Legendary Treasures

Om dette spil

Dette er et videoslotspil med 5 hjul og 4 rækker.

Spillet har 40 linjer.

Det indeholder Free Spins, Super Free Spins, Wild-symboler, Buy Free Spins, Buy Super Free Spins, tilfældige pengepræmier og Scatterudbetalinger.

Generelt

Gevinst på en linje udbetales, hvis det samme symbol forekommer efter hinanden på tilstødende hjul fra yderste venstre position til yderste højre position, ifølge UDBETALINGSTABELLEN.

Kun den højeste gevinst udbetales pr. linje.

Vinder man på flere forskellige linjer på samme tid, bliver det tilføjet.

Wild-symboler erstatter alle symboler, undtagen Free Spins-symboler, Pyramid-symboler, Artifact-symboler og Scatters.

Erstatning af Wild-symboler udbetaler den højest mulige vinderkombination på en linje i henhold til UDBETALINGSTABELLEN.

Wild-symboler kan skabe deres egen vinderkombination, når de lander i en gevinstlinje-kombination.

Free Spins- og Scatter-udbetalinger kan ikke udløses i samme spin.

Super Free Spins og Scatter-udbetalinger kan ikke udløses på det samme spin.

Pyramid-symboler

Pyramid-symboler forekommer kun på hjul 1 og 5 i basisspillet.

Ram 2 Pyramid-symboler for at udløse Treasure Barrel og få udbetalt en tilfældig pengepræmie.

Pyramid-symboler udløser ikke Treasure Barrel på det spin, der udløste Super Free Spins.

Treasure Barrel-udbetalinger tilføjes linjegevinster.

Scatters

Hvis der lander mindst 4 Scatters, hvor som helst på hjulene i ét spin i basisspillet, udbetaler de.

I basisspillet udbetales Scatters, når spin er gennemført.

Kun det højest betalende antal af Scatters udbetales.

Scatter-udbetalingen tildeles som delelig af den samlede indsats, ifølge UDBETALINGSTABELLEN.

Scatter-gevinster tilføjes linjegevinster.

Free Spins

Free Spins-symboler forekommer kun på hjul 2, 3 og 4 i basisspillet.

3 Free Spins-symboler tildeler 3 Free Spins.

Free Spins starter altid med en Multiplier på x1.

Free Spins har et Artifact-symbol, der kun forekommer på hjul 5.

Funktionstromlen udløses ved at lande et Artifact-symbol.

Under Free Spins kan Funktionstromlen tildele enten Cash Collect, Barrel Upgrade, Multiplier Boost, Reset Extra eller Super Free Spins.

I Free Spins udbetales Scatters ikke, når de lander, men indkasseres i stedet.

Indsamlede Scatters tælles på Treasure Barrel.

Scatter-udbetalingen tildeles kun, når funktionen er fuldført, og er baseret på det samlede antal af indkasserede Scatters.

Maks. 12 Scatters kan indkasseres.

Når der indsamles én eller flere Scatters på et spin, og det samlede antal indsamlede Scatters er mindre end 12, bliver Free Spins-tælleren nulstillet sidst i det spin.

Når maks.12 Scatters er blevet indkasseret, vil de resterende Scatters på det synlige hjulområde ikke blive indkasseret, og Free Spins-tælleren vil ikke blive nulstillet.

Den maksimalt akkumulerede samlede gevinst i Free Spins har en grænse på 25.000x indsatsen.

Funktionen afsluttes, når grænsen er nået.

Det sidste indsats du placerede i spillet, bruges som Free Spins indsatsbeløb.

Super Free Spins

Super Free Spins kan blive udløst fra basisspillet eller Free Spins.

Hvis der lander 3 Free Spins og 2 Pyramid-symboler i basisspillet, bliver der tildelt 3 Super Free Spins med en startende Multiplier på x1.

Hvis Super Free Spins udløses fra Funktionstromlen, bliver alle indsamlede Scatters og alle funktioner, der er låst op i Free Spins, overført til Super Free Spins.

Den aktuelle Scatter-udbetaling på Treasure Barrel udbetales sidst i hvert spin.

Indsamlede Scatters tælles på Treasure Barrel.

Maks. 12 Scatters kan indkasseres.

Når der indsamles én eller flere Scatters på et spin, og det samlede antal indsamlede Scatters er mindre end 12, bliver Free Spins-tælleren nulstillet sidst i det spin.

Når maks.12 Scatters er blevet indkasseret, vil de resterende Scatters på det synlige hjulområde ikke blive indkasseret, og Free Spins-tælleren vil ikke blive nulstillet.

Super Free Spins har et Artifact-symbol, der kun forekommer på hjul 5.

Den maksimalt akkumulerede samlede gevinst i Super Free Spins har en grænse på 25.000x indsatsen.

Funktionen afsluttes, når grænsen er nået.

Funktionstromlen udløses ved at lande et Artifact-symbol.

Under Super Free Spins kan Funktionstromlen enten tildele Barrel Upgrade, Multiplier Boost eller Reset Extra.

Det sidste indsats, du placerede i spillet, bruges som indsatsbeløb i Super Free Spins.

Artifact-symbol

Artifact-symbolet forekommer kun på hjul 5 under Free Spins og Super Free Spins.

Når Artifact-symbolet lander, nulstiller det Free Spins-tælleren og udløser Funktionstromlen.

Når der er blevet indsamlet 12 Scatters, så nulstiller Artifact-symbolet ikke tælleren.

Funktionstromle

Funktionstromlen kan tildele en af følgende funktioner:

Cash Collect tildeler pengepræmien for de aktuelt indsamlede Scatters i Treasure Barrel.

Cash Collect-funktionen er tilgængelig, når der er blevet indsamlet 4 Scatters.

Barrel Upgrade opgraderer alle præmier på Treasure Barrel.

Barrel Upgrade-funktionen kan udløses op til 4 gange.

Multiplier Boost opgraderer Multiplier med x1.

Multiplier er begrænset til x3.

Multiplier påføres kun linjegevinster.

Reset Extra øger Free Spins-tællerens nulstillingsværdi med 1.

Free Spins-tælleren er begrænset til 6 spins.

Super Free Spins opgraderer de aktuelle Free Spins til Super Free Spins.

Cash Collect og Super Free Spins er ikke tilgængelig i Funktionstromlen under Super Free Spins.

Buy Free Spins

I Buy Free Spins-funktionen kan garanterede Free Spins købes til flere gange den nuværende indsats.

Der kan købes 3 Free Spins for 85x den aktuelle indsats.

Når Buy Free Spins-funktionen vælges, bliver der placeret 3 Free Spins på hjul 2, 3 og 4.

Det er muligt at udløse Super Free Spins via et Free Spins-køb.

Buy Free Spins-funktionen er måske ikke tilgængelig i det spil, du spiller.

Buy Free Spins-funktion kan kun bruges på et tidspunkt, hvor en ændring af indsats kan finde sted.

Buy Super Free Spins

I Buy Super Free Spins-funktionen kan garanterede Super Free Spins købes til flere gange den nuværende indsats.

Der kan købes 3 Super Free Spins for 500x den aktuelle indsats.

Når du vælger Buy Super Free Spins-funktionen, vil 3 Free Spins-symboler blive placeret på hjul 2, 3 og 4, mens 2 Pyramid-symboler bliver placeret på hjul 1 og 5.

Buy Super Free Spins-funktionen er måske ikke tilgængelig i det spil, du spiller.

Buy Super Free Spins-funktionen kan kun anvendes, når det er muligt at ændre indsatsen.

Spillets termer oversat

Følgende liste er kun gældende på andre sprog end engelsk

SCATTER / SCATTERS - SCATTER / SCATTER

WILD - WILD

ARTIFACT - ARTEFAKT

PYRAMID - PYRAMIDE

TREASURE SPIN - SKATTE-SPIN

MULTIPLIER - MULTIPLIKATOR

MULTIPLIER BOOST - MULTIPLIKATORBOOST

BARREL UPGRADE - TROMLEOPGRADERING

RESET EXTRA - NULSTIL EKSTRA

CASH COLLECT - PENGEOPSAMLING

LAST SPIN - SIDSTE SPIN

FREE SPINS - GRATIS SPIN

SUPER FREE SPINS - SUPER GRATIS SPIN

TREASURE BARREL - SKATTETROMLE

BUY - KØB

BUY FREE SPINS - KØB GRATIS SPIN

BUY SUPER FREE SPINS - KØB SUPER GRATIS SPIN

BIG WIN - STOR GEVINST

MEGA WIN - MEGA GEVINST

EPIC WIN - EPISK GEVINST

JUST FOR THE WIN - KUN FOR SEJREN

Spilstyring

Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.

Spin-knap: Start spillet med den nuværende indsats-størrelse som vist i indsatsfeltet. Et klik eller tryk hvor som helst på hjulene eller på spinknappen i løbet af et spin viser resultatet af dit spin hurtigere. Dette har ingen indflydelse på spinresultatet.

Autospil-knap: Vælg et antal spin, der skal spilles automatisk ved at vælge en værdi. Start og stop autospil ved at trykke på spinknappen.

Indsats-knap: Viser muligheder for at ændre den aktuelle indsats.

Saldofelt: Viser den nuværende konto-saldo.

Indsatsfelt: Viser den nuværende indsats-størrelse.

Samlet og Gevinstfelt: Viser udbetalingen i en gevinstrunde.

Spilmenu

Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.

Menuknap: Viser yderligere spilindstillinger.

Lydknap: Slå lyden til eller fra.

Autospilindstillinger: Vælg antal spin, der skal autospilles, ved at vælge en værdi. Start og stop autospil ved at trykke på spin-knappen.

Indsats-knap: Viser muligheder for at ændre den aktuelle indsats.

Udbetalingstabel-knap: Viser udbetalingstabeller og spilregler.

Bankknap: Gå til banksiderne.

Lobbyknap: Gå tilbage til lobbyen.

Gratis Spil

Et gratis spil-tilbud er et antal gratis spil-spin, der gives til en spiller.

Hvert tilbud har et unikt referencenummer.

Indsats-konfiguration indstilles af spiladministratorer og kan ikke ændres.

Gevinster tilføjes til kontant- eller bonussaldo, afhængigt af tilbuddet.

Et tilbud kan spilles nu, spilles senere eller kasseres.

Vælg Spil nu for at gå i gang med et gratis spil-tilbud.

Kun ét Gratis spil-tilbud kan spilles ad gangen.

Vælg Spil Senere for at udsætte tilbuddet.

Et udsat tilbud vil være tilgængeligt igen, når man vender tilbage til spillet.

Vælg ikonet Papirkurv for at kassere de gratis spil.

Et kasseret spil kan kun genåbnes ved at kontakte spiladministratorerne og angive referencenummeret.

Når et tilbud er benyttet, kasseret eller udløbet, vises det næste tilgængelige tilbud.

Hvert tilbud har en udløbsdato og -tid; hvis et tilbud ikke spilles før dette tidspunkt, vil det ikke længere være tilgængeligt.

Vælg ikonet Information for at vise indsats-information og tilbuddets udløbsdato og tidspunkt.

Yderligere oplysninger

Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.

Driftsfejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Eventuelle ændringer af spillereglerne vil blive udført i overensstemmelse med de gældende regler.

I tilfælde af spilafbrydelse bliver den seneste spilstatus vist, når du vender tilbage til spillet.

Saldoen er opdateret med vundet eller tabt beløb.

Resultaterne fra det seneste spillede spil vises.

Hvis en anmodning ikke når frem til serveren inden afbrydelsen, bliver det forrige spils resultater vist.

Det er muligt at fortsætte med enhver igangværende funktion, der kræver interaktion eller udvælgelse.

Tilbagebetalingsprocent

Tilbagebetalingsprocent til spiller (TBP) er den teoretiske statistiske procentdel af den samlede pengeindsats i et spil, som udbetales som gevinster over tid.

Værdierne udregnes i første omgang ved at dividere de samlede udbetalinger med de samlede indsatser fra en simulation af adskellige spillerunder.

Værdierne reflekterer den maksimale forventede tilbagebetaling og ændres ikke.

TBP med Buy Free Spins: 96,15 %.

TBP med Buy Free Spins (Super Free Spins): 96,15 %.

TBP uden Buy Free Spins: 96,15 %.

Seneste opdatering: 29-08-2023