvis jeg når min indsatsgrænse?
    • Hvis din saldo er lavere end minimumindsatsen, vises en besked om for lav saldo automatisk. Du kan indbetale på din konto ved at klikke "INDBETAL" i browser-panelet og derefter vælge den ønskede indbetalingsmetode.
  • Jeg fuldførte ikke spillet. Hvad skal jeg gøre?
    • Hvis du bliver afbrudt midt i spillet eller et jackpot-spil, vil softwaren automatisk fuldføre spillet for dig. Du kan se resultatet ved at klikke på "Spilhistorik" når du er logget på igen.
    • Hvis du bliver afbrudt efter udløsning af eller i midten af gratis spil, vil softwaren, når forbindelsen genoprettes, automatisk starte bonusspillet, hvis det ikke allerede er startet, eller fortsætte fra der hvor det blev afbrudt.
  • Ved eventuelle fejl annulleres alle udbetalinger og indsatser.
  • Du er velkommen til at kontakte vores 24/7 kundeservice, hvis du har andre spørgsmål.

Seneste opdateringsdato: 1.6.2018

Seneste opdatering: 07-08-2018