Cock-A-Doodle Moo

Om dette spil

Dette er et videoslotspil med 6 hjul og 4 rækker.

Spillets formål er at lade hjulene spinne, så symbolerne lander på forskellige kombinationer.

Gevinstkombinationer fremhæves på hjulene, og udbetalingen tildeles.

Gevinstlinje-regler

Antallet af spillede gevinstlinjer er fast.

En gevinstlinje er et mønster bestående af tilstødende symbolplaceringer, der danner en linie på hjulene.

Gevinstlinje-gevinster løber fra venstre mod højre og starter på det første slothjul.

Spillet indeholder 25 gevinstlinjer.

En gevinst udbetales, når matchende symboler lander ved siden af hinanden på en gevinstlinje.

Indsats-regler

Hvert spin koster et samlet betbeløb.

Regler for udbetaling

Størrelsen på udbetalingen afhænger af den fremkomne gevinstkombination.

Kun den højeste vinderkombination tildeles pr. symbolkombination.

Udbetalingstabellen viser udbetalingen for hver symbolkombination afhængig af den aktuelle indsats.

Den samlede udbetaling er den samlede mængde af alle gevinstlinje-gevinster som følge af et spin.

Hvis flere gevinstkombinationer lander på en gevinstlinje, er det kun den højeste gevinst, der udbetales.

Regler for symboler

Alle symboler kan lande i større udgaver.

Større symboler fungerer som individuelle symboler i en 2x2, 3x3 eller 4x4 blok.

Kun den synlige del af symbolet kan danne del af en gevinst.

Wild-symboler

Wild-symbolet er et wild-symbol.

Wild-symbolet kan erstatte alle symboler, undtagen Scatter-symboler.

Wild-symboler kan forekomme på alle hjul.

Scatter-symboler

Bonus-symbolet er et Scatter-symbol.

Dette symbol har ikke en udbetaling.

Scatter-symboler forekommer i basisspillet og Gratis Spin.

Gyldne hestesko

1x1 symboler kan lande med en overliggende gylden hestesko.

Gyldne hestesko indsamles til pulje-spanden.

Indsamlede hestesko gemmes pr. indsats.

Gnask gnask wild-bonus

Der kan forekomme et præmiedyr på skærmen under et spin, der tilfældigt udløser bonussen.

Når bonussen bliver udløst, så bliver foder-symbolet for dét præmiedyr forvandlet til wild.

Funktionen kan udløses i basisspillet og gratis spins.

Pulje-bonus

Indsaml gyldne hestesko for tilfældigt at udløse pulje-bonussen.

Der vises 12 høner med skjulte puljeæg.

Der gemmes 1 puljeæg under hver høne.

Vælg en høne for at afsløre dens puljeæg.

Afslør 3 matchende puljeæg for at vinde puljepræmien.

Der kan kun tildeles 1 præmiepulje.

Funktionen kan udløses i basisspillet og gratis spins.

Alle indsatser, der spilles, er de samme, som det spin, der udløste funktionen.

Gratis spin

5 eller flere scatter-symboler udløser gratis spins.

Hvert scatter-symboler tildeler 1 gratis spins.

Der kan tildeles ekstra spins under funktioner, når scatter-symboler landes.

Gratis spin bliver spillet automatisk.

Alle indsatser, der spilles, er de samme, som det spin, der udløste funktionen.

Alle linier, der spilles, er de samme, som det spin, der udløste funktionen.

Autospil

Denne funktion er kun tilgængelig i basisspil.

Autospil giver et udvalgt antal spin lov til at spille automatisk.

Spin: Indstiller antallet af spin for autospil-session. Autospil slutter, når disse spin er spillet færdige.

Antallet af tilbageværende spin i autospil-sessionen vises i spillet.

Spin spilles ved den aktuelle valgte indsats.

Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.

Spilstyring

Spin-knap: Starter et hjulspin.

Autospil-knap: Viser autospil-muligheder.

Autospil-stopknap: Afslutter den aktuelle autospil-session.

Indsats-knap: Viser muligheder for at ændre den aktuelle indsats.

Menuknap: Viser yderligere spilindstillinger.

Lyd: Slår spillyd til.

Plus-knap: Øger indsatsværdien.

Minus-knap: Reducerer indsatsværdien.

Indsats: Viser den nuværende samlede indsats.

Saldo: Viser de nuværende saldoer.

Samlet: Viser den seneste samlede gevinst.

Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.

Spilmenu

Luk-knap: Lukker spilmenuen.

Bank-knap: Viser banksiden.

Udbetalingstabel-knap: Viser udbetalingstabeller og spilregler.

Hjælpeknap: Viser hjælp og yderligere information.

Startknappen: Afslutter spillet.

Oversættelse af spiltermer

Grand - Grand.

Major - Større.

Minor - Mindre.

Mini - Mini.

Gratis Spil

Et gratis spil-tilbud er et antal gratis spil-spin, der gives til en spiller.

Hvert tilbud har et unikt referencenummer.

Indsats-konfiguration indstilles af spiladministratorer og kan ikke ændres.

Gevinster tilføjes til kontant- eller bonussaldo, afhængigt af tilbuddet.

Et tilbud kan spilles nu, spilles senere eller kasseres.

Vælg Spil nu for at gå i gang med et gratis spil-tilbud.

Kun ét Gratis spil-tilbud kan spilles ad gangen.

Vælg Spil Senere for at udsætte tilbuddet.

Et udsat tilbud vil være tilgængeligt igen, når man vender tilbage til spillet.

Et kasseret spil kan kun genåbnes ved at kontakte spiladministratorerne og angive referencenummeret.

Når et tilbud er benyttet, kasseret eller udløbet, vises det næste tilgængelige tilbud.

Hvert tilbud har en udløbsdato og -tid; hvis et tilbud ikke spilles før dette tidspunkt, vil det ikke længere være tilgængeligt.

Yderligere oplysninger

Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.

Driftsfejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Eventuelle ændringer af spillereglerne vil blive udført i overensstemmelse med de gældende regler.

I tilfælde af spilafbrydelse bliver den seneste spilstatus vist, når du vender tilbage til spillet.

Saldoen er opdateret med vundet eller tabt beløb.

Resultaterne fra det seneste spillede spil vises.

Hvis en anmodning ikke når frem til serveren inden afbrydelsen, bliver det forrige spils resultater vist.

Det er muligt at fortsætte med enhver igangværende funktion, der kræver interaktion eller udvælgelse.

Tilbagebetalingsprocent

Tilbagebetalingsprocent til spiller (TBP) er den teoretiske statistiske procentdel af den samlede pengeindsats i et spil, som udbetales som gevinster over tid.

Afhængig af det spil, du spiller, kan TBP-værdien være defineret som en enkelt værdi eller i forhold til de forskellige stadier eller tilstande i spillet.

Værdierne udregnes i første omgang ved at dividere de samlede mulige udbetalinger med de samlede mulige resultater, som er tilgængelige i spillet.

Værdierne reflekterer den maksimale forventede tilbagebetaling og ændres ikke.

TBP: 96,01 %.

Sandsynligheden for at udløse en bestemt spilbegivenhed kan ændre sig under spillet, afhængig af spillets aktuelle tilstand eller fremskridt.