The Sting

Spillets mål:

The Sting er et spil med et spillefelt som består af 24 sekskanter som roterer, standser og viser et tilfældigt symbol. Spillet har ingen gegevinstlinjer. Du vinder hvis du sammensætter og matcher symbolgruppeer på spillefeltet. Fire eller flere matchende sammenlænkede symbolgruppeer (hvor som helst på spillefeltet) giver gevinst. Du får udbetalt for op til 12 eller flere symbolkombinationer. Dette skaber store gevinstvariationer med over 100.000 gevinstmuligheder! Spillet indeholder et udvidende wildsymbol i form af en Honey stick . Uanset hvor symbolet vises på hjul forvandler den alle symboler direkte under den til wildsymboler. Spillet indeholder også funktionen "Show Me The Honey" (Vis mig honningen) hvor du bliver belønnet med gratisspil og gangetal som øger din gevinst. Det er muligt at vinde en kvart million i et spin i det her spil, hvis du spiller med den højeste indsats og får en gruppe på 12 eller flere symboler af en bestemt type.

Gold Jackpot:

Gold Jackpot består af fire jackpots på forskellige niveauer. Niveauerne er – fra længst til højre – Gold Blitz Jackpot, Gold Quick Jackpot, Gold Super Jackpot og Gold Mega Jackpot. De fyre jackpots vokser for hver indsats. For hvert spin tilføjer huset et lille beløb til de fire progressive jackpots. Du kan vinde Gold Jackpot på alle fire niveauer uanset om du får en gevinstkombination eller ej og uanset hvilket beløb du satser. Hvert jackpotniveau stilles tilbage til sin oprindelige værdi efter spilleren har vundet en jackpots. Det oprindelige værdi faststilles af Danske Spil.

Sådan spiller du:

• Beløbet som du satser vises længst nede på skærmen mellem knapperne – og +.
  • Brug de to knapper til at vælge indsats beskrevet ovenover.
  • Vælg indsats: Når du begynder at spille er indsatsen sat til EUR X. Indsatsen vises længst nede på skærmen under hjulene. Du kan øge eller sænke indsatsen ved hjælp af knapperne – og + som du finder mellem MAX BET (højeste indsats) og AUTO SPIN (automatisk spil). Hvis din spillesaldo synker til under din totalt placerede indsats viser systemet et buy-in-vindue.
  • Gevinsttabel: Hvis du klikker på knappen PAYTABLE længst nede til venstre på skærmen kommer du til gevinsttabellen. For at komme tilbage til spillet klikker du på knappen GAME (spil) på skærmen PAYTABLE (gevinsttabel). Hvis du klikker på knappen NEXT (næste) længst nede i midten på skærmen PAYTABLE kommer du til næste sidea i gevinsttabellen. Hvis du vil udregne udbetalingsbeløbet ganger du hver enkelt gevinst med den placerede indsats. Hvis du klikker på knappen RULES (regler) i gevinsttabellen kommer du til siden med spilleregler.
  • Regler: Hvis du klikker på knappen RULES længst nede til venstre på spilskærmen kommer du til spillereglerne. For at komme tilbage til spillet klikker du på GAME på skærmen RULES. Hvis du klikker på knappen RULES i gevinsttabellen kommer du til siden med spilleregler.
  • Jackpotreglerne finder du, hvis du klikker på knappen JACKPOT RULES øverst til højre på spilskærmen under Jackpot-udregneren.
  • PLAY (Spil): Klik på SPIN (drej) for at starte spillet. Sekskanterne roterer og når de standser udbetales en eventuel gevinst. En gevinstkombination består af 4 eller flere matchande symbolgruppeer ved siden af hinanden på spillefeltet. Det beløb du vinder fremgår af gevinsttabellen. Symboler som danner en gevinstkombination lyser og information om gevinsterne vises under sekskanterne.
  • Resultat: Alle gevinstsymboler lyser og animeres. Totalt gevinstbeløb vises i meddelelsesruden under hjulet. Symbolerne som indgår i en gevinstkombination lyser op og animeres.
  • Gentag indsats/ændre indsats: Når du har satset en gang går dine indstillinger automatisk videre til næste spin hvis du har penge nok. Standardindsatsen er EUR 25 hvilket gælder for alle 24 sekskanter. Hvis du vil ændre din indsats anvender du knapperne + og – mellem MAX BET og AUTO SPIN.
  • Saldo: Den spilsaldo, du har tilbage, når du har foretaget den ønskede indsats, vises ved CREDITS (tilgodohavende).
  • Indsats: Beløbet som satses i et vist spil vises i fæltet TOTAL BET (total indsats).
  • Den aktuelle spillesaldo er summen af de beløb som vises ved CREDITS og TOTAL BET.
  • AUTOPLAY (automatiskt spil): Med denne funktion kan du vælge spinalternativ for hands free-spil. Funktionen indehholder følgende alternativer:
    • Number of spins: Spillet drejer automatisk så mange gangee du har valgt i listemenuen. Du kan hvor mange gange du vil spille og spille til din saldo når under den totale indsats.
    • Spin till win is equal to or exceeds (Spillet til gevinsten er lige med eller højere): Spillet fortsætter til gevinstbeløbbet er lige med eller højere end det beløb du har valgt i listemenuen.
    • Spin till any win (Spil til næste gevinst): Spillet fortsætter automatisk til du vinder nästa gång.
    • Spin till feature trigger or bonus round (Spil til næste freespin eller bonuspil): Spillet fortsætter automatiskt til næste freespin- eller bonusspil udløses.
    • Spin till my balance exceeds (Spil til saldoen er højere): Spillet fortsætter automatiskt til spilsaldoen bliver højere eller tilsvare det satsede beløb. Vær opmærksom på at spillesaldoen tilsvarer summen af de beløb som visas ved CREDIT respektive TOTAL BET.
    • Spin till my balance falls below (Spil til saldoen er lavere): Spillet fortsætter automatiskt til spilsaldoen er lavere end eller tilsvarende det satsede beløb. Vær opmærksom på at spillesaldoen tilsvarer summen af de beløb som visas ved CREDIT respektive TOTAL BET.
    • Play faster (Spil hurtigere): Med dette alternativ kan du spille hurtigere i det at pauserne bliver kortere. Du skal vælge mindst ét af de øvrige autospilsalternativer inden du kan vælge hurtigere spil.
  • Om du vil anvende autospilfunktionen klikker du på knappen AUTO SPIN længst nede på spilleskærmen. Når autospilsvinduet åbes markerer du ruderne for de alternativer du vil anvende. Klik på START for at aktivere de valgte alternativer og start spillet. Klik på CANCEL (afbryd) hvis du vil gå tilbage til spilskærmen.
  • Du kan stoppe autospillet ved at klikke på knappen STOP SPIN. Hvis spillet er igang stoppes autospillet efter omgangen er blevet afsluttet. I andre tilfælde stopper autospillet med det samme.
  • Når du spiller med flere autospilsalternativer er der betingelser som skal opfyldes. Andre valgte vilkår ignoreres. Du kan da igen vælge samme alternativer igen eller vælge andre alternativer. Fortsæt derefter ved at klikke på AUTO SPIN.
  • Obs! Du kan kun bruge alternativet AUTO SPIN når du spiller med rigtige penge.
  • Klik på GAME LOGS hvis du vil se logbog fra dit spil.
  • Klik på GAME RULES (spilleregler) hvis du vil se yderligere regler for spillet på hjemmesiden.
  • Klik på REBUY (nyt køb) hvis du vil købe mere tilgodehavende til spillet fra din konto.
  • Klik på EXIT GAME hvis du vil afslutte spillet og gå tilbage til lobbyen.
  • Klik på QUICK DEPOSIT (hurtig betaling) hvis du vil indsætte flere penge på din konto.
  • Spillereglerne er de samme i både spil for rigtige penge og play for fun-modus.
  • Ved eventuelle fejl annulleres alle udbetalninger og spil.

Udvidende wildsymbol

• Honey stick er et wildsymbol. Pinden drypper honning og forvandler det til andre symbolder direkte under Honey sticken til wildsymboler.
      • Wildsymbolerne kan kun erstatte en matchende og tilgrænsende symbolgruppe og billede til en gevinstkombination. Fire eller flere tilgrænsende matchende symboler, inklusiv wildsymboler, giver gevinst i overensstemmelse med gevinsttabellen.
      • Symbolet med Honey sticken kan erstatte alle andre symboler undtaget Sting-logoet.
      • Honey sticken kan kun erstatte en symboltype og kan kun give gevinst for matchende symbolgrupper.
      • Hvis der er flere end en symboltype, som wildsymbolet kan erstatte for at danne en gevinstgivende matchende symbolgruppe, anvendes den gevinst som giver højest udbetaling. Hvis flere forskellige symbolgrupper kan give samme gevinst anvendes det symbol som er højest oppe på gevinsttabellen.

Funktionen Show Me The Honey

• Bonusspillet Show Me the Honey (Vis mig honningen) aktiveres når 3 The Sting-symboler vises på hjule 2, 4 og 6.
      • Klik på et af de 3 blomster og vind gratisspil og gangetal. Det højeste antal gratisspil som gives er 40 og det laveste er 8.
      • Du belønnes med et tilfældigt antal gratisspin og et tilfældigt gangetal når du vælger en blomst. Alle gratisspin spilles med samme indsats som i det spin som aktiverede gratisspillet.
      • Wildfunktionen kan også aktiveres under gratisspil.
      • Det er ikke muligt at aktivere yderligere gratisspil under gratisspillet.
      • Efter gratisspillet vises en oversigt over din totale gevinst fra gratisspillet i meddelesesruden. Beløbet lægges til dit totale tilgodohavende.

Jackpotspil

• Jackpotspillet aktiveres hver gang du får en jackpot.
      • Spil jackpotspillet for at finde ud af hvilket jackpotniveau du har vundet.
      • Du kan vinde en jackpot uanset indsats. Men jo mere du satser, desto større er din chance for at vinde jackpotten.
      • Bonus- og gratisspillet kan ikke aktivere jackpotspillet.
      • Vælg seks af de ni tilgængelige alternativer og find $-tegnet.
      • Kun spil for rigtige penge bidrager til jackpotten.

• For hvert $-tegn belønnes du med et niveau i Gold Jackpot.
      • Et $-tegn belønner dig med Gold Blitz Jackpot.
      • To $-tegn belønner dig med Gold Quick Jackpot.
      • Tre $-tegn belønner dig med Gold Super Jackpot.
      • Fire $-tegn belønner dig med Gold Mega Jackpot.
      • Klik på knappen COMPLETE (slut) hvis du vil gå tilbage til hovedskærmen.
      • Hvis du vinder flere jackpots begynder jackpotspillet for næste jackpot efter at du har klikket på COMPLETE.

Gevinsttabel

Klik på knappen PAYTABLE på hovedskærmen. Spillet navigerer till gevinsttabellen. Via knappen NEXT i gevinsttabelvinduet kommer du til næste side i gevinsttabellen. (Se billede 1 og 2 nedenfor.)

Spilleregler

Klik på knappen RULES på hovedskærmen. Spillet navigerer till gevinsttabellen.
      (Se billede 3 nedenfor.)

Jackpotregler

Jackpotreglerne finder du hvis du klikker på JACKPOT RULES øverst til højre på spilskærmen under Jackpot-udregneren. Hvis du klikker på knappen JACKPOT RULES på skærmen RULES kommer du også til jackpotreglerne.

Billede 1: Gevinsttabel side 1

Billede 2: Gevinsttabel sidea 2

Billede 3: Spilleregler

Teoretisk gevinst til spilleren er 95.57%.

Jeg fuldførte ikke spillet. Hvad skal jeg gøre?
      Hvis du bliver afbrudt midt i grundspillet, færdiggør softwaren automatisk spillet for dig. Du vil kunne finde resultatet ved at klikke på knappen "Spilhistorik", når du logger ind igen.

Hvis du mister forbindelsen når et gratisspil aktiveres, eller midt i gratisspillet, startes gratisspillet automatisk når du forbinder på ny, eller genstarter der hvor spillet blev afbrudt.

Hvis du mister forbindelsen under jackpotspillet afsluttes spillet automatisk af softwaret. Du kan se dit spilleresultat vedat klikke på knappen Game Logs når du er logget ind på ny.

Desuden er du velkommen til at kontakte kundeservice 24 timer i døgnet, alle ugens dage.

• Seneste opdatering: 06-07-2022