Miss Midas

Miss Midas er en 5-hjuls slot spil med en SUPERINDSATS, til MISS MIDAS'™ GYLDNE TOUCH-FUNKTION og GRATIS SPIL FEATURE øge dine gevinster. Under normalt spil, målet er at opnå en vinderkombination af symboler på nogen af de 25 linjer. Udbetalinger afhænger af det antal mønter du spiller, og den vindende kombination af opnåede symboler. Teoretisk set er den gennemsnitlige udbetaling til spilleren (RTP) 95.30% for Superindsats fra, 95.58% for Superindsats niveau 1 (10 mønter) and 95.62% for niveau 2 (25 mønter).

Spilleregler

• Spil 25 linjer
  • Udbetalinger foretages i henhold til udbetalingstabellen
  • Gevinster på udbetalingslinjer ganges med beløbet, der er satset pr. Udbetalingslinje
  • Scatter-gevinster fordobles med beløbet pr. betalingslinje
  • Scatter-gevinster tilføjes gevinster fra udbetalingslinjer
  • Kun højeste gevinst på hver valgt udbetalingslinje
  • Gevinster på forskellige udbetalingslinjer lægges sammen
  • Alle gevinster sker på valgte linjer, undtagens scatter
  • Alle gevinster starter med tromlen yderst til venstre og betaler venstre mod højre på tromler i træk, undtagen SCATTER som betaler enhver;
  • MISS MIDAS dukker kun op på 3. tromle
  • GULD-symboler erstatter alle andre symboler
  • Fejl annullerer alle udbetalinger og spil

SUPERINDSATS

• SUPERINDSATS er et EKSTRA VÆDDEMÅL, som kan justeres med kontrolpanelet ved siden af tromlerne for at give følgende forbedringer
  • SUPERINDSATS niveau 2 [25 mønter]: FUNKTIONEN MISS MIDAS TOUCH kan forvandle PÅFUGL, TRONE, FRUGT, ROSE til GULD
  • SUPERINDSATS niveau 1 [10 mønter]: FUNKTIONEN MISS MIDAS TOUCH kan forvandle PÅFUGL, TRONE, FRUGT til GULD
  • SUPERINDSATS fra: FUNKTIONEN MISS MIDAS TOUCH kan forvandle PÅFUGL, TRONE til GULD

MISS MIDAS'™ GYLDNE TOUCH-FUNKTION

• MISS MIDAS kan forvandle nabosymboler til GULD
  • GULD-symboler erstatter alle andre symboler
  • Symboler, som kan forvandles til guld, afhænger af det valgte niveau SUPERINDSATS

GRATISSPIL-FUNKTION

• 15, 20 eller 25 gratis spil tildeles, når 3, 4 eller 5 SCATTER vises, respektivt vises, respektivt
  • Under funktionen gratis spil, vil ethvert symbol forvandlet til GULD også forvandle nabosymboler, forbedret med SUPERINDSATS, til GULD
  • Gratisspil-feature kan genudløses
  • Gratisspil bliver spillet på de samme linjer og med samme indsats som det udløsende spil

GAMBLE-FUNKTION (HVIS RELEVANT)

• For at gamble en gevinst skal du trykke på GAMBLE og så vælge KULØR eller RØD/SORT
  • Gevinsten FORDOBLES (x2), hvis valg af RØD/SORT er korrekt
  • Gevinsten FIRDOBLES (x4), hvis valg af KULØR er korrekt
  • Gevinster kan gambles op til 5 gange
  • Gevinster fra progressiv jackpot (hvis relevant) kan ikke gambles

Sådan spilles

Den indsats, som du ønsker at spille, kan justeres vha. knapperne (OP) og (NED) ved siden af de respektive valgmuligheder. Knappen Maks. for indsats vælger automatisk det maksimale indsats for det respektive felt.

Spin: Drejer hjulene.
Autospil: Muliggør automatisk fortløbende spil af normale spillerunder i et bestemt antal ture. Valgmuligheder for ture er fra 5 ture til 100 ture.
Info: Få adgang til udbetalingspræmier ved gevinstgivende symbolkombinationer. Indeholder også spillereglerne for dette spil.

Spillet viser alle dine oplysninger i følgende skærmfelter:
Saldo: Viser din samlede saldo.
Indsats: Indsats: Viser det satset beløb, der skal spilles.
GEVINST: Viser det beløb, du har vundet i turen.
Samlet Indsats: Viser det samlede indsatsbeløb. Det består af indsats ganget med antallet af linjer, der spilles.

Seneste opdatering: 16-05-2018